תמונה סיום חיטוב - KA4OK - אחרי שנה של אימוני כוח

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כולל אפילו לשים לך תמונה פרופיל של, נגיד, פינוקיו. אני שיכור מכוח.

אני ממליץ לך לפתוח עיניים ולהבין מה המשתמשים באמת חושבים עליך...כי אולי יש אמת במה שאמרו לך וגרם לך קצת להתחרפן.

כמובן שאתה יכול לתת להם באן ולגרום להם לפתוח תת פורום מתחרה ולעצבן משתמשי כבוד ( שכנראה גם חושבים מה שאמרו לך בעבר ).

וכמובן איך לא נשכח , איך התחרפנת שסיימת SS וקיללת קבל עם ועדה את היום בו התחלת את התוכנית.

אין ספק כי אתה המנהל האידיאלי.

שא ברכה.

ההתנהלות שלך ליצנית, אתה פוגע למשה באתר.

חבל.

נערך לאחרונה:
ליוסי יש משקלי עבודה מאוד מרשימים - שהוא אומר שהוא נקי אז מבחינתי הוא נקי.

אבל לשם הדיון זה כן מוריד לפני בעיני מערכו של משתמש בממתקים אל מול אדם שלא משתמש ומגיע לאותם רמת הישגים. אני אעריך יותר את האדם ה"טבעי".

• פותח/ת השרשור
ליוסי יש משקלי עבודה מאוד מרשימים - שהוא אומר שהוא נקי אז מבחינתי הוא נקי.

אבל לשם הדיון זה כן מוריד לפני בעיני מערכו של משתמש בממתקים אל מול אדם שלא משתמש ומגיע לאותם רמת הישגים. אני אעריך יותר את האדם ה"טבעי".

😃

אני אשמח אם לא יתפתח פה דיון על זה....אם אפשר לפתוח פוסט חדש בנושא אודה לכם.
העלתי תמונות כדי לסכם שנה של פעילות שחלק מירבי ממנה הוא בהשפעת LBS.

😃

אני אשמח אם לא יתפתח פה דיון על זה....אם אפשר לפתוח פוסט חדש בנושא אודה לכם.
העלתי תמונות כדי לסכם שנה של פעילות שחלק מירבי ממנה הוא בהשפעת LBS.

סבבה למרות שהתפתח פה מיני דיון אבל אני מכבד את אשכולך 😃

אני ממליץ לך לפתוח עיניים ולהבין מה המשתמשים באמת חושבים עליך...כי אולי יש אמת במה שאמרו לך וגרם לך קצת להתחרפן.

כמובן שאתה יכול לתת להם באן ולגרום להם לפתוח תת פורום מתחרה ולעצבן משתמשי כבוד ( שכנראה גם חושבים מה שאמרו לך בעבר ).

וכמובן איך לא נשכח , איך התחרפנת שסיימת SS וקיללת קבל עם ועדה את היום בו התחלת את התוכנית.

שא ברכה.

חבל.

אתה מדבר על דברים שאתה לא יודע וחבל לפתוח את כל הקרקס מחדש.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על דברים שאתה לא יודע וחבל לפתוח את כל הקרקס מחדש.

כן, כי הייתי בפלנטה אחרת באותו זמן.
ואולי אתה צודק....כי רק על עצמי אני יכול להעיד.
בכל מקרה תביט בתגובות שלו בפוסט הנוכחי ותבין לבד.

כן, כי הייתי בפלנטה אחרת באותו זמן.
ואולי אתה צודק....כי רק על עצמי אני יכול להעיד.
בכל מקרה תביט בתגובות שלו בפוסט הנוכחי ותבין לבד.

אני לא מתערב במריבות שלכם. ה"עובדות" שציינת כאן פשוט לא נכונות.

שא ברכה.

חבל.

LOL
אני לא יודע מה אתה מתעצבן. לא לקחת את הויטמינים שלך היום?
בשורה התחתונה, אני יודע את האמת, אתה יודע את האמת, מה שחשוב זה מה שהבנאדם רואה במראה. כמו שאמרתי, לא מעניין אותי כהוא זה מי טבעי, מי לא, מי חכם, מי שקרן. רק חרטטנות מעצבנת אותי, לא הגבתי באשכול עד שהתחילו להתעופף כאן אמרות שפר קקיוניות.

חיים למה זה מעסיק אותך אבל ?
הבנאדם גם חזק גם חטוב וגם גדול
לא משנה מה הביא אותו לזה, יש הרבה כבוד
יש פריקים גנטיים ככה שהכל יכול להיות, איזה סיבה יש לו לשקר ?

אם היית רואה סקוואט של עידן בלי להכיר אותו גם היית אומר שהוא מוזרק
אם היית רואה אותי בע1ף סיזן שעליתי המון נוזלים ושומן היית אומר שזה מהדיאנבול

מה מעסיק אותי?
ואותך ראיתי באוף סיזן, היית ב-roid-rage מטורף 🤪

• פותח/ת השרשור
LOL
אני לא יודע מה אתה מתעצבן. לא לקחת את הויטמינים שלך היום?
בשורה התחתונה, אני יודע את האמת, אתה יודע את האמת, מה שחשוב זה מה שהבנאדם רואה במראה. כמו שאמרתי, לא מעניין אותי כהוא זה מי טבעי, מי לא, מי חכם, מי שקרן. רק חרטטנות מעצבנת אותי, לא הגבתי באשכול עד שהתחילו להתעופף כאן אמרות שפר קקיוניות.

התעצבנתי, אל תתן לעצמך קרדיט. לקחת פוסט נורמלי והתחלת להטריל כמו NO_TROLL.

חרטטנות? - טוען שאני חרטטתי , חרטטנות מעצבנת אותך -> אתה זה שהתעצבן.
אתה יודע את האמת? - על זה כבר אי אפשר להגיב, כי את האמת אובזיון אמר.
אמרות שפר קיקיוניות? - אתה מפציץ במילים, תתחיל להפציץ בסקוואט הכל יראה אחרת.

באמת תודה שהועלת בטובך להגיב, פעם הבאה תחסוך את זה מאיתנו ובעיקר ממני. אתה לא ממש רלוונטי גם ככה.
הקשר שלך לאימוני כוח ופיתוח גוף הוא בערך כמו הקשר שלי לכדורת דשא.

---------- התגובה התווספה ב 03:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:31 ----------

אז הוא היה אומר. זה רלוונטי?
כנראה שלא. חיים קצת השמין בסוף SS ספח קצת נוזלים ובכה. אהה וגם הידיים לא גדלו לו בSS, באמת מסכן. הביט במראה וחש שהוא כבר לא יפה. אין לו מושג בכלום,לא עשה כלום ולא הגיע לכלום עם או בלי ויטמינים.
לעומת זאת כולם מתקדמים ומחיים לא ראינו כלום?
למה ?

---------- התגובה התווספה ב 03:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:43 ----------

אני לא מתערב במריבות שלכם. ה"עובדות" שציינת כאן פשוט לא נכונות.

מה לא נכון בדיוק?
אני לא יודע בדיוק מה היה שם וגם לא מענין אותי.
אני רק יודע שחיים היה במרכז וכפי שזה נראה מהצד, אם לא היה חיים היו פה הרבה יותר משתמשים והיה הרבה יותר מענין.

ומה יש לי לריב עם חיים?
הוא סתם נודניק וגורם נזק לאתר.
זאת כבר בעיה שלכם, לא שלי.

אלכס,
אני חושב שבתור מנהלים צריך להיות לכם אינטרס לשמר משתמשים שלא מטרילים , לא בני 15, עם 15 שנה ניסיון אמיתי באימונים, שמביאים תכנים לאתר ועל אחת כמה וכמה אם הם ב"דוקטרינה" זהה לשלכם , קרי אימוני כוח.
לבוא ולגרום למשתמשים מהסוג הזה גועל או בחילה ( מילה שחיים כה אוהב ) זה פשוט לירות לעצמכם ברגל.

נערך לאחרונה:
בלי קשר למה שקרה עם חיים דאז או לא (ואין לי ממש מושג מה קרה אז כי הייתי באותו זמן בחתונה של בן דוד שלי בניו יורק ולא התחברתי לאתר), כל החבורה של אז כבר ממזמן הייתה על הכוונת לקבל באן לצמיתות וזה בלי קשר לריבים השונים שהתחוללו בקהילה אלא מבחינת רמת התגובות וההתנהלות הכללית שלהם. הם חשבו שמישהו חייב להם משהו כי הם היו "פעילים כאן", והם עד היום טוענים שהם "עשו את האתר הזה", מעניין מאוד איך אנשים שחוץ מלרשום קקקקקקק או 111111 תרמו לאתר הזה בצורה כזו או אחרת. אף אחד מהם לא עשה מאמר או תרם כאן משהו משמעותי חוץ מלהטריל. היה מאמר אחד שאחד מהם עשה וגם אותו נאלצתי לשכתב במשך 5 שעות כמו אידיוט, עדיף שהייתי כבר מתרגם אותו לבד.
אחד מהם טען שהוא ניהל לוג והיו לו "הכי הרבה צפיות ותגובות והוא היה הלוג הכי פעיל" - מה שווה לוג פעיל שכל מה שהתחולל בו זה ספאם טהור, תמונות של זונות והרבה קקקק ו פפפפפ, אני לא צריך משתמשים כאלו באתר, וכמו שאתה רואה כבר מעל לחצי שנה שאותם האנשים לא כן ואני מרוצה מהקהילה שיש כרגע וגאה בכל המנהלים שלי ובבחירות שהם עשו כשאני לא הייתי כאן.
אם היו קוראים לי אפס או לכל אחד מהמנהלים אפס, הייתי משעה ליום-יומיים, אם היו נרשמים ב 500 משתמשים מחדש לפורום כדי לומר לי שאני שוב אפס, כן גם אני הייתי משעה את אותו אחד לצמיתות וכל מי שהיה שותף בזה.

בקשר לפורום השני, אני שמח שהם מצאו לעצמם פינה כי אחרת אני הייתי צריך לנקות שוב את החרא שלהם, כרגע יש מישהו אחר שמנקה את החרא אחריהם והוריד לי אחלה כאב ראש.
אני מעריך אותך יוסי כמשתמש באתר ואת ההישגים שלך, אבל בוא נגיד ככה שאל תנסה להתערב בריבים שהם לא שלך, אחרי שלא שמעת את שני הצדדים וכרגע נשטף לך המוח במקום אחר.
חיים סה"כ עושה מה שטוב לו, גם אם הוא היום יחליט להתאמן בכדור מיים, שיהיה לו בהצלחה.
אני לא בטוח שכל רופאי ישראל הם רזים, מחוטבים, אינם מעשנים, ללא מחלות רקע, אוכלים היטב ושומרים על אורח חיים בריא, אך בכל זאת אותם האנשים ממליצים לאנשים אחרים מה לעשות על גבי הידע התאורטי שהם רכשו.

אז נכון, אין חכם כבעל ניסיון, ובמקצוע של אימוני כוח, ואימוני משקולות בפרט מי שלא מתאמן לא קיים, אבל תמיד אפשר למצוא את אלו שמנגד, שהם מעולים בפרקטיקה אבל נופלים בתאוריה ובמקרה הזה התאוריה הרבה יותר חשובה מהניסיון כי ללא התאוריה, אתה לא תדע ולא יודע מה ליישם ויכול להיות שאתה מזיע לחינם.
סה"כ גם אני וגם חיים לומדים דברים על בסיס יומי (ואני מקווה שכל אחד אחר), גם ממשתמשי האתר וגם מאלו שרק התחילו להתאמן, ואף אחד לא יודע הכל וכל הזמן לומדים וקוראים דברים חדשים, מנסים דברים חדשים ולומדים מטעויות.

אני חושב שבתור מנהלים צריך להיות לכם אינטרס לשמר משתמשים שלא מטרילים , לא בני 15, עם 15 שנה ניסיון אמיתי באימונים, שמביאים תכנים לאתר ועל אחת כמה וכמה אם הם ב"דוקטרינה" זהה לשלכם , קרי אימוני כוח.
לבוא ולגרום למשתמשים מהסוג הזה גועל או בחילה ( מילה שחיים כה אוהב ) זה פשוט לירות לעצמכם ברגל.

LOL LOL LOL
הווו כן כן, באמת רצינו לשלוח לך את הלימוזינה האדומה אבל הנהג בדיוק חטף התקף לב, אז נאלצנו לדחות את המאורע הנכבד.
ובאמת אמרתי למשה כבר מזמן שצריך להעיף מכאן את כל המנהלים שלא מבינים באימוני "כוח", כלומר את כולם חוץ מאלכס ועידן (כולל 2 מנהלי האתר, מנהלי התזונה ויאיר שמתעסק בכלל בוייטליפטינג), אבל הוא לא הקשיב לי. אבל אולי הוא יקשיב לך, עושה רושם שאתה יודע על מה אתה מדבר!

חוצמזה אני לא מבין למה אתה מתעצבן כל כך, חשבתי שאמורים להיות רגועים יותר ב"התאוששות". הרשה לי להמליץ לך על:

p61007.jpg

זה טבעי ולא מתגלה בבדיקות פתע.

• פותח/ת השרשור
משה,

בקשר לפסקה הראשונה - אמרתי שאני יודע מה קרה רק מלהתבונן מהצד, תאמין לי שאני לא חבר במסנגר של "חברות הטרולים" אני לא מכיר אותם וגם אין לי שום דבר נגדם. באמת דבילי להכנס לזה.

אני מעריך את ההערכה שלך, אני אף פעם לא זילזלתי באדם שיותר חלש או פחות גדול ממני. גם לפני שנה שכתבתי פה את הפוסט הראשון (כנראה שהייתי בכמה רמות מעל רוב המשתמשים) אף פעם לא זילזלתי בתגובה של מישהו או ביטלתי אותו ע"ס חוסר כוח או שריר,לרגע לא המעטתי בחשיבות הידע התיאורטי. אני האחרון שיקשיב ליוסי יד 50 האגדי.
למרות שנמנעתי מלרשום בפורום זמן מה, היה לי חשוב לשם כאן את התמונות של סיום החיטוב שלי. לא כדי לקבל מילים יפות ( תודה למי שנתן ), אלא כדי לתמוך בקונספט שאתם מייצגים. זכיתי לטעום ממנו השנה והתוצאות לפניכם.
סיכום של שנה, שבה נכנסתי לאתר עם "קונספטים" מוטעים. בהשפעת החברה כאן ובמיוחד- רן, עידן ואלכס הקונספט החל להשתנות. עשיתי פה לוג והגבתי לא מעט ( נכון גם חלק מהתגובות שלי היו מפגרות 😃).

כיף לראות גברים צעירים כמו גיל ,ליאור , מנשה ועוד הרבה שמתקדמים כ"כ יפה ומביאים תוצאות מצויינות.החברה האלה נותנים השראה ( כי לא יכול להיות שגיל כבר עושה 180 סקוואט ואני מתבכיין עם אותו משקל על הגב).
אני לא קמצן בביקורת טובה על הפורום, והשמעתי אותה לא פעם על גבי הפורום ומחוצה לו. רק מתוך הערכה ולא מתוך אינטרס כלשהו ( שלא קיים ).

לא קל למצוא אנשים טובים שיעשו את העבודה. הקאסט כאן מרשים מאוד.
בקשר להתנהלות של חיים, אתה יכול לראות את התגובה האחרונה שלו ( מעלי ) , זה די ממצא את טענותי הקודמות.

אני רק יכול להגיד שיש כאן מנהלים שגורמים למשתמשים (אני + כאלה שאתה מעריך הרבה יותר ממני) לרצות להיות חלק וכאלה שלא.

שנה מוצלחת לכולנו.

משה,

בקשר לפסקה הראשונה - אמרתי שאני יודע מה קרה רק מלהתבונן מהצד, תאמין לי שאני לא חבר במסנגר של "חברות הטרולים" אני לא מכיר אותם וגם אין לי שום דבר נגדם. באמת דבילי להכנס לזה.

אני מעריך את ההערכה שלך, אני אף פעם לא זילזלתי באדם שיותר חלש או פחות גדול ממני. גם לפני שנה שכתבתי פה את הפוסט הראשון (כנראה שהייתי בכמה רמות מעל רוב המשתמשים) אף פעם לא זילזלתי בתגובה של מישהו או ביטלתי אותו ע"ס חוסר כוח או שריר,לרגע לא המעטתי בחשיבות הידע התיאורטי. אני האחרון שיקשיב ליוסי יד 50 האגדי.
למרות שנמנעתי מלרשום בפורום זמן מה, היה לי חשוב לשם כאן את התמונות של סיום החיטוב שלי. לא כדי לקבל מילים יפות ( תודה למי שנתן ), אלא כדי לתמוך בקונספט שאתם מייצגים. זכיתי לטעום ממנו השנה והתוצאות לפניכם.
סיכום של שנה, שבה נכנסתי לאתר עם "קונספטים" מוטעים. בהשפעת החברה כאן ובמיוחד- רן, עידן ואלכס הקונספט החל להשתנות. עשיתי פה לוג והגבתי לא מעט ( נכון גם חלק מהתגובות שלי היו מפגרות 😃).

כיף לראות גברים צעירים כמו גיל ,ליאור , מנשה ועוד הרבה שמתקדמים כ"כ יפה ומביאים תוצאות מצויינות.החברה האלה נותנים השראה ( כי לא יכול להיות שגיל כבר עושה 180 סקוואט ואני מתבכיין עם אותו משקל על הגב).
אני לא קמצן בביקורת טובה על הפורום, והשמעתי אותה לא פעם על גבי הפורום ומחוצה לו. רק מתוך הערכה ולא מתוך אינטרס כלשהו ( שלא קיים ).

לא קל למצוא אנשים טובים שיעשו את העבודה. הקאסט כאן מרשים מאוד.
בקשר להתנהלות של חיים, אתה יכול לראות את התגובה האחרונה שלו ( מעלי ) , זה די ממצא את טענותי הקודמות.

אני רק יכול להגיד שיש כאן מנהלים שגורמים למשתמשים (אני + כאלה שאתה מעריך הרבה יותר ממני) לרצות להיות חלק וכאלה שלא.

שנה מוצלחת לכולנו.

ריגשת אותי עד דמעות :(
אני יודע שזה כואב כשאדם לא מקבל את ההערכה שהוא חושב שהוא זכאי לה, אבל אתה תמיד יכול ללכת להסתכל במראה, זו דרך מצוינת להתמודד עם המציאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית