הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה טוב נו... עידכון קטן מסוף החיטוב...

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
תמונות מהיום כבר שבוע אוכל כמו חזיר(כמובן שלא לפי תפריט), שוקל כרגע 82.5 קילו...
כמובן לפי הידים הדקיקות שלי וה30% שומן אפשר להבין שהכל שומן ואין שרירים.

אני נגד תמונות פוזינג בכללי, אבל אני לא עושה את זה הרבה, לקחתי סתם כי לא לקחתי תמונות מסוף חיטוב, ואם כבר צילמתי אז פאק איט...
[URL=http://img695.imageshack.us/i/20101224102119.jpg/] Uploaded with [/URL]ImageShack.us

[URL=http://img221.imageshack.us/i/20101224102216.jpg/] Uploaded with [/URL]ImageShack.us

נערך לאחרונה:
סתם שמן.. תן דגש לסיבים העמוקים של הסאב-סקפולאריס אחי!

נראה מסיבי.. לא אחוז שומן גבוה.. ושוקל 82.5 עם דדליפט של מניאק.. כל הכבוד 🤘🤘🤘

• פותח/ת השרשור
אני קטנציק במציאות חחח לא יודע איך יצאתי כזה בתמונה(אולי המראה הגדילה אותי קצת, או שזה פסיכולוגית אצלי שאני קטן).

אגב לא ציינתי שאני 1.73, אז 82.5 בשבילי זה סבבה, כמובן שזה יהיה יותר בקרוב... נחזור למשטר של חלב ואוריו וציטים של המבורגר ופיצה:)

• פותח/ת השרשור
בחיים לא יהיו לי קוביות, אלה אם כן אני ארד ל% שומן עם מספר הזויי של איזה 7-8%, יש לי קצת עור עודף(לא ברמה של לעשות ניתוח, אבל יש קצת), מהתקופה שבה הייתי שמן(בערך 100 קילו על 30% שומן), בכל מקרה זה ממש לא מעניין אותי קוביות, לדעתי זה מראה נשי מדי...

עריכה:לפי מקומות אחרים בגוף, לא לפי הבטן(ששם יש לי עור עודף), אני יודע שאני לא על אחוז גבוה, לדעתי זה באזור ה13%-13.5% לא יותר, ומבחינתי זה סבבה לגמרי.

יש לך פוטנציאל ורואים את זה בתמונות
תמשיך להתאמן אבל תשתדל לעשות תפריט והתוצאות יגיעו בצורה טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על הפוטנציאל להגיע ל300 קילו דדליפט, נכון?✌️

קטנצ'יק שמטנצ'יק, עזוב את זה, אתה נראה בסדר גמור ועדיף שתתמקד באיך הגוף שלך מתפקד ולא באיך שהוא נראה. בהצלחה:)

אני גם מעריך שאתה ב13 א.ש.

קוביות יהיו לך באיזור ה10 א.ש (יראו לפחות)

אתה מסיבי לגובה שלך עם משקלי עבודה טובים. אם אתה מרוצה ממה שהשגת אז סבבה.

חזה טוב, השניצלים בצדדים זה פונקציה של % שומן אבל יותר פונקציה של רוחב בגב (רחב גבי), גם לי פעם היו שניצלים עד שהתרחבתי בצורה משמעותית והופה הם "נעלמו" (הם עדיין שם אבל הגב נותן אשליה וזה נראה כמו V)

משה לי יש שניצלים בצורה הרבה יותר גדולה(יותר רחב), חיטוב לא אמור לפתור את זה? אתה אומר דווקא שעדיף לעלות במסה להתרחב ואז לחטב? או שגם חיטוב לבד יעזור?
אגב - אתה חוגג שם כריסמס ? 😃

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי המטרה שלי זה לא קוביות, הסיבה שעשיתי חיטוב היא כי היתה לי כבר כרס קטנה שרציתי להוריד, מפני שעם בגדים זה לא נראה טוב, להגיע ל10% שומן לא ריאלי בשבילי חחחחח...

חזה טוב, השניצלים בצדדים זה פונקציה של % שומן אבל יותר פונקציה של רוחב בגב (רחב גבי), גם לי פעם היו שניצלים עד שהתרחבתי בצורה משמעותית והופה הם "נעלמו" (הם עדיין שם אבל הגב נותן אשליה וזה נראה כמו V)

משה יש מצב שאתה מעלה תמונה של "המשולש" ?? 🤡

הוא לא סתם נסע לארצות הברית, הוא מכין לנו הפתעה, כבר ראו אותו עם גופיית חוט בווניס ביץ עם כל הגדולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית