הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חמאת בוטנים

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
אני משתמש בחמאת בוטנים הטבעית של B&D עוד מישהו משתמש בה ושם לב שהערכים שלה לא הגיוניים בכלל לעומת חישב הקלוריות??

או שיש לכם המלצה לחמאת בוטנים אחרת?

למה לא טעים? מאוד טעים לפי דעתי 😛
הסקיפי מלאה סוכר יותר מדי מתוקה... 🙄

אישית אני אוהב יותר את החמאת בוטנים הטבעית של B&D מאשר הרגילה של סקיפי...

סקיפי יקר אחושילינג איזה 22 שקל לקופסא קטנה
איפה אתה קונה בתימן? יש לי פה קופסה של סקיפי עולה 16 של בחצי חינם
יש בזה גם עוד 150 גרם מהB&D וההפרש בינהם זה 6-7 שקל, ועוד פעם עם הסוכר? לא דיברנו על זה כבר?
אין אני מת על החשיבה הזו שלכם חשיבה ישראלית טיפוסית, בוכים על כל גרם סוכר אפילו באבקות חלבון שיש לחברה אחרת עוד גרם סוכר לא קונים אותה אבל העיקר אחרי אימון דופקים 2 סקופים של סוכר ענבים, זה פשוט לייצנות.

מה אני אסע לחצי חינם כדי לקנות ת'חרא הזה
אני קונה בכלל חמאת בוטנים של "תומר" ב13 שקל 😆 בטח מייבאים את זה מעזה, אבל זה טעים ויש לזה ערכים טובים יותר מסקיפי

קיצר שורה תחתונה לא משנה איזה חמאת בוטנים זאת או כמה סוכר יש בה? רק שתהיה זולה?

לדעתי זול זה לא פוקנציה זה אמור להיות טעים, סקיפי בצבע כחול עם חלקיקים זו החמאת בוטנים הכי טעימה כל השאר *** לא מעניין אם זה בריא או לא, כל כף זה קלוריות וזה מה שחשוב 🤫

• פותח/ת השרשור
חחחחח איזה עיוות של הנושא..... מה שאלתי ולאן הנושא הזה הגיע.

אני בכלל התכוונתי שאם עושים חישוב של הערכים התזונתיים זה לא תואם את הקלוריות שרשום שיש ב100 גרם מוצר, ואם מישהו פה שמשתמש בזה שם לזה לב.

קיצר שורה תחתונה לא משנה איזה חמאת בוטנים זאת או כמה סוכר יש בה? רק שתהיה זולה?

מה זאת אומרת?
כן זה לא משנה איזה חמאת בוטנים [ברמת העיקרון], אבל אם זה מגעיל לך אז מה הרווחת? עדיף לשלם עוד כמה שקלים ושזה יהיה לך טעים.. למרות שלי למשל הזולה טעימה.

מה לא תואם? יש לי את ה B&D הירוק מולי פה :

קלוריות: 595
חלבונים: 22
פחממות: 20
שומן: 54

(22+20) *4 + (54 * 9) = 654 קלוריות

מתוכם יש 7 גרם סיבים לא מחושבים או מחושבים חלקית, ובין היתר יש פה סטיית תקן אין מה לעשות זה לא תמיד מדוייק יש עוד פרמטרים שלוקחים אנרגיה.

לדעתי זול זה לא פוקנציה זה אמור להיות טעים, סקיפי בצבע כחול עם חלקיקים זו החמאת בוטנים הכי טעימה כל השאר *** לא מעניין אם זה בריא או לא, כל כף זה קלוריות וזה מה שחשוב 🤫
צודק, סקיפי לפי דעתי הכי טעימה. במיוחד על הבוקר עם נס קפה ופרוסות לחם :D

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת פרמטרים לא מחושבים???
אז מה לא הגיוני שזו טעות? צריך להתייחס רק למה שכתוב אנרגיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית