הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט - שיפור טכניקה - 45ק"ג

תחדש על האולסטאר!.. הגיע הזמן

סה"כ נראה יותר טוב אבל עדיין שים לב שברגע שאתה מתחיל לעלות המוט לא נמצא כבר מעל אמצע כף הרגל אלה זז קדימה..

המוט נראה לי ממוקם טיפה גבוה מדי ל LB

אל תחשבו על לקחת את התחת קדימה...
פשוט תחשוב על להעלות את התחת ישר למעלה!
[אתה קורא את הספר?.. אם לא.. תתחיל כבר!]

ותשים יותר משקל על המוט

• פותח/ת השרשור
אני שמח שהבעיה היא רק במוט והכל הרבה יותר טוב 😃
תודה בקשר לנעליים, הם שימושיים לא רק לחדרכושר אלא לעוד כמה דברים שאני עושה במקביל.
בסה"כ, ניסיתי לשמור על הפרמטרים האפשריים, אבל כרגיל קשה לי להחזיק את המוט בקו של השכמות כמו שמתואר בספר. קראתי כבר את רוב הפרק של הסקווט.
העלתי ל 12.5ק"ג ואני מתכוון לעלות ב 2.5ק"ג מאימון לאימון, לא רוצה להקשות על עצמי יותר מידי, במיוחד כשהטכניקה לא מספיק טובה.

אני מאמין שכרגע אתה יכול גם 5 קילו כל אימון
המשקל על המוט בד"כ עוזר לסדר את הטכניקה

כשהבמשקל קל.. המוט יעלה גם אם תעשה את הסקוואט ככה..
ברגע שהמוט יהיה יותר כבד.. אם לא תשאיר את המוט יותר קרוב לאמצע כף הרגל והתנועה תיהיה יותר טובה.. המוט פשוט אל יעלה.. אתה מכריח את הגוף שלך לעבוד כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שכרגע אתה יכול גם 5 קילו כל אימון
המשקל על המוט בד"כ עוזר לסדר את הטכניקה

כשהבמשקל קל.. המוט יעלה גם אם תעשה את הסקוואט ככה..
ברגע שהמוט יהיה יותר כבד.. אם לא תשאיר את המוט יותר קרוב לאמצע כף הרגל והתנועה תיהיה יותר טובה.. המוט פשוט אל יעלה.. אתה מכריח את הגוף שלך לעבוד כמו שצריך
אוקיי, ניפגש ביום שני בערב באשכול חדש ;)

אתה לא שומר על גב ישר, המוט נמצא בין HB ל-LB, ואתה עדיין מתיישב, למרות שיש שיפור. תצפה בסרטון שוב ותראה איך הברכיים שלך ותשווה את זה לסרטונים האחרונים של bambabuilder.

• פותח/ת השרשור
אתה לא שומר על גב ישר, המוט נמצא בין HB ל-LB, ואתה עדיין מתיישב, למרות שיש שיפור. תצפה בסרטון שוב ותראה איך הברכיים שלך ותשווה את זה לסרטונים האחרונים של bambabuilder.
ניסיתי לראות איך הטכניקה הפעם, כי פעם קודמת כשהתיישבתי אז קמתי כמו ב GM, לכן הוצאתי את האגן פחות החוצה וניסיתי להזיז כמה שפחות את הגב - והלך די טוב יחסית לפעמים אחרות.
בקשר למוט, אני מנסה לסדר את העניין, אימון הבא אני אוריד אותו לאיפה שצריך.
בקשר לשבירת מקביל, אני חושב שאני מתיישב יותר מידי עמוק, ממש קשה לי לעלות למטה בחלק מהפעמים כשאני מתיישב יותר מידי עמוק, אפילו המוט נוגע בשני מוטות עזר.

לא אמרתי משהו על העומק, העומק טוב. אתה עדיין עולה ב-GM בכל חזרה כי אתה לא מחזיק גב. תקמר את הגב שלך ותוציא חזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית