הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת חזה בשיפוע עליון במקום פרס

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
כבר כמה אימונים שאני ניתקעתי בפרס ופשוט נמאס לי
אני יכול לעשות בנץ בשיפוע עליון במקום פרס בSS ? ריפטו על זה משהו ?

למה לך לוותר בכזאת קלות על תרגיל כל כך יעיל וחשוב?

תעשה ריסט אם נתקעת... אל תוותר בכזאת קלות על הפרס..
תרגיל מאוד חשוב לכל מסובבי הכתף ובכלל מביא לך אפשרות בסופו של דבר להפעיל כוח בהרבה זויות

ריפטו אומר ששחקני פוטבול מחליפים את הפרס בבנץ' עליון כי הם צריכים להפעיל כוח בזוית הזאת
אם אתה לא צריך להפעיל כוח בזוית הזאת [של בערך 45 מעלות כלפי מעלה [בעוד שבנץ' שטוח הוא 90 מעלות]] או שיש לך בעיה ספציפית שמונעת ממך לבצע את התרגיל.... תעשה פרס

• פותח/ת השרשור
מה משקל העבודה שלך בפרס ובתרגילים האחרים?
התחלתי SS לפני שבועיים עם מוט ריק אז המשקלים נמוכים

סקוואט 50 קילו
דדליפט 82.5
בנץ 40
בנט אובר 40 קילו
פרס 30 קילו (ניתקעתי)

שוקל 59 קילו (עליתי 5 קילו בחודשים)

למה לך לוותר בכזאת קלות על תרגיל כל כך יעיל וחשוב?

תעשה ריסט אם נתקעת... אל תוותר בכזאת קלות על הפרס..
תרגיל מאוד חשוב לכל מסובבי הכתף ובכלל מביא לך אפשרות בסופו של דבר להפעיל כוח בהרבה זויות

ריפטו אומר ששחקני פוטבול מחליפים את הפרס בבנץ' עליון כי הם צריכים להפעיל כוח בזוית הזאת
אם אתה לא צריך להפעיל כוח בזוית הזאת [של בערך 45 מעלות כלפי מעלה [בעוד שבנץ' שטוח הוא 90 מעלות]] או שיש לך בעיה ספציפית שמונעת ממך לבצע את התרגיל.... תעשה פרס
אבל התרגיל מעצבן ! אני לא עולה במשקל כמה שאני מנסה אין לי ברירה אלא לעשות פוש פרס
יש עוד פתרונות ?

אם אתה נתקע על ההתחלה על משקל כל כך נמוך לא בא לך לחשוב שאולי זה בגללך ולא בגלל התרגיל או התכנית או כל דבר אחר? התכנית וכל דבר שקשור בה עובדים כאשר אתה מתאמן כמו שצריך, אוכל כמו שצריך ונח כמו שצריך. אם משהו לא עובד אחד מהשלושה דפוק אצלך. ולא משנה אם תחליף את התרגיל בתרגיל אחר, עדיין תמשיך להיתקע ולהתעסק בליצנות.

• פותח/ת השרשור
עליתי 5 קילו בחודשיים אז סימן שאני אוכל המון יש לי כרס ענקית את כל הכסף שלי אני מבזבז על אוכל
אני אוכל כמו שצריך 3000 קלוריות אני מתאמן כמו שצריך ויושן טוב 8-10 שעות
לא מבין מה הבעיה ניתקעתי בלחיצות (פרס,בנץ) ולא בגלל טכניקה אלא משהו אחר אני בטוח
מה אתם מציעים לעשות ? ריסט ?

פרס הוא תרגיל שתלוי לא מעט במסת שריר ובביצוע כמה שפחות גרוע (אני מנחש שלאף אחד כאן בפורום אין ממש טכניקה בפרס, זה תרגיל "אטרף"). תעלה סרטון וננסה לתת לך נקודות לשיפור.

• פותח/ת השרשור
אני עושה כמו בDVD של ריפטו,הטכניקה שלי סבבה לגמרי
ניתקעתי גם בבנץ אני לא מאמין שזה משהו בטכניקה כי אני עושה כמו ריפטו
החלטתי שאני יעשה ריסט רק בלחיצות (פרס ובנץ) כי בהם אני ניתקע גם היום בבנץ ניסיתי 42.5 והצלחתי חזרה אחת ואז הורדתי ל40 קילו הצלחתי 5 חזרות לא מבין מה הבעיה פה בלהוסיף עוד 2.5,אז ריסט שהפתרון,איך הולך הריסט ?

זה נשמע משהו פסיכולוגי יותר מאשר משהו רציני
או אולי באמת פאק בטכניקה

היה את זה לאח שלי עד שאמרתי לו להפסיק לחשוב.. הוא רציך לדעת שיש מוט... ושהוא צריך להרים אותו ל 5 חזרות
באחת הפעמים הוספתי לו כשהוא לא ראה עוד 2.5 או 5 קילו
והוא לא שם לב להבדל..
אחרי הסט שאלתי אותו כמה משקל הוא הרים ושיספור את הפלטות

מאז הוא מתקדם

להרבה מתחילים יש את זה.. הם מפחדים ממשקלים חדשים

+

תעלה סרטונים

• פותח/ת השרשור
פעם הקודמת שאמרת שהבנצ' שלך בסדר מצאתי אצלך לפחות 3-4 טעויות משמעותיות.
תיקנתי את הטעיות האלה היום במכון ועדיין לא הצלחתי
זה נשמע משהו פסיכולוגי יותר מאשר משהו רציני
או אולי באמת פאק בטכניקה

היה את זה לאח שלי עד שאמרתי לו להפסיק לחשוב.. הוא רציך לדעת שיש מוט... ושהוא צריך להרים אותו ל 5 חזרות
באחת הפעמים הוספתי לו כשהוא לא ראה עוד 2.5 או 5 קילו
והוא לא שם לב להבדל..
אחרי הסט שאלתי אותו כמה משקל הוא הרים ושיספור את הפלטות

מאז הוא מתקדם

להרבה מתחילים יש את זה.. הם מפחדים ממשקלים חדשים

+

תעלה סרטונים
אם היה לי כבל USB בפלאפון היתי מוסיף סרטון
ניסיתי את זה האמת לא הצלחתי ניסיתי להתרגל למשקל אבל עדיין לא מצליח
טוב לא אכפת לי מפרס אכפת לי מבנץ בעיקר אני עושה לו ריסט,איך הריסט הולך?

עליתי 5 קילו בחודשיים אז סימן שאני אוכל המון יש לי כרס ענקית את כל הכסף שלי אני מבזבז על אוכל
אני אוכל כמו שצריך 3000 קלוריות אני מתאמן כמו שצריך ויושן טוב 8-10 שעות
לא מבין מה הבעיה ניתקעתי בלחיצות (פרס,בנץ) ולא בגלל טכניקה אלא משהו אחר אני בטוח
מה אתם מציעים לעשות ? ריסט ?

5 קילו בחודשיים זה בכלל אבל בכלל לא משהו בשביל מישהו ששקל 54. 54 קילו זה תת משקל. אם היית אוכל כמו שצריך היית עולה 4 קילו כל חודש. ואתה עוד מדבר על כרס כשאתה שוקל 59 קילו. משהו אצלך לא בסדר. או טכניקה, או תזונה, או שניהם. אתה יכול לנסות ריסט.

5 קילו בחודשיים זה בכלל אבל בכלל לא משהו בשביל מישהו ששקל 54. 54 קילו זה תת משקל. אם היית אוכל כמו שצריך היית עולה 4 קילו כל חודש. ואתה עוד מדבר על כרס כשאתה שוקל 59 קילו. משהו אצלך לא בסדר. או טכניקה, או תזונה, או שניהם. אתה יכול לנסות ריסט.

אם הוא חושב שיש לו כרס על 59 קילו הדבר היחידי שלא בסדר אצלו זה הראש:secret:

בגלל הגנטיקה נראה לך שיש לך כרס כשאתה שוקל 59 קילו? אתה יודע מה זה גנטיקה?

כל אחד בא לכאן ומתלונן ש-SS לא עובד, שהוא רוצה להחליף תרגיל X כי זה לא עובד לו, ועוד חרטוטים למינהם. אבל מה? כשנוברים להם קצת במה שהם עושים פתאום כל אחד:

האמת שחודש שעבר לא אכלתי ממש ברצינות עד שהתחלתי SS בחודש הזה
איך הולך הריסט ?

ריסט הולך איך שכתוב לך במאמר שעבדו עליו צוות שלם של אנשים במשך חודשים, או בספר שנקרא Starting Strength, כן, הספר על תכנית האימונים שאתה כביכול עושה. לך תקרא.

נערך לאחרונה:
התחלתי SS לפני שבועיים עם מוט ריק אז המשקלים נמוכים

סקוואט 50 קילו
דדליפט 82.5
בנץ 40
בנט אובר 40 קילו
פרס 30 קילו (ניתקעתי)

שוקל 59 קילו (עליתי 5 קילו בחודשים)

וואוו...זה נחשב נמוך בתור התחלה??
אני גם שבועיים וקצת בSS והמשקלים שלי הם 35-50 פלוס מינוס ופרס 20
המצב שלי גרוע??!!:🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית