הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גוף אגסי

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
המבנה גוף שלי הוא די אגסי למען האמת. רב השומן מתרכז לי באיזור הירכיים והישבן,
וזה נותן לגוף מראה לא גברי במיוחד.
בגלל זה אני נמנע מלאמן את חלקי הגוף התחתון.
אני יודע שחברי הפורום פה לא סובלים מתאמנים שלא מאמנים את הרגליים, אבל עבורי זה פשוט יוצר צורה לא כל כך פרופורציונלית.
על איזה שרירים כדאי לי לעבוד חזק על מנת ליצור מראה יותר "משולש"? ואיך ניתן בכל זאת לשלב אימון של רגליים מבלי ליצור חוסר פרופורציה במראה?

תודה.

לא הבנתי את ההיגיון שלך בגלל שבחלק התחתון של הגוף שלך מרוכז רוב השומן אתה נימנע מלאמן אותו?.
חוץ מיזה אולי אתה פשוט על אחוז שומן גבוה, ועדיף בכלל לעלות חיטוב ואז אולי להתחיל מסה ולהתפתח,
אני הייתי מציע להעלות לכאן תמונות לבדיקת אחוזי שומן.
וחוץ מיזה כמה פרטים עלייך לא יזיקו, הבאתה כאן פרטים ממש על רגל אחד

מגבה את selotep. אימונים מאוזנים ע"י תרגילים מורכבים גדולים על כל הגוף יביאו אותך לפרופורציות נכונות בין אם תרצה בכך או לא. ואם תתאמן ותשמור על תזונה כמו שצריך תוכל גם להוריד אחוזי שומן בזמן שאתה עולה במסת שריר. ישנם הרבה מאוד מאמרים על כך בפורטל אני ממליץ לך לקרוא.

• פותח/ת השרשור
מגבה את selotep. אימונים מאוזנים ע"י תרגילים מורכבים גדולים על כל הגוף יביאו אותך לפרופורציות נכונות בין אם תרצה בכך או לא. ואם תתאמן ותשמור על תזונה כמו שצריך תוכל גם להוריד אחוזי שומן בזמן שאתה עולה במסת שריר. ישנם הרבה מאוד מאמרים על כך בפורטל אני ממליץ לך לקרוא.
זה אפשרי להעלות מסת שריר ובו בעת להוריד אחוזי שומן?
על סמך מה שאני יודע זה לא הגיוני.
אם יש לך מאמר בנושא אשמח אם תפנה אותי אליו.

אני לא מבין איך אתה מדבר על מבנה גוף אגסי ושומן כשאתה אומר בנושא השני שפתחת שאתה על 11% שומן. אתה יודע מה זה 11% שומן?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך אתה מדבר על מבנה גוף אגסי ושומן כשאתה אומר בנושא השני שפתחת שאתה על 11% שומן. אתה יודע מה זה 11% שומן?
כשאמרתי מבנה גוף אגסי לא התכוונתי ברמה קיצונית, אלא שהצורה הכללית היא רחבה באיזור הירכיים. (כלומר, היקף האגן הוא רחב יחסית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית