הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון האימון המטורף בחיי *כולל סרטונים*

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
אין לי כח להסביר למה עשיתי ככה אז הנה העתקתי מהלוג:
סקוואט:
160-5-5-4PR
סט אחרון חזרה אחרונה פשוט נפלתי קדימה בתחתית, ללא ספק היה לי עוד חזרה, לא היה עד כדי כך קשה.
הייתי חייב לנסות 170.
170-1PR
אחרי הסט הייתי ברבאק והייתי חייב לנסות 180
180-1PR
אם רבאק אז כבר עד הסוף
190-1!!PRB]
טירוף
ללא ספק יש לי 200 עם לא הייתי עושה את הסטים של ה160.
אימון הבא סקוואט התאוששות.
הייתי חייב לנסות.
סרטונים בערב!
פרססינגלים)
גם ככה אני לא מצליח 72.5 ונפח, אז זה לא יכול להזיק...וגם די הושפעתי מהסקוואט והייתי חייב לנסות 80 חזרה.
60-1
70-1
75-1PRB]
80-1PRB]
85-X כשל לקראת סוף החזרה.
פוור קלין לא הצלחתי לעשות, כף יד שמאל כואבת לי רצח , בגלל הגריפרים, אז עשיתי מתח במקום.
אל תשאלו אותי איך בפאוור קלין כאב ובמתח לא כי אין לי מושג...
מתח משקל גוף:
3XMAX
גריפרים רק ביד ימין:
CoC1 וCOC1.5 סטים.
סקוואט:
160X5:

חזרה שלישית לא שובר, כל השאר כן, טכניקה מחורבנת.
170:

180:

190:

פרס:
75:

80:

גריפר:
CoC 1.5:

הטכניקה בסקוואט מחורבנת!
למי שלא הבין אני עושה SS.
ושוקל 80 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הגריפרים האלו זה הביזובז כסף האולטימטיבי אני מצטער בכלל שקניתי את זה, זה לא עוזר בשיט לא לאחיזה ולא לנעל

סגרתי בזמנו את 1.5 כמה פעמים, וזה גם אחרי אולי איזה חודש. (הייתי עושה כמה פעמים ביום בזמנו)
מספר 1 היה דיי קל מאז שקיבלתי אותו.
רציתי לקנות את 2 סתם בשביל לומר שסגרתי אבל זה פשוט נראה ביזבוז כסף

הפראס מצוייין
הסקואט יש חזרות שהוא מאוד מפחיד חסר שיווי משקל וקורדנציה
והתכניקה בכללי

אלברו אתה מלך!!! הקקה הזה רק בן 17 ושוקל בקושי 80

דרך אגב משה,זה לא נכון מה שאמרת לגבי הגריפרים,לפחות לא לי,יש לי את 1 בערך חודש,לא סגרתי אותו אפילו פעם אחת,ועכשיו אני סוגר הרבה יחסית (אני מאמין שבין 8-10) והרגשתי שהאחיזה בדדליפט השתפרה מאוד,ב130 היו לי בעיות אחיזה ועכשיו עם 150 האחיזה קלה לי,אפילו מאוד

הגריפרים האלו זה הביזובז כסף האולטימטיבי אני מצטער בכלל שקניתי את זה, זה לא עוזר בשיט לא לאחיזה ולא לנעל

זה באמת לא עוזר, זה סוג אחר של אחיזה. לעומת זאת, אם אי פעם תרצה לשבור למישהו את האצבעות...

אלברו אתה מלך!!! הקקה הזה רק בן 17 ושוקל בקושי 80

דרך אגב משה,זה לא נכון מה שאמרת לגבי הגריפרים,לפחות לא לי,יש לי את 1 בערך חודש,לא סגרתי אותו אפילו פעם אחת,ועכשיו אני סוגר הרבה יחסית (אני מאמין שבין 8-10) והרגשתי שהאחיזה בדדליפט השתפרה מאוד,ב130 היו לי בעיות אחיזה ועכשיו עם 150 האחיזה קלה לי,אפילו מאוד
ואתה חושב שזה בגלל הגרפיקר ולא כי התחזקת?

כן התחזקתי,אבל למה שדווקא כשהתחלתי להשתמש בגריפרים האחיזה התחזקה יותר מאשר הדדליפט עצמו? (המשקל שאני מסוגל למשוך) פעם היא הגבילה אותי והיום לא...

גריפרים זה למאבטחים ברכבת שמשחקים אותם קשוחים ויש להם רגלי תרנגולת. 🤡

המשקלים מרשימים.
אבל אמרתי את זה פעם ואני אומר את זה שוב, לומר "הטכניקה בסקוואט מחורבנת!" לא פוטר מלנסות לשפר את הטכניקה בסקוואט. וכשהטכניקה בסקוואט מחורבנת, לא הולכים על PRים מפחידים. אני מצטער, זה פשוט פציעה waiting to happen.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית