הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה | על תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור donic
  • פורסם בתאריך

donic

משתמש מתחיל
214
7
נק' מוניטין:
35
214
7
לפני הכל מראש אני אומר..
אין כלוב ואין שום דבר מתאים לסקוואט יש רק סמית מאשין.. ואמרו לי שזה לא טוב מה אתם אומרים?
דדליפט זאת גם לא אופציה כי יש רק מוט אולימפי אחד שהוא בבנץ פרס ואין דבר כזה להוציא כי זה שייך לזה

זאת התוכנית:

A

בנץ פרס 4X10
פרפר דאמבלים 3X10
לג פרס 4X10
פשיטת ברכיים 4X10
כפיפת ברכיים 4X10
כפיפת מרפקים דאמבלים 3X8
כפיפת מרפק דאמבל 3X8
כפיפת מרפקים מוט W 3X8
(הייתי בדיאטה לפני שהתחלתי להתאמן וניהו לי ידיים של בלרינה אז הנפח הזה זמני.. בנתיים הן גודלות בזכות זה)

B

חתירה עם משקולת 4X10
משיכת פולי עליון אחיזה רחבה לחזה 4X10
פשיטת מרפק משקולת יד 3X8
פשיטת מרפק פולי עליון 3X8
פשיטת מרפק חבל (שמושכים קדימה כזה ) 3X8
חתירה עם מוט W (לכתפיים) 3X8
טרפזים משקוליות 3X8
הנפת משקוליות 3X8

בנתיים אני עולה במשקלים וגודל,
התוכנית בסדר?

בטח שיש דבר כזה להוציא. מז"א שייך לבנץ' פרס? בדיוק כפי שמישהו ישתמש במוט לבנץ' פרס, אתה יכול להשתמש בו למה שתרצה כל עוד לא אוסרים זאת במפורש.

ותחליף מכון.

אם לא העירו לך "אל תוציא את המוט מהבנץ'" אז פשוט תוציא ואם יעירו אז תחזיר. (אלא אם כן לא אכפת לך להילחם קצת)

באופן כללי גם אני הייתי ממליץ לעבור מכון כי זה נשמע לי קרקס מה שהולך שם.

לגבי התכנית - אני לא יודע מה הרמה שלך בתור מתאמן למרות שאני מתאר לעצמי שמתחיל.
במידה ואתה מתחיל (שזה 99.9%) אז התכנית הזאת לא מתאימה לך כי יש שם יותר מידי נפח והמטרה שלך בתור מתחיל היא לא "היפרטרופיה משמעותית" אלא התקדמות על בסיס קבוע.

כשתסיים להתקדם ותגיע למקסימום או לפחות קרוב למקסימום אז אתה יכול להתחיל לחשוב על תכניות עם יותר נפח.

Bottum line -אל תתבאס אבל תחליף מכון :🙁

• פותח/ת השרשור
ואם זה בלתי אפשרי? פשוט זה בספורטן וזה משפחתי אז זה עד הרשון לספטמבר ובנוגע למוט אני יבדוק אבל למה זה יעזור לי סקוואט אין איפה לשים

אני עושה גם סקוואט עם סמית משין...
אבל אחד כזה שלא עוזר להרים את המשקל נגיד אם המשקל נופל הוא באותה עוצמה כמו שהוא בלי הכלוב ...
רק יש בעיה יש לי אפשרות להוציא מוט אולימפי מהבנץ וזה אבל איך אני ירים אותו עם משקל על הגב?ועוד יותר גרוע איך אני יוציא אותו?
הסמית משין רק עוזר שהמוט לא יזוז ימינה או שמואלה הוא לא עוזר להחזיק חלק מהמשקל...

ונגיד שיש דדליפט אני מוציא את המוט אולימפי מהבנץ ועושה אף אחד לא מדבר איתי (חח אני במכון לבד ביום לחוץ יש שם שתי אנשים-אני ואח שלי 😃 )

נערך לאחרונה:
זו תכנית לפי דעתי רעה, הנפח בה גדול מדי - ויש שם תרגילים מיותרים.

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא מצליח להבין אם אני לא נפצע ולא קשה לי אז מה זה משנה שיש הרבה תרגילים?

יש לך באימון הראשון 28 סטים ובשני 26 סטים.

ואתה אומר שאתה לא מתעייף, אתה לא מבין את הבעייתיות שבעניין?

נסה תוכנית כח SS או ליניארית. אם אין ברירה תעשה סקואט בסמי'ת (עדיף על כלום)

התוכנית הזאת היא באמת גרועה. אתה תוכל לגדול הרבה יותר בתוכניות כוח אחרות הן יעילות

תקשיב אל תעשה את התוכנית הזאת.

קח את הSS או הליניארית. אין אין ברירה אז עדיף לעשות בסמית במקום כל התרגילים שכתבת בתוכנית הזאת.

• פותח/ת השרשור
אבל חוץ מחתירה אני לא יוכל לעשות עוד תרגילים אלא אם אפשר לעשות פרס ודדליפט עף מוט קטן?

אבל חוץ מחתירה אני לא יוכל לעשות עוד תרגילים אלא אם אפשר לעשות פרס ודדליפט עף מוט קטן?

לא, אסור. זה עלול לעשות לך שבץ ולגרות לך את הפיטמות בצורה נוראית. ישנם אנשים שדיווחו שאחרי שהם דדליפט עם מוט קטן הביצים שלהם התאחדו והם הפכו לחדי ביצה(!!!!)

תשמע אני עשיתי ועושה לפעמים סקוואט בסמית' (אין כלוב אז אני בא מוקדם ולוקח מהבנץ' )
זה לא כזה נורא, אני מצליח לשבור מקביל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית