הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מים

no pain no gain

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
-35
56
0
שאלה אני שותה מאוד קצת מים כימעט ולא שותה זה יכול להשפיע לי על פיתוח השריר או האימון? וביכלל מה התופעות שקורות כששותים קצת מים ?

• פותח/ת השרשור
שאלה אני שותה מאוד קצת מים כימעט ולא שותה זה יכול להשפיע לי על פיתוח השריר או האימון? וביכלל מה התופעות שקורות כששותים קצת מים ?

אתה רציני תגיד?

תשתה מים אתה עלול להתייבש אם אתה לא מכניס נוזלים

• פותח/ת השרשור
כי לא ענו לי על להשפיע לי על פיתוח השריר או האימון? אני לא סתם פותח אשקולות אני פותח בישביל הידע שלי

אחי צריך לשתות ליטר על כל 1000 קלוריות שאתה מכניס

תדחוף מים לפי הכמיות האלה עד שתתרגל. להתרגל לוקח בערך שבוע אם אתה שוטה את הקמות הנכנונה כל יון

אני מניח שאתה אוכל 3000 קלוריות. אז תקח בקבוק של 1.5 ליטר תשתה אותה מתי שאתה רוצה. כשאתה מסיים אותו תמלה שוב ואזזזז סיימת אם המים לאותו היום

אחי צריך לשתות ליטר על כל 1000 קלוריות שאתה מכניס

תדחוף מים לפי הכמיות האלה עד שתתרגל. להתרגל לוקח בערך שבוע אם אתה שוטה את הקמות הנכנונה כל יון

אני מניח שאתה אוכל 3000 קלוריות. אז תקח בקבוק של 1.5 ליטר תשתה אותה מתי שאתה רוצה. כשאתה מסיים אותו תמלה שוב ואזזזז סיימת אם המים לאותו היום
אחיך אולי צריך לשתות ליטר על כל 1000 קל' שהוא מכניס, כל שאר האנשים כנראה שלא.
צריך לשתות עד שהשתן שקוף או קרוב לכך. גם במזון יש מים ופחמימות בעיקר סופחות נוזלים (גליקוגן), לכן להמליץ על לשתות X ליטר ביום לא יהיה חכם והמדד הטוב ביותר הוא הסינון הכילייתי ואפשר לדעת זאת על גבי צבע השתן.

אחיך אולי צריך לשתות ליטר על כל 1000 קל' שהוא מכניס, כל שאר האנשים כנראה שלא.
צריך לשתות עד שהשתן שקוף או קרוב לכך. גם במזון יש מים ופחמימות בעיקר סופחות נוזלים (גליקוגן), לכן להמליץ על לשתות X ליטר ביום לא יהיה חכם והמדד הטוב ביותר הוא הסינון הכילייתי ואפשר לדעת זאת על גבי צבע השתן.

גם לא מדויק כי אם אתה מתסף למשל במולטי או כמה דברים אחרים הם צובעים את השתן בצהוב-ירוק.. הכי הגיוני שפשוט תשתה מתי שאתה צמא עד למצב שאתה לא צמא. אני זוכר שכבר הפריכו את המיתוס הזה של "8 כוסות ביום" או כל שטות אחרת ממש מזמן.
מישהו למשל ששותה חלב ברור שלא צריך לשתות גם מים בכוח, או אחד שאוכל הרבה ירקות וכו..

לא מצאתי שם שום דבר על מים ואני פשוט לא אוהב מים אז...
מזאת אומרת אתה לא אוהב מים??
אתה צריך לאהוב כי אין מה לעשות כל האנשים צריכים מים.
תתחיל לשתות בלי קשר לאימונים כי אתה יכול לדפוק אצלך מערכות בגוף מתי שאתה לא שותה מים,
מה הבעיה לשתות 2 ליטר לפחות?
אני אישית שותה 4 ליטר

גם לא מדויק כי אם אתה מתסף למשל במולטי או כמה דברים אחרים הם צובעים את השתן בצהוב-ירוק.. הכי הגיוני שפשוט תשתה מתי שאתה צמא עד למצב שאתה לא צמא. אני זוכר שכבר הפריכו את המיתוס הזה של "8 כוסות ביום" או כל שטות אחרת ממש מזמן.
מישהו למשל ששותה חלב ברור שלא צריך לשתות גם מים בכוח, או אחד שאוכל הרבה ירקות וכו..
בהצלחה בלהכניס 3 ליטר מים מירקות 🤡

בהצלחה בלהכניס 3 ליטר מים מירקות 🤡
נתחיל בזה שבכל אוכל יש מים, והרבה מהם.
דבר שני ויותר חשוב - למה אתה חושב שאתה צריך לדחוף 3 ליטר מים ביום לגוף שלך? מאיפה הבאת את הנתון הזה? אלה אם כן יש לך איזה דפקת ממש רציני או הפרעות אכילה רציניות אין שום סיבה שלא תסמוך על מנגנון הצמאון שלך.
אני למשל אחד שמזיע הרבה וגם חם לי כל הזמן (אני 1.86 על 90קילו) וככה יוצא שבין אם אני רוצה או לא רוצה אני שותה בין 2.5 ל3.5 ליטר ביום, כי אני ככה צמא. קח את חברה שלי בערך חצי ממני ומוציאה הרבה פחות אנרגיה במהלך היום וברור שהיא תשתה כמות משמעותית יותר קטנה.. אני משאר בסביבות הליטר אולי 2 בלחץ ביום חם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית