ייעוץ כאבי גב וחתירה

• פותח/ת השרשור Philip
  • פורסם בתאריך

Philip

משתמש פעיל
575
66
נק' מוניטין:
449
575
66
כרגע אני בתוכנית הלנארית בחיטוב, ולפני משהו כמו שלושה שבועות היה לי ניסיון לRM1 בדדליפט שכנראה לא הרמתי טוב מכוון שאחרי 5 דקות התכופפתי ו"נתפס" משהו בגב תחתון מצד שמאל, מרגיש באיזור הגב-אגן.

עכשיו זה עבר תוך יומיים (שבוע מנוחה מאימונים) וכשחזרתי לאימונים אז כל פעם אחרי חתירה\דדליפט מתחיל עוד פעם לכאוב לי לפעמים עד כדי שאני בקושי מתיישב,מתכופף,רוצה לקום.
חשבתי להחליף את החתירה במתח עם משקל, או לעשות במכונה? מה כדאי לעשות?

בדיוק קרה לי חרא כזה לפני 3 שבועות (מכיר את ההרגשה).
שמע אתה לא יכול להחליף מתח וחתירה כי זה שרירים אחרים עובדים שמה כלומר הדגש חזק יותר על שרירים שונים.
אם כבר לעשות זה להחליף למכונה (למרות שלא ניראה לי שזה ישנה משהו), מה שאני הייתי מציע זה פשוט לעבוד בינתיים אם משקלים נמוכים ולשים קרח, יש גם קוצים כאלו שאתה שם במקום שכואב שלך ואז זה מעביר את הכאב(אבל זה נימצא בעיקר אצל אשכנזים) קיצר תכנס לפרוטוקול פציעות

בדיוק קרה לי חרא כזה לפני 3 שבועות (מכיר את ההרגשה).
שמע אתה לא יכול להחליף מתח וחתירה כי זה שרירים אחרים עובדים שמה כלומר הדגש חזק יותר על שרירים שונים.
אם כבר לעשות זה להחליף למכונה (למרות שלא ניראה לי שזה ישנה משהו), מה שאני הייתי מציע זה פשוט לעבוד בינתיים אם משקלים נמוכים ולשים קרח, יש גם קוצים כאלו שאתה שם במקום שכואב שלך ואז זה מעביר את הכאב(אבל זה נימצא בעיקר אצל אשכנזים) קיצר תכנס לפרוטוקול פציעות

שמעתי על זה איפשהו כבר אתה יכול לפרט?

אהההה חחחח אני לא יודע בדיוק איך זה, אבל דבר אחד אני יודע שמתי שאתה שוכב על הקוצים(וזה כואב) אז מתחיל לזרום דם למקום ואז המקום מתחמם, אני לא יודע את כל הפעולות שלו אבל מה שבטוח ששכבתי על זה פעממים ביום למשך 10-20 דקות למשך 3 ימים והכאבים עברו כימעט עד הסוף ואתמול כבר עשיתי דדליפט 140 קילו 😃)

אהההה חחחח אני לא יודע בדיוק איך זה, אבל דבר אחד אני יודע שמתי שאתה שוכב על הקוצים(וזה כואב) אז מתחיל לזרום דם למקום ואז המקום מתחמם, אני לא יודע את כל הפעולות שלו אבל מה שבטוח ששכבתי על זה פעממים ביום למשך 10-20 דקות למשך 3 ימים והכאבים עברו כימעט עד הסוף ואתמול כבר עשיתי דדליפט 140 קילו 😃)

נשמע מעניין.. איך קוראים לזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית