הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה שגויה?

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
אז ככה, אני עושה PSMF קטגוריה 2, ביום רביעי עשיתי העמסה(לא הגזמתי בכלל עם הפחממה)- יצא 220 גרם פחממה וסה"כ של 1700 קלוריות
בכל מקרה ההעמסה כללה הרבה ירקות והרבה לחם מלא, הבעיה שיומיים אחרי העמסה אני עדיין נראה כמו בלון(מה זה אמור להביע? הנוזלים?) האם עשיתי משהו שגוי בהעמסה או שזה מה שאתם מתכוונים במאמר שאתם אומרים "נוזלים"?
בכל אופן מקווה שזה ירד זה נראה כאילו הבטן כמו בלון:O
עריכה: אחרי קריאה שנייה אני משער שזה באמת מלא נוזלים ובייחוד שאכלתי פחממות שרובם סיבים(אם הייתי אוכל פחממות כמו אורז וכו אני משער שהייתי פחות נפוח)

נערך לאחרונה:
קטגוריה 2 זה העמסה של 5 שעות לכל היותר.

בקשר להרגשה המנופחת זה בסדר זה נוזלים וכל אחד מושפע אחרת מפחמימות ככה שאין לך מה לדאוג זה ירד

• פותח/ת השרשור
קטגוריה 2 זה העמסה של 5 שעות לכל היותר.

בקשר להרגשה המנופחת זה בסדר זה נוזלים וכל אחד מושפע אחרת מפחמימות ככה שאין לך מה לדאוג זה ירד
אני יודע בקשר ל5 שעות, ובקשר לנוזלים - זה התנפחות בצורה מוגזמת לא סתם בקטנה, כאילו כמו של אישה כזה בהריו לול.. אני חושש שזה מהירקות שאכלתי ברוב טפשותי(כמות נורא מוגזמת)✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית