הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים בגב

• פותח/ת השרשור mango
  • פורסם בתאריך

mango

משתמש פעיל
353
11
נק' מוניטין:
109
353
11
אתמול היה לי אימון B בלינארית של ביל סטאר (סקוואט ,דדליפט ומילטרי). בסט השלישי בדדליפט הרגשתי ממש כאבים אז הפסקתי, מאז עדיין כואב לי ואני בקושי זז.
הכאבים באזור של העיגול האדום:
2ymzcrmjt14k.png

מישהו יודע אם יש משהו להעביר תכאב והאם זאת פציעה רצינית (אם זה בכלל פציעה)?

הכאב הוא באזור הזה. על קצות האצבעות אני לא מרגיש את זה.
אתה יכול להתנסח יותר ברור ??
יש לך כאבים/זרם ברגליים או אפילו בתחת מצד כלשהו?
אם לא אז אני חושה שזה סתם משהו שיעבור אבל אל תיהיה בטוח עדיף תלך לרופא ותיבדוק את הענייין

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להתנסח יותר ברור ??
יש לך כאבים/זרם ברגליים או אפילו בתחת מצד כלשהו?
אם לא אז אני חושה שזה סתם משהו שיעבור אבל אל תיהיה בטוח עדיף תלך לרופא ותיבדוק את הענייין

לא הבנתי מה לא ברור. הכאב הוא רק באזור שסימנתי למעלה בתמונה אין לי שום כאב ברגליים או בתחת אוזרם שם.

אז אני לא חושב שיש פריצת דיסק או משהו(זאת הבדיקה שהרופא שלי עשה לי מתי שגם אצלי זה קרה)
אבל בשביל לא לקחת אחריות אני מציע לך ללכת לרופא מישהו מומחה שיבדוק את זה למרות שלא ניראה לי צריכה להיות בעיה

זה נראה כמו פגיעה בעמוד השדרה,
אתה מרגיש מאין זרם ברגליים או כאב ?

מאיפה הפלצת שזו פגיעה בעמוד השדרה? מהתמונה הזו? אתה רופא? אולי זה סה"כ כאב בעצם הזנב או בגב התחתון? אני גם מקבל את זה מפעם לפעם וזה עובר.

אל תמהר לקפוץ למסקנות כאלו כי אנשים עוד יקחו אותך ברצינות.

זה באיזור של עצם הזנב? זה יכול להיות הרבה דברים (מתיחה חזקה הכי שכיח). תנסה לעשות אמבטיה חמה ולשבת במים, זה לפעמים משחרר את זה. עד שזה לא עובר פחות או יותר (או בחימום) אל תרים משקלים כבדים ואל תעשה סקוואט כבד. אם זה ימשיך לאורך זמן כדאי להיבדק.

מאיפה הפלצת שזו פגיעה בעמוד השדרה? מהתמונה הזו? אתה רופא? אולי זה סה"כ כאב בעצם הזנב או בגב התחתון? אני גם מקבל את זה מפעם לפעם וזה עובר.

אל תמהר לקפוץ למסקנות כאלו כי אנשים עוד יקחו אותך ברצינות.
אני לא יודע אם שמת לב אבל אמרתי"ניראה כמו" וגם שעדיף שילך להיבדק אצל רופא מומחה

• פותח/ת השרשור
זה באיזור של עצם הזנב? זה יכול להיות הרבה דברים (מתיחה חזקה הכי שכיח). תנסה לעשות אמבטיה חמה ולשבת במים, זה לפעמים משחרר את זה. עד שזה לא עובר פחות או יותר (או בחימום) אל תרים משקלים כבדים ואל תעשה סקוואט כבד. אם זה ימשיך לאורך זמן כדאי להיבדק.

כן זה באזור הזה. אני לא יכול לעשות איפלו סקוואט עם מוט ריק ככה שסקוואט כבד ברור שלא.

ותודה לכול אילו שעזרו.

אז אני לא חושב שיש פריצת דיסק או משהו(זאת הבדיקה שהרופא שלי עשה לי מתי שגם אצלי זה קרה)
אבל בשביל לא לקחת אחריות אני מציע לך ללכת לרופא מישהו מומחה שיבדוק את זה למרות שלא ניראה לי צריכה להיות בעיה
בפריצת דיסק לא חייב שהכאב יעבור לרגלים או לידיים,אם הכאב לא עובר תוך חודש יש לחשוד בתזוזת דיסק או פריצה,בוודאות אפשר לדעת רק באמצעות ct או mri ,לצערי אני עובר בדיוק עכשיו סרטים דומים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית