הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון אז אחרי שמיהרתם לקטול את ה HMB...

doosh2010

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
מתפרסם מחקר חדש בארץ שנערך בארץ ולא נוגע לתיסוף ביחד עם קריאטין,
אלא על יעילות בתיסוף ותרומה של HMB כתיסוף בודד .
המחקר מראה ומצביע על קשר ישיר בין תיסוף HMB לעלייה במאסת שריר ואף תרומה לעצימות האירובית.
השיפור הכי משמעותי מדבר על אנשים שלא מתאמנים, אך יש גם עדויות על קשר בקרב מתאמנים.
בנוסף מדובר על תיסוף HMB כחיוני מאוד לעלייה במאסת שריר אצל מתבגרים.

מעניין

http://www.freundpublishing.com/Journal_Pediatric_Endocrinology_Metabolism/JPEM23p641.pdf

שאלה לחברי הפורום, הזוכה יקבל נשיקה ממשה 😃
יש לנו משתמש עם הודעה אחת שבא ומפרסם מחקרים על HMB עד כמה הוא טוב, האם הוא נשלח על ידי חנות שמשוווקת חזק את מוצרי ה HMB כמרגל באתר שלנו? מישהו יכול לנחש מי שלח אותו? 🤡

• פותח/ת השרשור
שאלה לחברי הפורום, הזוכה יקבל נשיקה ממשה 😃
יש לנו משתמש עם הודעה אחת שבא ומפרסם מחקרים על HMB עד כמה הוא טוב, האם הוא נשלח על ידי חנות שמשוווקת חזק את מוצרי ה HMB כמרגל באתר שלנו? מישהו יכול לנחש מי שלח אותו? 🤡

מממממממממ, אני שלחתי את עצמי,
אם יש כאן חבר פורום שממש רוצה הוא מוזמן לדבר איתי בפייסבוק או בהודעות פרטיות ולראות שאין לי שום קשר לשום חנות אחרת (ואני יודע שאתה מדבר על י*****די, הם היחידים שדוחפים כל כך HMB בארץ),
ההפך,
אני איש הייטק.
אין לי שום קשר לחנות כזאת או אחרת..
פשוט ראיתי את המאמרים שפירסמתם, ואני רואה כמה אתם אנטי כל תוסף שיש עליו מחקר אחרת שיש לו השפעות ניטרליות,
שהייתי חייב לתת כאן מחקר קונטרה כדי שתבינו שמחקר אחד שמראה תוצאות שליליות לא הופך מוצר לשלילי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מחדש כלום, כבר דובר כאן על התוסף בעבר וגם פורסמו מחקרים והדבר היחיד שהוכח זה שמאוד לא משתלם לתסף בזה מאחר והכמויות הנדרשות הן גבוהות בהרבה מהכמויות שבכדורים הנמכרים.

• פותח/ת השרשור
מממ
זה לא נכון
המחקר מדבר על 3 גרם ביום , בכדורים יש בממוצע היום 750 מ"ג לכדור,
4 כדורים, אני מכיר כאלה שלוקחים הרבה יותר.

1- אם אתה רוצה, אז תקח.
2- כתוב במסקנות שזה טוב רק למתאמנים מתחילים. באותה מידה, חלב גם מתאים למתאמנים מתחילים.
3- אני לא מתכוון לקרוא מחקר שנכתב על ידי מישהו שאומר שכל בנאדם ממוצע מקבל באופן יומי 200 גרם חלבון מירקות ואורז.

הוא לא מרגל של, הוא כתב בפורום ובקבוצה בפייסבוק תחת שם אחר (למרות שפתחת מייל חדש בשביל היוזר הזה, השם שלך נשאר לי בזיכרון בגלל שזכית באבקת חלבון).

• פותח/ת השרשור
1. אני אקח בכל מקרה 😃, אבל עם קריאטין.
2. גם סטייק מתאים למתאמנים מתחילים, גם פלאפל מתאים למתאמנים מתחילים, מה הפואנטה.
3. בכל מקרה,
אם זה היה מחקר של אלון אליקים לבד לא הייתי תומך, הבן אדם אידיוט אמיתי ועשה מעצמו צחוק בערוץ 2.
אבל זה "טיפה" מעבר.

• פותח/ת השרשור
הוא לא מרגל של, הוא כתב בקבוצה בפייסבוק תחת שם אחר (למרות שפתחת מייל חדש בשביל היוזר הזה, השם שלך נשאר לי בזיכרון בגלל שזכית באבקת חלבון).

כן זכיתי בחלבון , תודה דרך אגב
לא רוצה לפרסם את הפייסבוק שלי, אם מישהו ממש רוצה וחושב שאני "מרגל" של י*****די אני מוכן לדון איתו על זה בארבע עיניים חחח...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן זכיתי בחלבון , תודה דרך אגב
לא רוצה לפרסם את הפייסבוק שלי, אם מישהו ממש רוצה וחושב שאני "מרגל" של ישרAלBודי אני מוכן לדון איתו על זה בארבע עיניים חחח...

אה סליחה, נזכרתי גם באשכול עם החלבון ושמנהל האתר נתן לך בזמנו באן, אז...

LOL

ויש מחקרים דומים לזה בנושא של מחקרים על תוספי תזונה ומיתוסים בנעוץ בפורום מחקרים
הגעיהו שם למסכנה שזה יעיל.. אבל לא שווה מבחינה כספית

כמו שהוא אמר.. 4 קפסולות ביום .. כשזה עולה 160-200 ש"ח ל 90 קפסולות

160-200 ש"ח ל 20 יום שימוש.. לא להיט

תעברו לשמן קוקוס

הוא לא מרגל של, הוא כתב בפורום ובקבוצה בפייסבוק תחת שם אחר (למרות שפתחת מייל חדש בשביל היוזר הזה, השם שלך נשאר לי בזיכרון בגלל שזכית באבקת חלבון).

מהיום אתה- מר גשש בלש:Sync-0h5y1d7:
הוא לא יודע שכולנו תינוקות של בית מושון קיבלנו את חושיו בגילוי מרגלים 🤡

תעברו לשמן קוקוס
🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘
coconut-oil-400.jpg
coconut.gif
coconut_oil.jpg
coconut-edit.jpg
40709058coconut1.jpg
KTC-Coconut-Oil-Big.gif
jarrow_coconut_oil_enl.jpg

http://eatingasia.typepad.com/eatingasia/2008/04/diy-coconut-oil.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית