הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פייבר 1 ב-PSMF זה קריטי?

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
כרגע אני עושה PSMF והתפריט הוא כזה:

קוטג' 3% 2X
טונה במים X2
שייק
חזה עוף

40 ג' פייבר 1

#. זה קריטי הפייבר 1?

אני אוכל את זה כי זה משלים לי את הסיבים התזונתיים..
ולא, אני לא מגיע לסיבים מאכילת ירקות.

וואו אחי זה נראה כמו תפריט שואה.
אתה רוצה להגיד לי שעם תפריט כזה אתה הולך לבצע אימוני אנאירובי? (איך יהיה לך כוח אלוהים יודע) וכן אני מכיר את סוג הדיאטה הזאת ויודע שלא אוכלים שומן ופחמימה

• פותח/ת השרשור
אל תנסה להילחם בזה, כל מי שעושה PSMF לא הולך לשירותים.

דווקא אני בשבוע השני ומאז שהתחלתי לא היה יום אחד שלא הייתי ולפעמים פעמיים... אם זה מעניין אותך חח
בכל מקרה, את העלת את הנושא.

וואו אחי זה נראה כמו תפריט שואה.
אתה רוצה להגיד לי שעם תפריט כזה אתה הולך לבצע אימוני אנאירובי? (איך יהיה לך כוח אלוהים יודע) וכן אני מכיר את סוג הדיאטה הזאת ויודע שלא אוכלים שומן ופחמימה

כן זה תפריט די שואתי אין ספק.
האמת שכרגע אני לא מתאמן אנאירובי בגלל פציעה בידיים אבל אם הייתי יכול לעשות אימון אנאירובי לא היה דבר שעוצר אותי.

אתה יכול לקנות סיבים. יוצא יותר זול וזה יותר טוב.
למה? מחבר הספר אומר לאכול ירקות ירוקים בלי הגבלה, פותח האשכול לא אוכל ירקות - במקום זה הוא אוכל 40גרם פייבר1 שזה 80 קלוריות(אותה כמות שיגיע אליה מהירקות)-הגיוני ביותר.
לא נורא לדעתי.. אבל אפשר להוריד ל20 גרם(למרות שזו מנת ציפורים תקבל את הסיבים הדרושים).

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקנות סיבים. יוצא יותר זול וזה יותר טוב.

וואלה... חידשת לי האמת, יש לך אולי איזה המלצה לסוג מסויים? חברה מסויימת?
אני לא מבקש מקור קניה אבל אם יש אפשרות רק להעלות תמונה של המוצר אני אשמח!

למה? מחבר הספר אומר לאכול ירקות ירוקים בלי הגבלה, פותח האשכול לא אוכל ירקות - במקום זה הוא אוכל 40גרם פייבר1 שזה 80 קלוריות(אותה כמות שיגיע אליה מהירקות)-הגיוני ביותר.
לא נורא לדעתי.. אבל אפשר להוריד ל20 גרם(למרות שזו מנת ציפורים תקבל את הסיבים הדרושים).

אני אוכל ירקות ירוקים אבל פשוט לא משנה מה תעשה אין לך מושג כמה ירקות אתה תצטרך לאכול כדי להגיע לכמות סיבים הזאת..
זה פשוט טירוף.

הכי זול זה לקנות סיבי פסיליום. פשוט תעשה חיפוש ותקנה את מה שהכי שווה.

• פותח/ת השרשור
אבל WTF?
זה לא דבר יקר אבל בכל כמוסא יש 500 מ"ג ואני צריך בסביבות ה15-20 ג' וזה אומר שאני אצטרך לקחת לפחות 30 כדורים...
ניראה לי שזה לא ממש ריאלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית