איזה מסר אתה מנסה להעביר אחי? אנחנו צבועים אחי?
זה קשור אליך כי אתה קפצת פה, הסקתי מזה שזו גם הדעה שלך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה מסר אתה מנסה להעביר אחי? אנחנו צבועים אחי?
כולל לדרדר את אתר?
---------- התגובה התווספה ב 20:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:43 ----------
😃
מהולנד לב"ש?
כולל לדרדר את אתר?
כולל אפילו לשים לך תמונה פרופיל של, נגיד, פינוקיו. אני שיכור מכוח.
ליוסי יש משקלי עבודה מאוד מרשימים - שהוא אומר שהוא נקי אז מבחינתי הוא נקי.
אבל לשם הדיון זה כן מוריד לפני בעיני מערכו של משתמש בממתקים אל מול אדם שלא משתמש ומגיע לאותם רמת הישגים. אני אעריך יותר את האדם ה"טבעי".
😃
אני אשמח אם לא יתפתח פה דיון על זה....אם אפשר לפתוח פוסט חדש בנושא אודה לכם.
העלתי תמונות כדי לסכם שנה של פעילות שחלק מירבי ממנה הוא בהשפעת LBS.
אני ממליץ לך לפתוח עיניים ולהבין מה המשתמשים באמת חושבים עליך...כי אולי יש אמת במה שאמרו לך וגרם לך קצת להתחרפן.
כמובן שאתה יכול לתת להם באן ולגרום להם לפתוח תת פורום מתחרה ולעצבן משתמשי כבוד ( שכנראה גם חושבים מה שאמרו לך בעבר ).
וכמובן איך לא נשכח , איך התחרפנת שסיימת SS וקיללת קבל עם ועדה את היום בו התחלת את התוכנית.
אין ספק כי אתה המנהל האידיאלי.
שא ברכה.
ההתנהלות שלך ליצנית, אתה פוגע למשה באתר.
חבל.
אתה מדבר על דברים שאתה לא יודע וחבל לפתוח את כל הקרקס מחדש.
כן, כי הייתי בפלנטה אחרת באותו זמן.
ואולי אתה צודק....כי רק על עצמי אני יכול להעיד.
בכל מקרה תביט בתגובות שלו בפוסט הנוכחי ותבין לבד.
אני ממליץ לך לפתוח עיניים ולהבין מה המשתמשים באמת חושבים עליך...כי אולי יש אמת במה שאמרו לך וגרם לך קצת להתחרפן.
כמובן שאתה יכול לתת להם באן ולגרום להם לפתוח תת פורום מתחרה ולעצבן משתמשי כבוד ( שכנראה גם חושבים מה שאמרו לך בעבר ).
וכמובן איך לא נשכח , איך התחרפנת שסיימת SS וקיללת קבל עם ועדה את היום בו התחלת את התוכנית.
אין ספק כי אתה המנהל האידיאלי.
שא ברכה.
ההתנהלות שלך ליצנית, אתה פוגע למשה באתר.
חבל.
חיים למה זה מעסיק אותך אבל ?
הבנאדם גם חזק גם חטוב וגם גדול
לא משנה מה הביא אותו לזה, יש הרבה כבוד
יש פריקים גנטיים ככה שהכל יכול להיות, איזה סיבה יש לו לשקר ?
אם היית רואה סקוואט של עידן בלי להכיר אותו גם היית אומר שהוא מוזרק
אם היית רואה אותי בע1ף סיזן שעליתי המון נוזלים ושומן היית אומר שזה מהדיאנבול
LOL
אני לא יודע מה אתה מתעצבן. לא לקחת את הויטמינים שלך היום?
בשורה התחתונה, אני יודע את האמת, אתה יודע את האמת, מה שחשוב זה מה שהבנאדם רואה במראה. כמו שאמרתי, לא מעניין אותי כהוא זה מי טבעי, מי לא, מי חכם, מי שקרן. רק חרטטנות מעצבנת אותי, לא הגבתי באשכול עד שהתחילו להתעופף כאן אמרות שפר קקיוניות.
חיים למה זה מעסיק אותך אבל ?
הבנאדם גם חזק גם חטוב וגם גדול
לא משנה מה הביא אותו לזה, יש הרבה כבוד
יש פריקים גנטיים ככה שהכל יכול להיות, איזה סיבה יש לו לשקר ?
אם היית רואה סקוואט של עידן בלי להכיר אותו גם היית אומר שהוא מוזרק
אם היית רואה אותי בע1ף סיזן שעליתי המון נוזלים ושומן היית אומר שזה מהדיאנבול
אני לא מתערב במריבות שלכם. ה"עובדות" שציינת כאן פשוט לא נכונות.
אני חושב שבתור מנהלים צריך להיות לכם אינטרס לשמר משתמשים שלא מטרילים , לא בני 15, עם 15 שנה ניסיון אמיתי באימונים, שמביאים תכנים לאתר ועל אחת כמה וכמה אם הם ב"דוקטרינה" זהה לשלכם , קרי אימוני כוח.
לבוא ולגרום למשתמשים מהסוג הזה גועל או בחילה ( מילה שחיים כה אוהב ) זה פשוט לירות לעצמכם ברגל.
משה,
בקשר לפסקה הראשונה - אמרתי שאני יודע מה קרה רק מלהתבונן מהצד, תאמין לי שאני לא חבר במסנגר של "חברות הטרולים" אני לא מכיר אותם וגם אין לי שום דבר נגדם. באמת דבילי להכנס לזה.
אני מעריך את ההערכה שלך, אני אף פעם לא זילזלתי באדם שיותר חלש או פחות גדול ממני. גם לפני שנה שכתבתי פה את הפוסט הראשון (כנראה שהייתי בכמה רמות מעל רוב המשתמשים) אף פעם לא זילזלתי בתגובה של מישהו או ביטלתי אותו ע"ס חוסר כוח או שריר,לרגע לא המעטתי בחשיבות הידע התיאורטי. אני האחרון שיקשיב ליוסי יד 50 האגדי.
למרות שנמנעתי מלרשום בפורום זמן מה, היה לי חשוב לשם כאן את התמונות של סיום החיטוב שלי. לא כדי לקבל מילים יפות ( תודה למי שנתן ), אלא כדי לתמוך בקונספט שאתם מייצגים. זכיתי לטעום ממנו השנה והתוצאות לפניכם.
סיכום של שנה, שבה נכנסתי לאתר עם "קונספטים" מוטעים. בהשפעת החברה כאן ובמיוחד- רן, עידן ואלכס הקונספט החל להשתנות. עשיתי פה לוג והגבתי לא מעט ( נכון גם חלק מהתגובות שלי היו מפגרות 😃).
כיף לראות גברים צעירים כמו גיל ,ליאור , מנשה ועוד הרבה שמתקדמים כ"כ יפה ומביאים תוצאות מצויינות.החברה האלה נותנים השראה ( כי לא יכול להיות שגיל כבר עושה 180 סקוואט ואני מתבכיין עם אותו משקל על הגב).
אני לא קמצן בביקורת טובה על הפורום, והשמעתי אותה לא פעם על גבי הפורום ומחוצה לו. רק מתוך הערכה ולא מתוך אינטרס כלשהו ( שלא קיים ).
לא קל למצוא אנשים טובים שיעשו את העבודה. הקאסט כאן מרשים מאוד.
בקשר להתנהלות של חיים, אתה יכול לראות את התגובה האחרונה שלו ( מעלי ) , זה די ממצא את טענותי הקודמות.
אני רק יכול להגיד שיש כאן מנהלים שגורמים למשתמשים (אני + כאלה שאתה מעריך הרבה יותר ממני) לרצות להיות חלק וכאלה שלא.
שנה מוצלחת לכולנו.
ריגשת אותי עד דמעות :(
אני יודע שזה כואב כשאדם לא מקבל את ההערכה שהוא חושב שהוא זכאי לה, אבל אתה תמיד יכול ללכת להסתכל במראה, זו דרך מצוינת להתמודד עם המציאות.