הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם צפויה לי סכנה בריאותית אם אינני צורך כלל פירות/ירקות

mescaline

משתמש מתחיל
247
1
נק' מוניטין:
146
247
1
כמעט שנה שהתזונה שלי דיי קבועה, היא מורכבת ממגוון מוצרים שאת כולם אני צורך ממש כל יום ובכמות גדולה (מאסה):

חלבונים - בשר/עוף, חלב מלא, יוגורט, ביצים כולל חלמון, גבינה 28% שומן
שומנים - אגוזי מלך/חמאת בוטנים/אבוקדו, + אומגה 3, חמאה, שוקולד
פחמימות - פיתה מלאה, שיבולת שועל/גרנולה, אורז/פסטה,

מפאת זמן אני מתאמן אימון משקולות מרוכז פעמיים בשבוע + אירובי 2X45 דקות בשבוע
(מבסוט מהתוצאות המתונות - עולה נקי קילו ב 3 חודשים)

מעבר לזה יוצא לי ממש 0 ירקות/פירות, לא כי אני לא אוהב אלא לא יוצא לי לשלב אותם כי תמיד אני בולס ושבע מהמזון ה"יבש" ופירות/ירקות נראים לי מזון "תפל/שולי/נחות" מלהשתלב עם כל מה שרשמתי.
ויש לי שם הרבה שומן "טוב" וגם שומן מהחי עם כולסטרול בשפע 😃
אני הולך להמשיך ככה עוד הרבה, האם זה תקין להמשיך לחיות ככה?

נערך לאחרונה:
ויטמינים ומינרלים
מולטיויטמין, סידן, אבץ, מגנזיום וויטמין C - תהיה התחלה טובה. אפשר ורצוי להוסיף לזה גם שמן דגים (6 קפסולות ביום)
לגבי סיבים תזונתיים, תחליף את המוצרים שלך למוצרים מקמח מלא (אם כי זה ישביע אותך יותר) או שיש תיסוף בסיבים בצורת מקלות בטעמים (אפשר לקנות את זה בבית מרקחת זה עולה גרושים)

תגיד משה יש טעם לקנות מולטיויטמין, אבץ ומגנזיום בסופרפארם או בבית מרקחת כלשהו? האם זה כדאי כלכלית והאם המוצרים בישראל טובים בכלל?

• פותח/ת השרשור
לסידן יש לי מקורות (חלב מועשר A+סידן,גבינה,יוגורט) וגם שמן דגים אני צורך (אומגה3 כ4-6 ביום)
כל הפחמימות שאני אוכל הינם מלאים/קמח מלא אז אני מאמין שסיבים לא חסר לי כלל ואני גם אוכל הרבה אז לא מחפש לשבוע

לגבי שאר המינרלים (אבץ ומגנזיום) יש מאכל מסויים שאני יוכל לשלב שיספק לי אותם ?
כמו שרשמתי אני צורך פחמימות/קמח מלא בכמות, אין בהם את המינרלים הנחוצים ?

ויטמינים B יש בבשר ובביצים גם יש A, אז בגדול חסר לי C ? יכול להיגרם משהו ממחסור ?

נערך לאחרונה:
האמת אני במצבך כבר דיי הרבה זמן (משהו כמו 6 שנים אם אני לא טועה) וגם קשה לי מאד להכניס ירקות ופירות לתפריט. האמת שאני גם דיי שונא את זה אבל גם אם הייתי אוהב אני לא רואה איך אני יכול לאכול את זה קבוע. מה שאני עשיתי ועושה עד היום (ובינתיים הכל בסדר טפו טפו 😛) זה לתסף כמו שמשה אמר, מולטי+(מגנזיום-סידן-D)+אומגה+C+סיבים (פעם בנפייבר היום אני משתמש במשהו שנקרא Peglax וזה מעולה הדבר הזה) וחושב להוסיף גם אבץ עוד מעט, הבדיקות דם תקינות לחלוטין (עושה כל חצי שנה בערך), ואני מרגיש בסדר גמור.
תמיד עדיף ואני תמיד בעד לאכול מה שהטבע תיכנן לנו - אוכל אמיתי, אבל מה לעשות קשה לדחוף ירקות כשאתה דוחף בשר...

תגיד משה יש טעם לקנות מולטיויטמין, אבץ ומגנזיום בסופרפארם או בבית מרקחת כלשהו? האם זה כדאי כלכלית והאם המוצרים בישראל טובים בכלל?
לא יודע לגבי איכות המוצרים כן?
אבל מולטי ויטמין -אבץ ומגנזיום בארץ יעלה לך בסביבות ה500 שקל ל90-120 יום משהו כזה
ובחול אפשר להוציא את זה בשליש מחיר ,אולי פחות

כלכלית זה אחד מבזבוזי הכסף היותר משמעותיים שבנאדם יכול לעשות. המחירים פה פשוט לא שפויים. (אפילו למוצרים שמיוצרים בישראל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית