עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחלתי SS לפני שבועיים עם מוט ריק אז המשקלים נמוכיםמה משקל העבודה שלך בפרס ובתרגילים האחרים?
אבל התרגיל מעצבן ! אני לא עולה במשקל כמה שאני מנסה אין לי ברירה אלא לעשות פוש פרסלמה לך לוותר בכזאת קלות על תרגיל כל כך יעיל וחשוב?
תעשה ריסט אם נתקעת... אל תוותר בכזאת קלות על הפרס..
תרגיל מאוד חשוב לכל מסובבי הכתף ובכלל מביא לך אפשרות בסופו של דבר להפעיל כוח בהרבה זויות
ריפטו אומר ששחקני פוטבול מחליפים את הפרס בבנץ' עליון כי הם צריכים להפעיל כוח בזוית הזאת
אם אתה לא צריך להפעיל כוח בזוית הזאת [של בערך 45 מעלות כלפי מעלה [בעוד שבנץ' שטוח הוא 90 מעלות]] או שיש לך בעיה ספציפית שמונעת ממך לבצע את התרגיל.... תעשה פרס
תיקנתי את הטעיות האלה היום במכון ועדיין לא הצלחתיפעם הקודמת שאמרת שהבנצ' שלך בסדר מצאתי אצלך לפחות 3-4 טעויות משמעותיות.
אם היה לי כבל USB בפלאפון היתי מוסיף סרטוןזה נשמע משהו פסיכולוגי יותר מאשר משהו רציני
או אולי באמת פאק בטכניקה
היה את זה לאח שלי עד שאמרתי לו להפסיק לחשוב.. הוא רציך לדעת שיש מוט... ושהוא צריך להרים אותו ל 5 חזרות
באחת הפעמים הוספתי לו כשהוא לא ראה עוד 2.5 או 5 קילו
והוא לא שם לב להבדל..
אחרי הסט שאלתי אותו כמה משקל הוא הרים ושיספור את הפלטות
מאז הוא מתקדם
להרבה מתחילים יש את זה.. הם מפחדים ממשקלים חדשים
+
תעלה סרטונים
עליתי 5 קילו בחודשיים אז סימן שאני אוכל המון יש לי כרס ענקית את כל הכסף שלי אני מבזבז על אוכל
אני אוכל כמו שצריך 3000 קלוריות אני מתאמן כמו שצריך ויושן טוב 8-10 שעות
לא מבין מה הבעיה ניתקעתי בלחיצות (פרס,בנץ) ולא בגלל טכניקה אלא משהו אחר אני בטוח
מה אתם מציעים לעשות ? ריסט ?
5 קילו בחודשיים זה בכלל אבל בכלל לא משהו בשביל מישהו ששקל 54. 54 קילו זה תת משקל. אם היית אוכל כמו שצריך היית עולה 4 קילו כל חודש. ואתה עוד מדבר על כרס כשאתה שוקל 59 קילו. משהו אצלך לא בסדר. או טכניקה, או תזונה, או שניהם. אתה יכול לנסות ריסט.
האמת שחודש שעבר לא אכלתי ממש ברצינות עד שהתחלתי SS בחודש הזה
איך הולך הריסט ?
התחלתי SS לפני שבועיים עם מוט ריק אז המשקלים נמוכים
סקוואט 50 קילו
דדליפט 82.5
בנץ 40
בנט אובר 40 קילו
פרס 30 קילו (ניתקעתי)
שוקל 59 קילו (עליתי 5 קילו בחודשים)
איך פרס יכול להיות 20 אם המוט לבד שוקל 20 ואתה מעלה משקל מאימון לאימון?וואוו...זה נחשב נמוך בתור התחלה??
אני גם שבועיים וקצת בSS והמשקלים שלי הם 35-50 פלוס מינוס ופרס 20
המצב שלי גרוע??!!:🙁