הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הברכיים זזות

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
יש לי משהו בברכיים שאם אני מנסה להוזיז אותם הם גולשות מאוד לצד.. אני יודע שיש את זה לכל אחד, אבל אצלי זה ממש ממש גולש.
אולי כדי להפסיק סקאווט ולבדוק את זה ?

אתה מדבר על סתם תנועה כלשהי בברך או על הסקוואט? אם יש לך בעיות טכניקה בסקוואט אז הרעיון הכי גרוע הוא להפסיק לעשות סקוואט. זה כמו להפסיק ללמוד למקצוע כי אתה חלש בו.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתם אותי, התכוונתי שכשאי נוגע בברכיים הם זזות, בסקאווט זה לא ממש משנה לי. עכשיו לפי מה שניראה לא כדאי לעשות את הסקאווט כשיש סיכוי לבעיה בברכיים. אני יסביר שוב, כשאני נוגע בברכיים שלי הם זזות לי יותר מדי שזה כבר מפחיד

לא הבנתם אותי, התכוונתי שכשאי נוגע בברכיים הם זזות, בסקאווט זה לא ממש משנה לי. עכשיו לפי מה שניראה לא כדאי לעשות את הסקאווט כשיש סיכוי לבעיה בברכיים. אני יסביר שוב, כשאני נוגע בברכיים שלי הם זזות לי יותר מדי שזה כבר מפחיד

ללכת לרופא, תפסיק עם כל פעילות שהי עד שתעשה צילומים ותדע מה זה (אם הבנתי נכון, הפיקה חופשית וזזה מהמקום?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית