עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי עלוב, אז עדיף לעשות 70 קילו סקווט עם טכניקה גרועה או 40 קילו סקווט עם טכניקה שהולכת ומשתפרת מאימון לאימון?נראה קצת עלוב האמת.. בלי להעליב כמובן
למה לחיצת רגליים אם יש סקוואט? לא חבל על העומס?
אם אתה עושה סקוואט טוב אתה לא צריך לעבוד על הבטן כי היא עובדת מספיק חזק בסקוואט.
ובקשר לכאב אם זה סתם כאב שריר זה לא אמור למנוע ממך להתאמן. אם זה דלקת או משו אז לך תבדק..
בהצלחה 😃
לא דברתי על המשקלים, כל אחד וקצב ההתקדמות שלו. אבל מה זה לבוא למכון ולעשות לג פרס, סקוואט ובטן וללכת הביתה? 🥷אוקיי עלוב, אז עדיף לעשות 70 קילו סקווט עם טכניקה גרועה או 40 קילו סקווט עם טכניקה שהולכת ומשתפרת מאימון לאימון?
לשאלתך, לא חבל על העומס, להפך, אני מרוצה שלפחות בלחיצת רגליים אני משתפר בצורה משמעותית.
אני לא יודע אם זה כאב שריר או דלקת, אני כן יודע שאם אני מאמץ את השריר הוא מתחיל לכאוב.
אז מה אתה רוצה שאני אעשה? לא אתאמן בכלל?לא דברתי על המשקלים, כל אחד וקצב ההתקדמות שלו. אבל מה זה לבוא למכון ולעשות לג פרס, סקוואט ובטן וללכת הביתה? 🥷
ואני רוצה לראות שתצליח לעשות 100 קילו סקוואט ואחרי זה לג פרס באופן קבוע.
ומה שתארת מתאים גם לכאב שריר וגם לדלקת.. 😣
התוכנית המקורית היא:מה התכנית?
לא הבנתי עד עכשיו את החלוקה...
אתה עושה באימון אחד רגלים ובטן, זהו?
יום שישי -
סקווט 3X5 המשקל: 40ק"ג. ירידה של 5ק"ג בשביל לשפר טכניקה.
לחיצת חזה 3X6 המשקל: 5ק"ג.
לחיצת רגליים 3X8 המשקל: 40ק"ג.
יד קדמית 1X8 המשקל: 7ק"ג.
יד אחורית 1X8 המשקל: 50ק"ג.
מתח 2X6 , ו 1X4, קשה לעשות 3X6..
תודה שאתה עוקב אחרי האשכול שלי, אבל חלאס עם התגובות של תעלה משקל, אני אעלה מתי שצריך. השרירים שלי נמתחים מספיק פעמים לכמה ימים וזה מעצבן ומשפיע על משהו שאני עושה.לחיצת רגליים זה תרגיל פשוט קל' אם אתה כבר עושה תעלה קצת משקל. הבנות אצלנו עושות 20 כל צד :🙁
תראה שאתה מעלה משקלים וזה לא באמת קשה כמו שזה נראה.
בלחיצת חזה זה רק מוט של 5 קילו? תתחיל לאכול ולהעלות משקלים.
תודה שאתה עוקב אחרי האשכול שלי, אבל חלאס עם התגובות של תעלה משקל, אני אעלה מתי שצריך. השרירים שלי נמתחים מספיק פעמים לכמה ימים וזה מעצבן ומשפיע על משהו שאני עושה.
אני מפסיק דדליפט כי אני יודע שאני לא עושה את זה בצורה נכונה כבר מספר חודשים, אני לא רוצה לפגוע בגב שלי ו/או במקומות אחרים בגוף שלי, יש אלטרנטיבה לזה.תבין שבלי תזונה נכונה ושינה לא יהיו לאימונים שלך תוצאות משמעותיות.. אם אימון קודם עשית יותר ואימון הזה עשית פחות- משמע אתה עייף\לא אכלת כמו שצריך..
ולמה תפסיק לעשות דדליפט? כי הלך גרוע? תנסה פעם להתאמן כבד ללא פחמימות..
מי אתה שתגיד לי מה לעשות?אז תפסיק לעשות כל דבר שאתה לא מצליח בו ותפסיק גם להתאמן. אתה גם ככה לא מתקדם כבר מספר חודשים.