הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני יכול לעלות במשקל ?

• פותח/ת השרשור Links
  • פורסם בתאריך

Links

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
טוב אז ככה , אני מטר 67~ ושוקל 56 קילו ....הלכתי לחד"כ במשך חודשיים בערך והפסקתי ,לפחות לעכשיו ... אני ממשיך באימונים פשוט בבית .. אז פחות משקלות ויותר מתח וכאלה
אז השאלה שלי היא איך אני בעצם ממשיך לעלות במשקל ?
האם להיתרכז בחלבונים ? פחממות ? קיצר תודה לכל מי שעונה מראש D:

• פותח/ת השרשור
קראתי ונראלי שהבנתי .במאמר האחרון הבנאדם דיבר על בין היתר על זה שאף אחד מה"תלמידים שלו לו עשה מתח ומרפקים ... אם אין לי גישה למשקולות כבדים אז בעצם נדקפתי ?

אם אתה רוצה לעלות במסת השריר אז האימונים שלך יצטרכו לכלול תרגילי התנגדות בעומסים הולכים וגדלים, מן הסתם מה שיש לך בבית לא יספיק אחרי זמן קצר.

למה הפסקת להתאמן בחד"כ?

• פותח/ת השרשור
סיפור טיפה ארוך ולא נראלי שמתאים לפתוח אותו פה P: אבל יש מצב שאני יוכל לחזור ביום שלישי הזה אז לא הכל אבוד:79nb:

יש הרבה שמפסיקים להתאמן ובתקופה הקצרה של אחרי ההפסקה אפילו מעלים במסת שריר כי הגוף במצב מנוחה בונה את עצמו מעולה, יש גם כאלה שהיו מתאמנים יותר מידי ופתאום שמפסיקים עולים במסת שריר בשבועות של אחרי ההפסקה כי אז יש לגוף אפשרות לבנות מסת שריר כמו שצריך עם האכילה הנכונה והמנוחה הרבה, אחרי תקופה של חודש ומעלה יש נסיגה שוב במסת השריר ומי שעולה במשקל זה מעלייה במסת השומן כי הוא ממשיך לצרוך כמות קלוריות גבוהה יותר מימה שהוא צריך והמאזן החיובי הזה ללא אימונים מעלה אותו במסת שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית