הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים ברגל בביצוע סקוואט

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
אהלן..
בתחילת השבוע עשיתי התחלתי להרגיש כאבים ברגל שמאל , שעשיתי סקוואט הכאבים התחזקו ופשוט אני לא יכול לעשות סקוואט (אפילו בלי משקל על הגוף) , ברגע שאני מגיע לנקודה שאני שובר מקביל יש לי כאבים מטורפים (תמונה של האיזור בערך , למטה.)
נחתי יומיים וניסיתי לעשות שוב סקוואט והכאבים עדיין נשארו , גם היום כואב.
(העיגול הכחול זה האיזור שיש כאבים)
Fdr44426.jpg

אין לי מושג מה לעשות בינתיים , אם כדאי בכלל ללכת לרופא (?) . ניסתי לעשות כל מתיחה אפשרית לרגל אבל לא עזר
מה לעשות ? אם בכל זאת אני צריך ללכת לרופא , להמשיך את האימונים בלי סקוואט (SS) או להפסיק להתאמן ?

מחכה לתשובות , תודה לעוזרים ..😃

יש לי את אותם הכאבים כבר יותר מחודש, ניסיתי לעשות מתיחות, לשים קרח והפסקתי עם הסקואטים וזה לאט לאט עובר... אבל לוקח לזה יותר מדי זמן.

אני רואה גם שזה דיי שכיח הכאבים האלה, רק בפורום פה ראיתי איזה 5-6 אנשים שהתלוננו על אותו הדבר.

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון שיהיה אפשר לראות את הטכניקה

בדיוק אני זז למכון אני יצלם ויעלה

יש לי את אותם הכאבים כבר יותר מחודש, ניסיתי לעשות מתיחות, לשים קרח והפסקתי עם הסקואטים וזה לאט לאט עובר... אבל לוקח לזה יותר מדי זמן.

אני רואה גם שזה דיי שכיח הכאבים האלה, רק בפורום פה ראיתי איזה 5-6 אנשים שהתלוננו על אותו הדבר.

כאבים מעיקים אין דברים כאלה .. ורציתי דווקא לשאול אם זה שכיח אבל שכחתי לא יודע למה..
בכל מקרה תודה אני יעלה את הסרטון שאני יחזור

יש מצב שלא עונים לך כי אין לנו תשובות, כדאי שתלך לההיוועץ באורטופד לפי הכאבים החזקים אותם אתה מתאר.

אם אתה עם טכניקה מחורבנת אז אין לנו מה לעזור לך אם לא תעלה סרטון.
ובמקרה שאתה בטוח במאה אחוז שאתה כן עושה טכניקה טובה (שוב..עדיף להעלות סרטון) אז אף אחד לא ימליץ לך על תרופה מסויימת, לך לרופא, תגיד לו מה הבעיה איפה הכאב, יעזור לך יתן תרופה.. משחה אנערף ויעבור.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עם טכניקה מחורבנת אז אין לנו מה לעזור לך אם לא תעלה סרטון.
ובמקרה שאתה בטוח במאה אחוז שאתה כן עושה טכניקה טובה (שוב..עדיף להעלות סרטון) אז אף אחד לא ימליץ לך על תרופה מסויימת, לך לרופא, תגיד לו מה הבעיה איפה הכאב, יעזור לך יתן תרופה.. משחה אנערף ויעבור.

הכאבים דיי עברו , לפעמים הם חוזרים אבל עכשיו אני יכול לעשות סקוואט
נצלם באימון היום ונעלה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית