Starting Strengh - השינוי למקרר עם רגליים ענקיות

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10
לוג אימונים שלי לתוכנית Starting Strengh

הגיע הזמן לקחת את עצמי בידיים (ברגליים 🙄) ולהתחיל לגדול.

אימון A
סקוואט – 3×5
לחיצת חזה – 3×5
דדליפט – 1×5

אימון B
סקוואט – 3×5
לחיצת כתפיים – 3×5
חתירה – 3×5

קצת נתונים על עצמי:
משקל: 54
גובה: 167
אחוז שומן: 12/13

מטרות:
משקל גוף: 75 (בהתאם לגובה...)
סקוואט: 120 ק"ג
בנץ' פרס: 70 ק"ג
דדליפט: 140 ק"ג
פרס: 55 ק"ג
חתירה: 80 ק"ג

-----------------------------------

אימון של היום - A:
סקוואט 20 ק"ג 5X3 - היה קל, אין כלוב/ראק במכון אז עשיתי על המקבילים והמאמן התעצבן עלי, אז לא היה לי עצבים לבדוק RM5.

בנץ' פרס 25 ק"ג 5X3 - קל אבל ידיים רוקדות, מקווה שעוד כמה אימונים זה יסתדר.

דדליפט 30 ק"ג 5X1 - היה מעצבן להתחיל לחפש פלטות, לעשות הגבהה פשוט נשבר לי הזין ועשיתי בלי הגבהה והטכניקה היית אחת הגרועות, ממש מעוצבן מעצמי.

מקבילים משקל גוף 8X1 + 5X1
כפיפות בטן 12X3

בקשר למקבילים והכפיפות בטן, בגלל שזה אימון ראשון והוא עבר ממש מהר אז עשיתי את התרגילי עזר כי הייתי צריך גם לחכות לחבר, הכפיפות בטן זה לא כי אני ילד "ק1ב*1ת" זה כי השרירים בבטן מייצבים אותך בסקוואט וזה חשוב לשמור עליהם חזקים.

הערות לעצמי: לשפר טכניקה בדדליפט.

אימון הבא ביום ראשון, אני אבקש מחבר שיצלם אותי ואני אעלה לפה לבדיקת טכניקה.

בהצלחה לי 🤘

בהצלחה אחי , תאכל ותישן הרבה :D
בבנץ' אצלי זה אותו דבר אחי זה יסתדר לך כבר, תעשה חימום עם מוט ריק לפני זה אתה לאט לאט תקלוט יותר איך לא לעשות את זה

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, ומה אני כולה אעשה אימון הבא 27.5 בנץ' עדיין לעשות חימום עם מוט ריק?

• פותח/ת השרשור
כמה חזרות/סטים לעשות בחימום? אני חושב שאני אעשה 5 חזרות עם מוט ריק, 3 חזרות עם 25 ואז את ה3 סטים של 5 חזרות עם 27.5 ק"ג.

מה דעתכם?

אם אימון הבא אתה עושה 27.5 .. ה25 סתם יעייף אותך
תעשה סט או 2 סטים עם מוט ריק של כמה שבא לך אחי ..

• פותח/ת השרשור
אימון הכי גרוע שיכול להיות, כולי מעוצבן עכשיו :/

סקוואט
20X5X1
30X5X1
30X2X1

באמצע הסט השני המאמן המעצבן בא אלי מפסיק אותי ואומר לי שאסור לי לעשות את זה שזה יהרוס לי את הברכיים ועד גיל 17 לא להתקרב לתרגיל הזה, אחרי זה הוא אומר לי שאסור לעשות LB ולעשות רק HB, הוא מדגים לי איך לעשות סקוואט ועושה לי חצי תנועה, אמרתי לו שצריך לעשות סקוואט מלא והוא אומר לי שסקוואט מלא פוגע בברכיים ואני יהיה נכה.

אחרי זה התחלתי לעשות פרס הוא לקח לי את המוט אולימפי, הביא לי מוט של איזה 5 קילו ואמר לי כך תעשה עם המוט הזה או עם דאמבלים או שאל תעשה בכלל.

כבר הלך לי כל האימון אז עשיתי כמה חזרות מתח ובנץ' פרס משהו כזה:
32.5 ק"ג 5X1
32.5 עשיתי 3 חזרות ואחרי זה הגעתי לכשל, רק אחרי הכשל שמתי לב שהתבלבלתי בפלטות ובמקום לעשות 27.5 עשיתי 32.5
30X5X2

וזה סתם אימון מעצבן, אמרתי לו שכל מה שהוא אמר זה שטויות ואני אביא לו מאמרים ומחקרים שמוכיחים שצריך לעשות סקוואט חופשי בתנועה מלאה והוא אומר לי שלא מעניין אותו מחקרים ושבמכון שלו לא עושים את התרגילים האלו ואני יכול לקחת את הכסף ולעזוב את המכון.

בן של זונה זה המכון היחיד שהוא 108 שקל לחודש ולא איזה 2500 שקל לשנה...

וגם מעצבן אין כלוב/ראק ואני עושה סקוואט מהזה של המקבילים והוא בכלל מתעצבן מזה.

אימון הבא אני אביא לו את המחקרים ואם זה לא יעזור אני אבקש ממנו את הטלפון של בעל המקום ואדבר איתו, אם זה גם לא יעזור אז כנראה נפרוש :(

במקום להתווכח איתו ולטרוח ולהוציא מאמרים בשביל איזה אידיוט פשוט שים זין תגיד לו 'כן, כן' ותמשיך לעשות את מה שאתה עושה. אחרי שהוא יתרגל לראות אותך עושה את הנ"ל אתה לא תשמע ממנו יותר.

מנסיוני אם אין לך כלוב במכון אז תבין לבד מה הגישה של בעל המכון (ולפיכך של העובדים בו) בעניין סקוואט ושאר תרגילים רציניים.

• פותח/ת השרשור
במקום להתווכח איתו ולטרוח ולהוציא מאמרים בשביל איזה אידיוט פשוט שים זין תגיד לו 'כן, כן' ותמשיך לעשות את מה שאתה עושה. אחרי שהוא יתרגל לראות אותך עושה את הנ"ל אתה לא תשמע ממנו יותר.

אז זהו שהוא לוקח לי את המוט באמצע התרגיל ואומר לי שאם אני ממשיך אז שהוא יחזיר לי את הכסף ואני יעבור מכון ובמכון אחר אני אעשה את התרגילים האלו.

בקיצור הוא לא בעל הבית אני אדבר עם בעל הבית פעם הבאה.

אחי, או שתעבור מכון , או שתבוא כשהוא לא במשמרת
גם אצלנו יש מאמנים חופרים, אומרים להם כן כן בסדר וממשיכים לעשות,
אצלנו כל המבוגרים כל הזמן אומרים לנו שזה פוגע בגדילה.. אל תתייחס פשוט
תעבור מכון וזהו ..

• פותח/ת השרשור
הייתי מת לעבור מכון אבל הוא היחיד שזול (ובצדק... לקרוא למקום הזה "מכון" זה בדיחה, חדר 5מטר על 5מטר...)

מנסיוני אם אין לך כלוב במכון אז תבין לבד מה הגישה של בעל המכון (ולפיכך של העובדים בו) בעניין סקוואט ושאר תרגילים רציניים.

גם אצלי במכון אין כלוב ועדיין אני שם זין לכל מי שמסתכל עליי כאילו אני חייזר שאני עושה סקוואט או ה40 אנשים שכבר הספיקו לומר לי שדדליפט יהרוס לי את כל הגוף את הגב וזה לא נגמר ,
אני מאלתר שם דברים כדי שיהיה הכי נוח והכי טוב לבצע את התרגיל וכל הזמן אנשים מסתכלים ומזיינים את השכל וגם מאמנים הרבה פעמים מעירים , אבל כמו שמישהו אמר כאן למעלה "כן כן" ותמשיך פשוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית