אוקי אז ככה, עד לפני כמה שנים בגיל ההתבגרות שלי הייתי עושה דיאטות כאסח בקיץ ומעלה הכל בחורף, לקראת גיל 18 עשיתי דיאטה ממש ממש קיצונית שפגעה בבריאות שלי ובגוף שלי והחסרתי המון..
עכשיו אני ברוך השם יותר טוב עם בדיקות דם תקינות, אבל עם גובה,שרירים פנים טיפה נפולות וכח של ילד שעולה לכיתה א'.
אני בת 18, ורק עכשיו התחלתי "תקופת מסה" במכון כושר עם תזונה נכונה..
הבעיה היא שמכל הדיאטות שעשיתי בגיל ההתבגרות ניהיה לי צלוליט מגעיל באזור היריכיים והישבן,
אני מנסה לעשות אירובי (כמובן שאת כל ההוצאה אני משלימה ביום)
ואני ממש לא רוצה לקבל עוד צלוליט בתקופת המסה שבא אני הולכת ומשמינה ומי יודע אולי יווצר לי עוד צלוליט.
בגלל שאני בת 18 והעור שלי עדיין צעיר, יכל להיות שיש איזה משהו שיוכל להעלים לי או לעצור לי את הצלוליט בתקופת המסה?
בכלל, עלייה במישקל, ואז תקופת חיטוב של ירידה במישקל תעשה לי עוד צלוליט, זה מימה שקראתי המאמרים שעלייה ירידה עלייה וירידה גורמים לצלוליט.
האם יש משהו שאוכל להעלים או להפסיק את הצלוליט?
מה אני אוכל לעשות כדאי לגרום לצלוליט להפסיק במיוחד בתקופת המסה שבא אני משמינה?
יש לכם מה להציע? 😃
והאם ויטמין E עוזר?
עכשיו אני ברוך השם יותר טוב עם בדיקות דם תקינות, אבל עם גובה,שרירים פנים טיפה נפולות וכח של ילד שעולה לכיתה א'.
אני בת 18, ורק עכשיו התחלתי "תקופת מסה" במכון כושר עם תזונה נכונה..
הבעיה היא שמכל הדיאטות שעשיתי בגיל ההתבגרות ניהיה לי צלוליט מגעיל באזור היריכיים והישבן,
אני מנסה לעשות אירובי (כמובן שאת כל ההוצאה אני משלימה ביום)
ואני ממש לא רוצה לקבל עוד צלוליט בתקופת המסה שבא אני הולכת ומשמינה ומי יודע אולי יווצר לי עוד צלוליט.
בגלל שאני בת 18 והעור שלי עדיין צעיר, יכל להיות שיש איזה משהו שיוכל להעלים לי או לעצור לי את הצלוליט בתקופת המסה?
בכלל, עלייה במישקל, ואז תקופת חיטוב של ירידה במישקל תעשה לי עוד צלוליט, זה מימה שקראתי המאמרים שעלייה ירידה עלייה וירידה גורמים לצלוליט.
האם יש משהו שאוכל להעלים או להפסיק את הצלוליט?
מה אני אוכל לעשות כדאי לגרום לצלוליט להפסיק במיוחד בתקופת המסה שבא אני משמינה?
יש לכם מה להציע? 😃
והאם ויטמין E עוזר?