תמונה סיום חיטוב - KA4OK - אחרי שנה של אימוני כוח

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
נראה מצויין!

עובי מרשים בעיקר בלטיסימוס:79nb:

בנימה קצת יותר רצינית, יכול להיות שזה בגלל איזשהו מאפיין בתמונות תאורה מרחק וכו'...
לפי מה שזכור לי מהתמונות מלפני שנה, נראה שעל א.ש גבוה יותר נראית מרשים יותר, כך או כך עדיין מרשים.

אחד מהם טען שהוא ניהל לוג והיו לו "הכי הרבה צפיות ותגובות והוא היה הלוג הכי פעיל" - מה שווה לוג פעיל שכל מה שהתחולל בו זה ספאם טהור, תמונות של זונות והרבה קקקק ו פפפפפ, אני לא צריך משתמשים כאלו באתר,

הופה. משה, אף אחד לא חסין - יש לך חוב לראק.

אין פה מה להתפלפל, הזכרת את הזונות המדוברות מבלי להביא תמונה, עדיין מחכים 😃

אין פה מה להתפלפל, הזכרת את הזונות המדוברות מבלי להביא תמונה, עדיין מחכים 😃
אסור לפרסם זונות זה חלק מחוקי האתר, חוקי האתר יותר חזקים מחובות לראק ואני חסין ב CONFIG, אני אפילו לא יכול לתת באן לעצמי 🤡

• פותח/ת השרשור
נראה מצויין!

עובי מרשים בעיקר בלטיסימוס:79nb:

בנימה קצת יותר רצינית, יכול להיות שזה בגלל איזשהו מאפיין בתמונות תאורה מרחק וכו'...
לפי מה שזכור לי מהתמונות מלפני שנה, נראה שעל א.ש גבוה יותר נראית מרשים יותר, כך או כך עדיין מרשים.

לטיסימוס זה השריר האהוב עלי!

תודה!

---------- התגובה התווספה ב 01:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------

טוב נו.. אלוהים נותן אגוזים גם למי שיש שיניים.
מוניטין.

LOL, תודה.

משום מה המוניטין שלי רק יורד בינתיים....בדרך לכוכב אדום!
אני מקווה שזה לא ישפיע לי על האימונים.

---------- התגובה התווספה ב 01:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:22 ----------

משה, כמעט 3200 צפיות בשבוע!
[זה אופנתי לבוא בדרישות] אני אסתפק באבקת חלבון DYMATIZE.

לטיסימוס זה השריר האהוב עלי!

תודה!

---------- התגובה התווספה ב 01:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------

LOL, תודה.

משום מה המוניטין שלי רק יורד בינתיים....בדרך לכוכב אדום!
אני מקווה שזה לא ישפיע לי על האימונים.

---------- התגובה התווספה ב 01:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:22 ----------

משה, כמעט 3200 צפיות בשבוע!
[זה אופנתי לבוא בדרישות] אני אסתפק באבקת חלבון DYMATIZE.
3200 צפיות רק מראה את כוחם של הטרולים. הם נכנסים לועידות עם 20-30 איש ומציפים אחד את השני בלינקים, בגלל שזה חיים אני בטוח שכל החבורה שם עשתה ריפרשים פה כל 5 דק' כדי לראות "מה הוא יגיד" ו "מה אתה תגיד".
וחלבונים מקבלים בעד מאמרים, אם תרצה אשמח 😃

• פותח/ת השרשור
3200 צפיות רק מראה את כוחם של הטרולים. הם נכנסים לועידות עם 20-30 איש ומציפים אחד את השני בלינקים, בגלל שזה חיים אני בטוח שכל החבורה שם עשתה ריפרשים פה כל 5 דק' כדי לראות "מה הוא יגיד" ו "מה אתה תגיד".
וחלבונים מקבלים בעד מאמרים, אם תרצה אשמח 😃

גם לפני שחיים החליט להתחכם, עמדנו על 400 כניסות ליום.
בכל מקרה אני מוכן לתת לחיים חצי חבילה.
ו EMZ זה בשבילך - 😆😆😆😆

את מודעים לזה שאם אתם נכנסים 50 פעם לאשכול או עושים 50 פעם ריפרש, זה נספר כ-50 צפיות, כן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית