הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עובר לABC

ChupChick

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
היי..
החלטתי שאחרי החיטוב אני רוצה לעבור לABC
עשיתי AB במשך שנה ועברתי לחיטוב די גרוע..
בקיצור אני רוצה להתחיל ABC
נתונים:
גיל 15
משקל 73
גובה 174

משקלי עבודה:
סקוואט 80 5X3
דד 105 חמישייה
בנץ 65 3X5
אוברהד 40.

הייתי תקוע 3 חודשים במשקלים בגלל החיטוב, עליתי ממש טיפה במשקל לא משהו מורגש..

עכשיו אני כבר לא מרגיש שAB זאת התוכנית המתאימה לי.
פתחתי את האשכול כי אני לא יודע בדיוק כמה סטים צריך לתת לכל שריר כי אני לא כלכך מבין בABC, אשמח אם תגידו לי.
בAB נתתי 9 לחזה, 10 לגב, 10 רגליים, 8 כתפיים, 6 אחורית ו6 קדמית, כמה בדיוק אני צריך עכשיו בABC?
ועוד שאלה, אפשרי ללכת 4 פעמים בשבוע בABC?
כי אני מעדיף שזה יהיה 4 פעמים ולא 5 כמו ששמעתי שעושים.
אם אפשר 4, באיזה סדר לעשות את זה?
תודה לעוזרים..

איך החלטת שAB לא תוכנית מתאימה בשבילך? לפי דעתי אתה עדיין יכול להעלות משקל מאימון לאימון (SS) ואין צורך בתוכנית עם התקדמות שבועית-לינארית בטח ובטח עם נפח כזה שאין צורך בו.
וגם ב4 פעמים בשבוע זה תדירות נמוכה מדי, לא רואה סיבה לעבור לABC בטח שעם 4 אימונים בשבוע. אתה כן תתקדם, אתה כן תגדל, אבל לא ביעילות ובמהירות כמו בAB פשוטה או FBW.

מה ABC יתרום לך במצבך?
חיטוב גרוע זה גם קשור לתזונה מנוחה, את זה בדקת בכלל? לםני שרצים להאשים תוכנית

• פותח/ת השרשור
מה ABC יתרום לך במצבך?
חיטוב גרוע זה גם קשור לתזונה מנוחה, את זה בדקת בכלל? לםני שרצים להאשים תוכנית
מה הקשר? לא האשמתי את התוכנית בכלל, אמרתי שאני אחרי חיטוב גרוע. ועכשמו כשחזרתי למסה אני רוצה להחליף לתוכנית יותר מתקדמת

ועכשמו כשחזרתי למסה אני רוצה להחליף לתוכנית יותר מתקדמת
למה? תכנית מתקדמת זה אומר תכנית שמתאימה למתאמנים מתקדמים, לא תכנית עם יותר תוצאות. ממליץ לך לעשות מקסימום ab, יש כאן לא מעט אשכולות בפורום שתוכל לראות דוגמאות לתכניות כאלה.

מה הקשר? לא האשמתי את התוכנית בכלל, אמרתי שאני אחרי חיטוב גרוע. ועכשמו כשחזרתי למסה אני רוצה להחליף לתוכנית יותר מתקדמת
לוגיקה שגויה
התקדמות לא נעוצה בלבד בתדירות הפיצול, יש עוד הרבה פקטורים לקחת בחשבון

"מתקדמת" זה לא
ABC זה פיצול לא תדיר ולא כדאי להרבה אנשים כי לאמן שריר בפעם בשכח אותי לא עשה טוב
מצד שני ABC של 5 או 6 אימונים זה כבר עומס
אז ככה שלרוב ABC לא יתאים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית