הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע שירים בזמן האימון

Alina187

משתמש מתחיל
48
10
נק' מוניטין:
10
48
10
היי,
מחפשת שירים נוספים להוסיף לפלייליסט שלי .
המלצות על שירים שאתם שומעים בזמן האימונים?

תודה מראש

"מגאדת' היא להקת ת'ראש מטאל אמריקאית, שנחשבת לאחת מלהקות המטאל המצליחות והמשפיעות ביותר, ולאחת מ"ארבע גדולות הת'ראש" ביחד עם מטאליקה, סלייר ואנתרקס, ושנייה בגודלה במכירותיה רק למטאליקה. הלהקה הוקמה בשנת 1983 על ידי הגיטריסט והסולן דייב מאסטיין, אשר פירק אותה בשנת 2002 ואיחד אותה מחדש בשנת 2004."

לא מטאליקה ב#חת שלי

"מגאדת' היא להקת ת'ראש מטאל אמריקאית, שנחשבת לאחת מלהקות המטאל המצליחות והמשפיעות ביותר, ולאחת מ"ארבע גדולות הת'ראש" ביחד עם מטאליקה, סלייר ואנתרקס, ושנייה בגודלה במכירותיה רק למטאליקה. הלהקה הוקמה בשנת 1983 על ידי הגיטריסט והסולן דייב מאסטיין, אשר פירק אותה בשנת 2002 ואיחד אותה מחדש בשנת 2004."

לא מטאליקה ב#חת שלי
חוסר רציני בהבנת הנקרא

כתוב death בשם, בלי לבדוק אני יודע שזה מטאליקה
אפשר המלצות לשירים שהם לא! מטאליקה?

לא מטאליקה ב#חת שלי
בוא נעשה סדר שניה:
מטאל זה סגנון מוזיקלי, יש בתוכו מלא תת-סגנונות אבל לא רלוונטי, ויש המון המון להקות מטאל
מטאליקה זה שם של להקה אחת מסויימת, שאגב גם ממש לא כל המוזיקה שהם עשו זה מטאל אבל גם זה אולי לא רלוונטי כאן.
אתה כנראה התכוונת לבקש שירים שהם לא מטאל, לא שירים שהם לא מטאליקה

הבי מטאל – ויקיפדיה
מטאליקה – ויקיפדיה
מהללים את כת השטן
5311b45db9177059bab9ae8a32aa063c.jpg

דברים מאוד בייסיק ביץ כרגע
כגון
ודברים בסגנון עם דרופ נחמד שהם וייבים כאלה

אם את בחורה של רוק ומטאל הנה פלייליסט רנדומלי שספוטפיי בנה לי (ורוב השירים פה זה דברים שאני שומע קבוע, לפחות בסטים המרכזיים)
Daily Mix 3, a playlist by Spotify

אצלי זה תקופות,
כל תקופה חורש על סגנון אחר.
תקופות שהיו:
שירי דיסני, שירים ממחזות זמר, ראפ, דכאון, דכאון, דכאון, מוזיקה קלאסית.
ממליץ גם לנסות תקופה שקטה, אפשר לקרוא ספר בין הסטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית