הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף מאסה 2010

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
התכנון היה להתחיל ניטרלי עוד שבועיים, אבל בגלל כמה אילוצים הקדמתי אותו.

פרונט:
mzn2j5qo3rgy.jpg

גב:
qyltgniwzzmv.jpg

רגליים:

hzjbimqdyg2z.jpg

דאבלבק
tmyexjzhnhog.jpg

ההיקפים נשארו די דומים מהמאסה הקודמת, המשקלים עלו יפה.

נערך לאחרונה:
mzn2j5qo3rgy.jpg

אם זה פעל פשוט תעשה העתק הדבק לתמונה עצמה (לחיצה ימנית על התמונה)

האם המטרה הייתה שההיקפים ישארו דומים?

• פותח/ת השרשור
המטרה הייתה להתחזק ולהישאר באחוז שומן נורמלי, כמובן שרציתי שאני אגדל יותר בהיקפים.

ו1234 תודה, רק איך עשית את זה שאני אדע לפעם הבאה?

יש לך אייקון בסרגל הכלים של "צרף תמונה" ושם אתה מדביק את הקישור לתמונה.

ניסית תוכניות עם דגש על היפרטרופיה?

נ.ב. יש לך גב מרשים

• פותח/ת השרשור
כן עשיתי את זה אבל זה נתן לי תמונות לא פעילות.
וכן הרגליים והגב זה השרירים שגדלו לי הכי הרבה מאז שהתחלתי כוח, אבל במאסה הבאה אני אחשוב איך אני מפתח את שרירי הים.

טוב יש עוד זמן - עכשיו לכמה א.ש. אתה רוצה לרדת?

• פותח/ת השרשור
פחות מ10 זה יקח לי בערך חודש וחצי חודשיים, ואחרי זה אני אראה אולי אני אקח שבועיים הפסקה ואני אעשה עוד חודש חיטוב, תלוי כמה שריר אני אאבד בחודשיים האלה.
אתה גם התחלת חיטוב לא?

עדיין לא - הייתי חולה - אני צריך עוד טיפה להתחזק שוב. ואז אני אתחיל את החיטוב.

ייקח לך איזה חודשיים וחצי עד שלוש לחיטוב רציני - די כמו שאני מתכנן.

אתה מתכוון לעבור לדל פחמימה בשלב כולשהו?

• פותח/ת השרשור
האמת עוד לא החלטתי, לדעתי גם חיטוב שהוא לא דל פחמימה יביא אותי לתוצאות דומות, אבל אני מפחד להסתכן.
נראה לי אני אעשה עכשיו חודש רגיל, ואז סבב של UD2(אם אני אוכל לעשות את זה, כי יש לי מכון בינתיים רק פעמיים בשבוע), או דל פחמימה אחר.

כן... אני מניח זה נכון.... אצלי בשלב הראשון מספיק רק להוריד את השטויות שאני אוכל חטיפים\פיצות\שוקולד ואני כבר די ניטראלי-שלילי. לרוץ עם זה חודש ואז חודשיים דל פחמימה. ואם תיהיה מורעלות אז עוד חודש דל פחמימה.

פחות מ10 זה יקח לי בערך חודש וחצי חודשיים, ואחרי זה אני אראה אולי אני אקח שבועיים הפסקה ואני אעשה עוד חודש חיטוב, תלוי כמה שריר אני אאבד בחודשיים האלה.
אתה גם התחלת חיטוב לא?
נראה לי שאתה צריך להתאים את המטרות שלך למציאות. יש לך שם כרס קטנה ובכלל לא רואים לך קוביות. פחות מ 10% בחודש וחצי נראה לי ממש לא מציאותי.

• פותח/ת השרשור
זו לא פעם ראשונה שלי, המטרות שלי לא רחוקות אף פעם מהמציאות, אני כבר סביבות ה10 %.
אני מאמין עוד חודש מקסימום ואני 8 , אבל יש מצב שאני אסיים את החיטוב עוד שבועיים או לפחות אצא לניטרלי אחרי השבועיים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית