הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עזרה בתיקון טכניקה

מג`הול

משתמש מתחיל
197
2
נק' מוניטין:
528
197
2
SQ

BP

DL

ברור לי שהמצב קשה
האמת שהייתי בטוח שהמצב הרבה יותר טוב עד שראיתי מהצד
קראתי את הספר ראיתי סירטונים וקראתי ביקורות שלכם אך כנראה לא מספיק
השאלה איך אני מתקן..
לדוגמא ב SQ המוט מעל החלק הקדמי של כף הרגל אין לי מושג למה

אם אפשר כמה שיותר ביקורת ואיך לתקן

תודה מראש !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט אתה מסיים את התנועה בצורה מוזרה שהאגן שלך הולך קדימה, פשוט תתישר אל תעשה OVER.
אתה לא יורד מספיק נמוך בסקוואט, תעשה מתיחות כמו שריפטו מסביר בספר.
קשה לראות אבל הבירכיים שלך נכנסות פנימה, נסה לחשוב על "להוציא אותן החוצה"

בדדליפט - קשה לראות אם אתה שומר על הגב לאורך כל התרגיל.
אתה יכול להחזיק עם יש שמאל או ימין בצורה אחרת כדי שיהיה לך יותר קל לייצב את הגב.
בסקווט - נראה בסדר גמור.
בלחיצת חזה - המוט לא עולה בקו ישר למעלה - תנסה לשאוף לקו ישר, אבל בסה"כ בסדר גמור.

בדדליפט - קשה לראות אם אתה שומר על הגב לאורך כל התרגיל.
אתה יכול להחזיק עם יש שמאל או ימין בצורה אחרת כדי שיהיה לך יותר קל לייצב את הגב.
בסקווט - נראה בסדר גמור.
בלחיצת חזה - המוט לא עולה בקו ישר למעלה - תנסה לשאוף לקו ישר, אבל בסה"כ בסדר גמור.

מקרים כמוך גובלים בפיגור קשה אתה יודע? 😣
אין לך מושג מה זאת טכניקה טובה,אתה בעצמך מבצע את התרגילים בצורה נוראית פשוט, אתה מסרב לקרוא את הספר ואתה מצפה שאנשים פה בפורום שיתקנו אותך כל הזמן.
לפחות תסתום את הפה ואל תגיד לאנשים אחרים איך הם עושים את הטכניקה. סקוואט סביר אבל עם בעיות כמו שמשה אמר. בדדליפט מחזיקים באחיזה הפוכה כשהמוט מחליק לך מהיד לא בשביל לייצב את הגב. בלחיצת חזה המוט לא אמור (או לא חייב) לעלות בקו ישר אתה מוריד אותו מגובה הכתפיים לקו הפיטמות ומעלה לאותו הגובה, זה לא קו ישר.

מקרים כמוך גובלים בפיגור קשה אתה יודע? 😣
אין לך מושג מה זאת טכניקה טובה,אתה בעצמך מבצע את התרגילים בצורה נוראית פשוט, אתה מסרב לקרוא את הספר ואתה מצפה שאנשים פה בפורום שיתקנו אותך כל הזמן.
לפחות תסתום את הפה ואל תגיד לאנשים אחרים איך הם עושים את הטכניקה. סקוואט סביר אבל עם בעיות כמו שמשה אמר. בדדליפט מחזיקים באחיזה הפוכה כשהמוט מחליק לך מהיד לא בשביל לייצב את הגב. בלחיצת חזה המוט לא אמור (או לא חייב) לעלות בקו ישר אתה מוריד אותו מגובה הכתפיים לקו הפיטמות ומעלה לאותו הגובה, זה לא קו ישר.
תודה על התיקון

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק את נושא המתיחות
לגבי הברכיים אם הכוונה "להוציא ברכיים" בכיוון הפיסוק (זווית כפות הרגליים) אני יביט במראה אימון הבא
לגבי האגן אני כנראה הגזמתי כי חשבתי על להוציא את הטוסיק אחורה ולמטה לאורך התנועה ובסיום להכניס אותו
לא יהיה קשה לתקן אני מאמין

עניין העומק כנראה מסביר למה היה לי קל יחסית לאימון שעבר 🙄

תודה רבה !

כשאתה תנסה לתקן עכשיו את העומק אל תהרוס את המתיחה בהאמס על חשבון זה. תייצב את הברכיים כציר בנקודה מסויימת שנוחה לך (לא יותר מדי מעבר לקצות האצבעות) ומשם תשלים את כל הירידה עם האגן. תוציא ברכיים החוצה לצדדים קצת יותר. תיפטר מהדחיפה הזאת בסוף התנועה עם האגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית