הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עובר לגלן פנדליי

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
אחרי הרבה זמן בSS
שבו לא ראיתי התקדמות בגודל של הגוף, רק בחוזק. נמאס לי..
אני עובר לתוכנית עם יותר נפח, אני חייב לנסות, גם שמעתי שזו אחלה של תוכנית..
כמה שאלות....
בשלב הנפח, בסקוואט, אני שומר על אותו משקל כל השבוע חוץ מיום שלישי?
ומתי אני מעלה את המשקלים?
או שאני מעלה משקלים כל אימון ? ואז מתי אני יכול לעשות שיאים?
ואיך זה בנוגע לשאר התרגילים...?

מדקאו תוכנית טובה - אבל אני לא אובייקטיבי כי אני עושה סייקלים שלה מתי שמתאפשר.

לא מכיר את הטקסס או את הפורמט שלה - אבל לפי הטבלת אקסל\ניסיון\הרגשה אישית אפשר גם לשחק עם משקלי הביניים או ה"חימום" ולהגיע לנפחים.

היא תוכנית שלפחות מניסיון אישי עובדת בחיטוב במאסה מצוין.

מדקאו תוכנית טובה - אבל אני לא אובייקטיבי כי אני עושה סייקלים שלה מתי שמתאפשר.

לא מכיר את הטקסס או את הפורמט שלה - אבל לפי הטבלת אקסל\ניסיון\הרגשה אישית אפשר גם לשחק עם משקלי הביניים או ה"חימום" ולהגיע לנפחים.

היא תוכנית שלפחות מניסיון אישי עובדת בחיטוב במאסה מצוין.

זה במקרה ומורידים את הנפח ביום ראשון, לעשות 5*5 בחיטוב זה לא חכם.

זה במקרה ומורידים את הנפח ביום ראשון, לעשות 5*5 בחיטוב זה לא חכם.

נכון לא התנסחתי כמו צריך. בחיטוב לא כדאי לעבוד על נפח - זה אפילו די טפשי שחושבים על זה. אלא אם כן מישהו ירצה לחדש לי פה משהו אשמח לשמוע.

הכוונה שבמדקאו ניתן לשחק עם משקלי הביניים ולהעלות גם נפח (לא אמרתי שצריך אבל אפשרי)

טקסס = פחות מתאימה למאזן שלילי (שלב הנפח די מיותר שם במאזן)

מדקאו = אחלה לחיטוב\מאזן שלילי - זו השורה התחתונה.

אני נוטה ללכת אחרי ההמלצות של ריפ ב-PPST. אני חושב גם שאם מתכננים את טקסס נכון אחרי SS (ולא קופצים ישר לשבור שיאים בשבוע הראשון והשני, אלא עושים דילואד בשביל להתמודד עם תוספת הנפח, מה שריפ ממליץ בעצמו) היא יכולה לתרום יותר מהלינארית, בעיקר בלחיצות.

אני גם כמובן מסכים שהלינארית פחות תובענית מטקסס ומ-SS, ואז נשאלת השאלה איך אתה מתכנן את ההתקדמות שלך - אם אתה עושה מין סוג של ירידה בתובענות בין SS לטקסס, ואז הרעיון של SS - ביל סטאר - טקסס (ויש בזה היגיון), או אם אתה מתכנן את ההתקדמות גם מבחינת נפח ועצימות, ואז אין הרבה היגיון בלשים תוכנית פחות תובענית בין 2 תוכניות תובעניות, כשהשנייה היא למעשה פיתוח רעיוני של הראשונה, ושההתאוששות בה בנויה גם כדי להתאים לאדם שנחרש לו התחת מ-SS.

קודם כל - שלום!

1. "מתכננים את טקסס" - אכן בטקסס נדרש תכנון , היכולת לתכנן כראוי לא נרכשת אחרי תוכנית כוח אחת ולא שתיים. גיא , אני משער , לא מכיר את היכולות שלו ואין לו יכולת הערכה טובה מספיק עדיין.

2. לחיצות - הלינארית מצויינת ללחיצות, אם עוקבים אחרי האקסל אז משפרים אותן בצורה משמעותית. אני לא מבין מאיפה הקביעה הזאת, אשמח אם תאיר עיני.

3. בהנחה שמיצית את SS , הגעת לנקודת רוויה הן פיזית והן מנטלית. חכם יהיה לבחור בתוכנית פחות תובענית ופחת מתקדמת. יתרון נוסף הוא שאפשר לאכול פחות ( אבל עדיין לאכול הרבה ) וזה יתרון גדול, כי גם לזה צריך להתגעגע.

האיש רוצה ממש לגדול לצד ההתחזקות

טקסס-אימון אחד של נפח בשבוע-נוו באמת מה זה יתן לו, ואפשר לחשוב איזה משקלים כבר יש לו שמצדיקים התעסקות כבר מעכשיו בעצימות
מאדקאו- לדעתי אחלה תוכנית, גם הנפח ברמה סבירה וגם העצימות טובה..אבל הוא צריך גם לעבוד עם אקרוס כי הוא רוצה כמו שאמרתי לראות תוצאות מהירות יותר של גדילה,שימו לב שזה מה שחשוב לו..ולכן גלן פנדלי יתאים לו..ואפשר לחשוב איזה תוכנית מתקדמת זאת כבר..חאלאס עם הפינוק הוא יכול להתקדם בה אם הוא ירצה וגם
יכול לגדול בה....אני רואה אצלנו אנשים בהדר יוסף שעושים סמולוב בסוף אימון משקולות ומתקדמים לפי התוכנית..

אה כן,וגלן היה משקולן אז שיילך עם זה עד הסוף ויעשה היי באר גם..

אתה מודע לזה שמשבוע 4 בפנדלי כמעט ואין נפח?
פנדלי תוכנית מאוד מתקדמת!

מה הקשר לפינוק? הוא לא רוצה להיות מפונק שישן על הרצפה במהלך כל תוכנית.🤯

תוצאות מהירות יותר של גדילה יגיעו ככל שהוא ישים מהר יותר עוד פלטה של 20 ק"ג על המוט.

אתה מודע לזה שמשבוע 4 בפנדלי כמעט ואין נפח?
פנדלי תוכנית מאוד מתקדמת!

מה הקשר לפינוק? הוא לא רוצה להיות מפונק שישן על הרצפה במהלך כל תוכנית.🤯

תוצאות מהירות יותר של גדילה יגיעו ככל שהוא ישים מהר יותר עוד פלטה של 20 ק"ג על המוט.

מסכים עם אדון תחתונים אדומים 😃

אני כמעט 4 שנים מתאמן ולא יצא לי לבצע אותה עדיין

מסכים עם אדון תחתונים אדומים 😃

אני כמעט 4 שנים מתאמן ולא יצא לי לבצע אותה עדיין

נפתחנו, אהה?

LOL

BTW
1.מפונקים עושים לג פרס.
לא מכיר מפונק שעושה 3 פעמים סקוואט בשבוע.....

2.לפחות זה לא טייצ ורוד ( קלינה 2010 ). אנטון תותח.

נפתחנו, אהה?

LOL

BTW
1.מפונקים עושים לג פרס.
לא מכיר מפונק שעושה 3 פעמים סקוואט בשבוע.....

2.לפחות זה לא טייצ ורוד ( קלינה 2010 ). אנטון תותח.

חחח נעים להכיר יוסי אני ליאור.

איזה ילד ואיזה קוביות אני סנטה קלאוס.

לא לי יש קוביות עכשיו בשונה ממישהו אחר 😉

attachment.php

😵 ששששששממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 😵

תראו תראו - משתמש בזה כנגדי - גיל זו תמונה ישנה .... שקלתי שם איזה 85 ---- עכשיו אני 102-3 קילו .... זו נוסטלגיה 😃

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי שוב בתוכנית. ורשום שמה בימי שלישי, בסקוואט, ששלושת הסטים הראשונים יהיו זהים לשלושת הסטים מיום ראשון, ושהסט הרביעי יחזור על השלישי,
עד פה הכול ברור..
אבל רשום שמה דדליפט פירדמיה עולה עד לסט החמישי, אז למה הם מתכוונים? האם אני צריך לעשות אותו הדבר כמו בסקוואט לקחת את 3 הסטים הרשונים מיום ראשון? אבל אז זה לא הגיוני כי אין דדליפט ביום ראשון..
אבל אם אני עושה את זה לפי מה שבא לי, אז זתומרת שאני לא מעלה אף פעם משקל בדדליפט, אני יכול לעלות אבל לא כמו מה שרשום ביום חמישי, כי ביום חמישי העלייה במשקלים מתייחסת רק לבנ'ץ,סקוואט וחתירה.
אשמח לעזרה תודה רבה.... לדעת איך אני מעלה משקלים בדדליפט וגם בפרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית