הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סוכר ענבים

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
יש הגבלה לכמות ?
אם אני שותה 100 גרם ביום, יש חסרון בזה ?
משהו לא בריא ?

אני פשוט מאוד אוהב את הטעם ואני צריך פחממות...

יש הגבלה לכמות ?
אם אני שותה 100 גרם ביום, יש חסרון בזה ?
משהו לא בריא ?

אני פשוט מאוד אוהב את הטעם ואני צריך פחממות...
שום חיסרון שום כלום
אבל אם אתה שותה יותר מדי בבת אחת זה יכול לגרום לנפילת סוכר (לפחות אצלי :()

זה די מוגזם אם נלקח לא בתוך הארוחה, זה לא משביע ולא מכניס לגוף שום חומר אחר חיוני לגוף, ככה שאלה קלוריות שלא מועילות לגמרי.
במשך השנים יכול להזיק במיוחד אם יש לך במשפחה אנשים עם סוכרת 2.
תשתדל להפחית ולצרוך בארוחה.

זה די מוגזם אם נלקח לא בתוך הארוחה, זה לא משביע ולא מכניס לגוף שום חומר אחר חיוני לגוף, ככה שאלה קלוריות שלא מועילות לגמרי.
לא נראה שהוא התכוון סתם ככה לקחת כפית ולאכול...

ושוב פעם אנחנו נכנסים להבדל בין 100 גרם פחמימה מסוכר ענבים ל100 גרם פחמימה מאורז\ש"ש?
חלאס לחיות בקופסא, זה אותו דבר.

ושוב פעם אנחנו נכנסים להבדל בין 100 גרם פחמימה מסוכר ענבים ל100 גרם פחמימה מאורז\ש"ש?
ההשפעה על רמות הסוכר והאינסולין שונה... אבל תאכלס אני לא רואה הבדל גדול במסה...

נערך לאחרונה:
ההבדל הוא שבאוכל הסוכר מגיע עם רכיבים חיוניים לגוף.
בסוכר ענבים בכמות כזאת, אין שום דבר וסתם קלוריות מיותרות לגמרי בתפריט,
שלא לדבר על תקופה ארוכה כזאת שכניראה מעודדת תינגודת לאינסולין.
ועדיין זה לא אותו דבר, כימית.

לא אמרתי שזה לא סבבה, אבל זה לא אותו הדבר. 100 גרם של סוכר ענבים זה קלוריות ריקות. זה לא עושה שום דבר טוב.

לא אמרתי שזה לא סבבה, אבל זה לא אותו הדבר. 100 גרם של סוכר ענבים זה קלוריות ריקות. זה לא עושה שום דבר טוב.
זה שזה שונה זה ברור, אבל 100 גרם סוכר ענבים אחרי אימון זה אמנם מעל הכמות שרובנו פה צריך, אבל זה לגיטימי

לא על זה היה הדיון. גם לא דובר בצריכה של סוכר אחרי אימון. לצרוך סתם 100 גרם סוכר ביום זה מיותר וזה לא אותו הדבר כמו לצרוך ש"ש או ירקות וכו'.

לא על זה היה הדיון. גם לא דובר בצריכה של סוכר אחרי אימון. לצרוך סתם 100 גרם סוכר ביום זה מיותר וזה לא אותו הדבר כמו לצרוך ש"ש או ירקות וכו'.
עדיף לצרוך 100 גרם סוכר ענבים מאשר לא לצרוך פחמימה בכלל... אני חושב שהוא התכוון לזה בגלל שהוא לא מסוגל להכניס 100 גרם פסטה במקום

אז הבדל נוסף שאנשים משווים 100 גרם סוכר כלשהו = 100 גרם אורז/ ספגטי/ שיבולת שועל.
ההבדל שבסוכר תקבל מתוך המאה גרם , למעשה אמור ליהיות מאה גרם אבל מוצהר באיזור ה- 95%-99% פחמימות. בשאר מקורות הפחמימות בנוסף ליתרונות האחרים כמובן וההבדל ביניהם בהרכב הסוכרים, יהיו ללא הבישול 70%-85% פחמימות, ואחרי הבישול מאה גרם יכילו בערך 25-35 גרם פחמימות.
זה אם נשאיר בצד את כל השאר כמובן...

אם אתה משלים את סך כמות הסיבים\מינרלים\ויטמינים אז זה לא משנה

אם אתה משלים את סך כמות הסיבים\מינרלים\ויטמינים אז זה לא משנה

זה משנה מאוד.

א) פחמימות הן לא חלק חשוב בתזונה, ואין צורך בהרבה מהן להרמת משקולות.
ב) זה חשוב מבחינת רגישות לאינסולין, והשפעות בריאותיות לטווח הרחוק.

בכל מקרה, לא רואה שום סיבה לצרוך סוכר על בסיס קבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית