הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
נכון אמרתם שיש 30% מהאוכלוסיה שקריאטין לא עובד עליהם...
אז זה אומר רק בעליית כוח? או שגם זה לא עוזר בהתאוששות?

ועוד שאלה, אם אני לוקח לפני האימון קריאטין וגם אחרי, האם זה נחוץ לקחת גם יום אחרי את הקריאטין?

תודה 😃

לא הגיוני בשום דרך בעולם שקריאטין לא יעבוד.
אתה לא צריך לקחת ליפני או אחרי אימון ואם פספסת יום לא קרה כלום.

אוקיי, איך קבעת שזה נכון?
האמת, שזה לא ממאמרים, זה מהיכרות עם אנשים שלקחו קריאטין וזה לא תרם להם... יכול להיות שהבעיה היא אצלהם ולא אצל הקריאטין. וגם אני שמעתי את אותה קביעה כמו פיניקס

קריאטין עובד - השאלה אם השריר רווי בו כבר או לא.
אנשים מצפים להרגיש משהו מיוחד עם קריאטין וזאת טעות, לא מדובר על בוסטר או חומר ממריץ.

קראיטין מתחיל לפעול באמת לאחר 14-35 ימים, קריאטין זו לא פורמולה לא אמורים להרגיש פתאום נמרצים או משהו בסיגנון ולא אמורים לאחר צריכה חד פעמית וגם לא לאחר שבוע הקפצה מטורפת במשקלים וכו', לכן אנשים חושבים שהם לא מרגישים.
ברגע שעלית בנוזלים תיהיה בטוח שקריאטין עובד עליך גם אם אין עליה במשקלים זה עובד.
ה-30% מתייחסים לכל אספקט כזה או אחר שקריאטין עושה בין היתר גם נוזלים פשוט כמו לשתות מים זה האפקט שהגוף שלהם מרגיש, אלו אנשים בד"כ עם כמויות גדולות של קריאטין בגוף או חוסר באנזים - אני עדיין מחפש מחקרים על העניין מצאתי אחד מעניין פירסמתי אותו פה באתר צריך רק לתרגם אותו (במקום שאתם לא יכולים לראות).
לגבי השאלה השנייה, קריאטין לוקחים כל יום ללא כל שוני אם זה יום אימון, יום ללא אימון או כל דבר כזה או אחר, כל העיקרון בקריאטין שהוא מרווה את השריר בקריאטין וזה תוצר שנמשך זמן, אם תקח יומיים כן 3 לא, לא יהיה בכך כל יעול. לא מבין למה אתה לוקח גם לפני אימון וגם אחרי (10 גרם סה"כ?), מספיק לקחת 5 גרם, ולא משנה מתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית