נק' מוניטין:
-35
- 56
- 0
שאלה אני שותה מאוד קצת מים כימעט ולא שותה זה יכול להשפיע לי על פיתוח השריר או האימון? וביכלל מה התופעות שקורות כששותים קצת מים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😳לא מצאתי שם שום דבר על מים ואני פשוט לא אוהב מים אז...
שאלה אני שותה מאוד קצת מים כימעט ולא שותה זה יכול להשפיע לי על פיתוח השריר או האימון? וביכלל מה התופעות שקורות כששותים קצת מים ?
אחיך אולי צריך לשתות ליטר על כל 1000 קל' שהוא מכניס, כל שאר האנשים כנראה שלא.אחי צריך לשתות ליטר על כל 1000 קלוריות שאתה מכניס
תדחוף מים לפי הכמיות האלה עד שתתרגל. להתרגל לוקח בערך שבוע אם אתה שוטה את הקמות הנכנונה כל יון
אני מניח שאתה אוכל 3000 קלוריות. אז תקח בקבוק של 1.5 ליטר תשתה אותה מתי שאתה רוצה. כשאתה מסיים אותו תמלה שוב ואזזזז סיימת אם המים לאותו היום
אחיך אולי צריך לשתות ליטר על כל 1000 קל' שהוא מכניס, כל שאר האנשים כנראה שלא.
צריך לשתות עד שהשתן שקוף או קרוב לכך. גם במזון יש מים ופחמימות בעיקר סופחות נוזלים (גליקוגן), לכן להמליץ על לשתות X ליטר ביום לא יהיה חכם והמדד הטוב ביותר הוא הסינון הכילייתי ואפשר לדעת זאת על גבי צבע השתן.
מזאת אומרת אתה לא אוהב מים??לא מצאתי שם שום דבר על מים ואני פשוט לא אוהב מים אז...
בהצלחה בלהכניס 3 ליטר מים מירקות 🤡גם לא מדויק כי אם אתה מתסף למשל במולטי או כמה דברים אחרים הם צובעים את השתן בצהוב-ירוק.. הכי הגיוני שפשוט תשתה מתי שאתה צמא עד למצב שאתה לא צמא. אני זוכר שכבר הפריכו את המיתוס הזה של "8 כוסות ביום" או כל שטות אחרת ממש מזמן.
מישהו למשל ששותה חלב ברור שלא צריך לשתות גם מים בכוח, או אחד שאוכל הרבה ירקות וכו..
נתחיל בזה שבכל אוכל יש מים, והרבה מהם.בהצלחה בלהכניס 3 ליטר מים מירקות 🤡