הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להכנס לכושר ב30 יום (אפשרי?)

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
מתכונן ליום סיירות,הכושר שלי דיי גרוע - בחיים לא רצתי כמעט - התוצאות שלי הן בערך
2 ק"מ ב 11 דקות בערך,זה הבדיקה היחידה שעשיתי...

בכל מקרה,היום סיירות הוא ב 18.1 מה שאומר 33 יום (כחודש)

השאלה שלי - האם בכלל ללכת על זה עם תוצאה כזאת?
איך אני משלב המון אירובי עם אימונים עצימים? (אני לא רוצה להפסיק משקולות,אני יודע שאני כנראה לא אתחזק אבל אני לא רוצה להתחלש)

אני מאמין שאני גם ארד במשקל כי אני ירוץ הרבה ואני שוקל הרבה

בכמה לדעתכם אפשר לשפר את הכושר בחודש?
איך לפי דעתכם כדאי לי להתאמן? ז"א כמה פעמים בשבוע (3-4?) ואיזו תדירות,נפח ועצימות...

תודה! 😃

זה לא קל בכלל להשתפר במידה ניכרת ב33 ימים במיוחד כשאתה מתאמן אנאירובי.

לשלב בין השניים זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי מבחינת ההתאוששות אבל אני לא יודע מה סדר האימונים שלך ככה שקשה לי להמליץ לך "תעשה ככה תעשה ככה"

אם אתה עושה סוג של Bulking Routine (ימים א' ב' ד' ה') אז אתה יכול לעשות אירובי ביום שישי ואז יש את שבת וראשון להתאושש כי האימון רגליים הבא שלך יהיה ביום שני ואתה יכול לעשות עוד אירובי ביום שלישי בתקווה להתאושש עד יום חמישי.

אם ממש חשוב לך היום סיירות הזה אז אתה יכול אפילו לשנות את האימונים לFBW פעמיים בשבוע ולעשות יותר אירובי או אפילו לוותר על האימונים לחודש הקרוב וזהו.

כדי שיפזלו מעט לכיוון שלך תצטרך לעשות 2000 בפחות משמונה דקות, אחרת זה דיי אבוד לקבל גיבוש המשך.
אם התוצאה שלך היא 11 בבדיקה אמיתית ורצינית, ואף פעם לא היית בכושר טוב. הייתי מוותר.
בן אדם סביר לא בכושר עושה בסביבות תשע דקות וחצי ל-2 קילומטר.
אני מציע לך לבדוק בבדיקה אותנטית מה התוצאה.
בכל מקרה, כדי לשפר 2000 בצבא היינו מבצעים 4 אימוני סיבולת-
1. 2000 אינטרוולים
2. 4000 קצב בינוני
3. ספרינטים- פחות רלוונטי לשיפור 2000, אבל מאוד רלוונטי ליום סיירות שלך
4. 500 * 4 - רץ 500 במהירות הכי גבוהה שאתה יכול, מוריד את הדופק ורץ שוב 500 במהירות המירבית- ככה 4 פעמים.

בכל מקרה, אני מציע לקרא מאמרים על הגיבוש כדי שתדע לאן אתה הולך ומה הדרישות בכל שלב של התהליך המהנה :]

• פותח/ת השרשור
תודה
אני לא חושב שבן אדם שלא מתאמן יכול לעשות 9:30
אני מכיר המון אנשים שלא מתאמנים ועושים מעל 10,בסך הכל בשביל לרוץ ב 10 דקות צריך לרוץ על 12 קמ"ש בלי לעצור 10 דקות,שזה קשה לבן אדם שלא מתאמן

• פותח/ת השרשור
מדיי פעם בהליכון
ובטיילת יש סימונים של מרחק,כל קילומטר יש שלט כזה,מקסימום כשאני רץ בחוץ אני רק רץ לפי זמן

אם אני יודע ש 30~ דקות ריצה זה 5 קילומטר אז אני רץ 30 דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית