הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקראת סיום התכנית SS

מה שווה החפירה שלך אם לא אמרת לכמה הגעת? מה משקלי העבודה שלך, מה משקל הגוף שלך, ומה הגובה?

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש חושב שזה רלוונטי לשאלה...הוספתי גובה ומשקל אם זה עוזר לך.
אשמח אם תענה על שאלתי..

איפה הוספת בדיוק? אתה מדבר באוויר. תביא מספרים, משקל גוף ומשקלי עבודה כדי שנוכל לדעת אם אתה יכול לטעון שאתה מיצית את התכנית או לא.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שמיציתי לגמרי, אמרתי שההתקדמות איטית מאוד (מן הסתם).
דדליפט-172.5 קילו
סקוואט-157.5 קילו
פרס- 70 קילו
בנצ' פרס- 115 קילו

נערך לאחרונה:
למה אתה רוצה להוסיף נפח נוסף למה שאתה לא מצליח כבר להתקדם איתו? למה אתה מתייחס לתרגילים נוספים כאל "נפח" נוסף? ומה לעזאזל זה תרגילים לאמות?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לדעת אם התר' האלה יפגעו בהתאוששות או שאפשר להוסיף אותם - ואני כן מתקדם איתו עדיין ...

נערך לאחרונה:
למה אתה רוצה להוסיף נפח נוסף למה שאתה לא מצליח כבר להתקדם איתו? למה אתה מתייחס לתרגילים נוספים כאל "נפח" נוסף? ומה לעזאזל זה תרגילים לאמות?

הוא כבר ענה לך על הכל, תפסיק לנסות להוסיף כל מיני תרגילים ליצניים לתוכנית ותעשה אותה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
הוא לא ענה לי על כלום, אמרתי שאני עדיין מתקדם עם האימון - אבל לאט, הוא לא הבין אותי נכון.
ברור לי שאלו תרגילים לא מרכזיים, שאלתי אם הם יפגעו לי בהתאוששות (כי בכ"מ אני מתקדם לאט ותרגילי עזר נועדו לעזור)
בבקשה בלי התחכמויות - הקדש שניה מזמנך.

המשקלים לא רעים בכלל. לא הייתי מוסיף תרגילים לשרירים שציינת בשום שלב כרגע, והאמת שגם לא בשלב מתקדם בינוני. אם אתה רוצה להוסיף תרגילים מבודדים לידיים אתה יכול, אבל לא הייתי הולך על אמות. עזוב אותך משראגס ומתיאומים כרגע.

• פותח/ת השרשור
בתכנית ss התאומים לא עובדים בכלל, תר' 1 לתאומים, יפריע להתאוששות?

נערך לאחרונה:
בתכנית ss התאומים לא עובדים בכלל, תר' 1 לתאומים, יפריע להתאוששות?

למה נראה לך שהתאומים לא עובדים בכלל? התאומים עובדים יופי בסקוואט, קל וחומר ב-3 פעמים סקוואט כבד בשבוע. ולשאלתך - לא, תרגיל לתאומים לא יפריע להתאוששות.

• פותח/ת השרשור
כמעט ולא, גם אם כן, אני בכלל אבל בכלל לא מרגיש שהם עבדו.
אז אם תוכל לענות על שאלתי.

נערך לאחרונה:
הדבר הראשון שאנשים מרגישים כשהם לא מצליחים להתאושש מסקוואטים כבדים זה תאומים תפוסים.
תרגיל לאמות לא יפריע להתאוששות, אבל זה מיותר לגמרי לעבוד על אמות בכל שלב שהוא בקריירה החובבנית שלך.

כמה ריסטים כבר עשית? אתה מתקדם מאימון לאימון? (נגיד מ5\4\3 ל5\4\4)
אם אתה כבר לא מצליח להתקדם בצורה טובה אחרי איזה 3-4 ריסטים הייתי ממליץ לך לעבור לתוכנית של יותר מתקדמים עם התקדמות שבועית. המשקלים שלך יפים מאד ובאמת יכול להיות שכבר אתה לא יכול להתקדם מאימון לאימון.

נאמר על ידי זה שקרא לכולם לעוף מהנושא שלו כי הוא לא אהב את הביקורת שכתבו לו. צבוע.
הביקורת שהעבירו אליי הייתה חסרת טקט ופשוט פגיעה מכוונת בפותח האשכול(בי).
הבעיה בביקורת שלך היא לא מה אצלי או אצל אחרים שגוי ו/או לא נכון, אלא איך אתה מעביר את הביקורת על זה שזה לא נכון ו/או שגוי.
שוב, אני לא מתכוון ליצור וויכוח, אני רק מיישר דברים ואומר לך לנסות להיות יותר נחמד גם אם נורא קשה לך להתאפק, גם אם אני הבנאדם הכי טיפש בעולם ויש לי את הפיגור הכי גדול שראית אתה יכול להסביר את הדברים בצורה אחרת, בצורה שיותר כיף לקרוא, בצורה שיותר נוח לקרוא, בצורה כזאת שלא תביא ריב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית