עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאיפה שהוא הוא צודק. אישית.
קשה לי להאמין שהכל במקרה. מצד שני קשה לי להאמין שיש איש בלתי נראה למעלה שיזרוק אותי לגהינום.
אני מאמין שיש סוג של אינטליגנציה קוסמית כלשהיא.
יש לך איזשהי הוכחה שהוא טועה?
זו הנחת התרנגולים המעופפים שלו. אל תגרום לו לחשוב, יכול להתפוצץ לו עוד נים במוח.יש לך בחדר 3 פילים שקופים שאין להם אינטרקציה עם שום חומר ביקום.
יש לך הוכחה שאני טועה?
כן. אני ספרתי 4.יש לך בחדר 3 פילים שקופים שאין להם אינטרקציה עם שום חומר ביקום.
יש לך הוכחה שאני טועה?
יש לך איזשהי הוכחה שהוא טועה?
כן, גם לי קשה להאמין שהכל במקרה. למשל, אין מצב שזה מקרי וברור שיש לזה משמעות נסתרת כלשהי.
YouTube - Yosemitebear Mountain Giant Double Rainbow 1-8-10
יש לך בחדר 3 פילים שקופים שאין להם אינטרקציה עם שום חומר ביקום.
יש לך הוכחה שאני טועה?
יש איזושהי הוכחה שהוא צודק? קרדיט לאלכס על הדוגמה עם הפילים השקופים.😛
מילא אם זה היה מנוסח: "לעניות דעתי, יש ישות שנקרא לה "אלוהים" והיא זו שיצרה את המפץ הגדול."
אבל לקבוע באופן נחרץ שהוא "גילה" מי גרם למפץ הגדול ושהמדענים שטוענים שהמפץ הגדול היה תנודה קוואנטית אקראית זה שטויות לא מוסיף לו נקודות במיוחד.
זו הנחת התרנגולים המעופפים שלו. אל תגרום לו לחשוב, יכול להתפוצץ לו עוד נים במוח.
לא, אין לי, ולכן אני לא אמהר להגיד שאתה אומר שטויות. אבל בתור הבן אדם שלא מסוגל אפילו להוכיח שאין לי מדליות פילדס, אני לא מצפה ממך להרבה.
מה ההבדל בינך לבינו? הוא טוען בצורה נחרצת דבר אחד בלי היכולת להוכיח אותה, ואתה עושה בדיוק אותו הדבר.
די די, אתה סתם כועס כי אכלתי לך את העוגיה.
"הוא באמת אומר שטויות"
"יכול להיות שהוא צודק, לא אמרתי שלא."
uhm, wut?
המוח שלך באמת סתום מכל השומן שאתה אוכל, אה, גנב עוגיות שכמוך??
הוא באמת אומר שטויות = בכך שהוא טוען שהוא גילה את המניע שאינו מונע.
יכול להיות שהוא צודק = במה שהוא אומר לגבי המניע שאינו מונע. זרק חץ באפילה ופגע במטרה.
גנב אלפחורס כמוך!