הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכניות אימונים ממליצים לי...

The-Best

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
0
64
0
נתונים:
גובה:1.95
משקל:85
אני משחק כדורסל,ויש לי 4 אימונים בשבוע (ראשון,שני,רביעי,חמישי)
אני לא שחיף אבל גם לא גורילה

מטרה:
לעלות את המסה ,לשפר את הניתור שלי(משהו כמו אימון ss)

עכשיו יש לי בעיה התחלתי אימון ss והוא לא כל כך משתמש עם הכדורסל כי אחרי החדר כושר יש לי גם אימון אחרי שעה פחות או יותר ככה שזה יוצר לי בעיה

רציתי לדעת איזה תוכנית אימונים אתם ממליצים לי...

איפה אתה משחק?
כשאני שיחקתי וניסיתי לעשות SS לא הלך לי משהו בגלל העומס של כול האימונים, הייתה תקופה שכמו אידיוט הייתי מתאמן כול היום (גם בשבת).
מה שאני ממליץ לך זה כדי שתוכל לעמוד בעומס ולגם לראות שיפור זה לעשות SS פעמיים בשבוע בימים שאין לך בהם אימון, על מנת שזה לא יפגע לך אחרי זה באימון כדורסל.
בקשר לשיפור הקפיצה, סקוואטים כבדים זה כי טוב. אם אתה יכול לעשות פאוור קלין תעשה, לא סביר שתוכל לעשות כי אין מישהו שיוכל ללמוד אותך ואתה לא יכול ללמוד לבד.
האימוני כדורסל והמשחקים לוקחים ממך הרבה מאד אנרגיה זה מאד חשוב שתאכל טוב, אתה צריך לאכול המון. אתה במשקל סביר מינוס לגבוה שלך, אם אתה רוצה להתחזק אתה חייב לאכול. זה כנראה הרבה יותר ממה שאתה רגיל לאכול עכשיו. אני הייתי עושה לי שייקים כדי לעמוד בקלוריות, אבל על זה כבר תפתח נושא בתזונה אחרי שכבר פה את כול המאמרים.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה משחק?
כשאני שיחקתי וניסיתי לעשות SS לא הלך לי משהו בגלל העומס של כול האימונים, הייתה תקופה שכמו אידיוט הייתי מתאמן כול היום (גם בשבת).
מה שאני ממליץ לך זה כדי שתוכל לעמוד בעומס ולגם לראות שיפור זה לעשות SS פעמיים בשבוע בימים שאין לך בהם אימון, על מנת שזה לא יפגע לך אחרי זה באימון כדורסל.
בקשר לשיפור הקפיצה, סקוואטים כבדים זה כי טוב. אם אתה יכול לעשות פאוור קלין תעשה, לא סביר שתוכל לעשות כי אין מישהו שיוכל ללמוד אותך ואתה לא יכול ללמוד לבד.
האימוני כדורסל והמשחקים לוקחים ממך הרבה מאד אנרגיה זה מאד חשוב שתאכל טוב, אתה צריך לאכול המון. אתה במשקל סביר מינוס לגבוה שלך, אם אתה רוצה להתחזק אתה חייב לאכול. זה כנראה הרבה יותר ממה שאתה רגיל לאכול עכשיו. אני הייתי עושה לי שייקים כדי לעמוד בקלוריות, אבל על זה כבר תפתח נושא בתזונה אחרי שכבר פה את כול המאמרים.
אני משחק בטבריה בנוער ארצית(למרות שאני אמור להיות בנערים-היו צריכים גבוה חזק בנוער)
עד עכשיו שבוע שני הולך לי בסדר בתוכנית SS אני הולך לאימון הולך לבית אוכל ואחרי שעה יורד למכור ...

שבוע שני בSS הוא בדרך כלל עוד לא ממש קשה מבחינת העומס.
כשתתחיל לשבור שיאים ותתקרב לקצה של התוכנית יהיה לך קשה לשלב גם אימון כדורסל וגם אימון SS באותו יום וזה סתם יפגע לך בהתקדמות. אם יש לך אפשרות עדיף לפצל את זה לימים נפרדים.

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות אחרת זה הוא שלוש ימים שבוע כמו עכשיו או שאני לא יודע כי יש לי אימונים בראשון שני רביעי וחמשי(כדורסל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית