נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
לא זוכר אם כבר הגבתי פה
אבל..מדהים!
אבל..מדהים!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחד מהם טען שהוא ניהל לוג והיו לו "הכי הרבה צפיות ותגובות והוא היה הלוג הכי פעיל" - מה שווה לוג פעיל שכל מה שהתחולל בו זה ספאם טהור, תמונות של זונות והרבה קקקק ו פפפפפ, אני לא צריך משתמשים כאלו באתר,
לא אמרתי שפירסמתי, אמרתי שהתפרסם בלוג של מישהו, לכן אני עדיין חסין 👹הופה. משה, אף אחד לא חסין - יש לך חוב לראק.
אסור לפרסם זונות זה חלק מחוקי האתר, חוקי האתר יותר חזקים מחובות לראק ואני חסין ב CONFIG, אני אפילו לא יכול לתת באן לעצמי 🤡אין פה מה להתפלפל, הזכרת את הזונות המדוברות מבלי להביא תמונה, עדיין מחכים 😃
אסור לפרסם זונות זה חלק מחוקי האתר,
אנחנו תמיד יכולים לשים אותך בקבוצה המיוחדת 🙄איזה מין אתר זה?! אתה צריך להדגיש את העניין הזה, שאנשים ידעו מראש לא לבוא.
נראה מצויין!
עובי מרשים בעיקר בלטיסימוס:79nb:
בנימה קצת יותר רצינית, יכול להיות שזה בגלל איזשהו מאפיין בתמונות תאורה מרחק וכו'...
לפי מה שזכור לי מהתמונות מלפני שנה, נראה שעל א.ש גבוה יותר נראית מרשים יותר, כך או כך עדיין מרשים.
טוב נו.. אלוהים נותן אגוזים גם למי שיש שיניים.
מוניטין.
שכחת להוסיף: 😆
משה, כמעט 3200 צפיות בשבוע!
[זה אופנתי לבוא בדרישות] אני אסתפק באבקת חלבון DYMATIZE.
3200 צפיות רק מראה את כוחם של הטרולים. הם נכנסים לועידות עם 20-30 איש ומציפים אחד את השני בלינקים, בגלל שזה חיים אני בטוח שכל החבורה שם עשתה ריפרשים פה כל 5 דק' כדי לראות "מה הוא יגיד" ו "מה אתה תגיד".לטיסימוס זה השריר האהוב עלי!
תודה!
---------- התגובה התווספה ב 01:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------
LOL, תודה.
משום מה המוניטין שלי רק יורד בינתיים....בדרך לכוכב אדום!
אני מקווה שזה לא ישפיע לי על האימונים.
---------- התגובה התווספה ב 01:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:22 ----------
משה, כמעט 3200 צפיות בשבוע!
[זה אופנתי לבוא בדרישות] אני אסתפק באבקת חלבון DYMATIZE.
3200 צפיות רק מראה את כוחם של הטרולים. הם נכנסים לועידות עם 20-30 איש ומציפים אחד את השני בלינקים, בגלל שזה חיים אני בטוח שכל החבורה שם עשתה ריפרשים פה כל 5 דק' כדי לראות "מה הוא יגיד" ו "מה אתה תגיד".
וחלבונים מקבלים בעד מאמרים, אם תרצה אשמח 😃
איך רק חצי חבילה אם הקפצתי את זה פי שמונה???גם לפני שחיים החליט להתחכם, עמדנו על 400 כניסות ליום.
בכל מקרה אני מוכן לתת לחיים חצי חבילה.
ו EMZ זה בשבילך - 😆😆😆😆
איך רק חצי חבילה אם הקפצתי את זה פי שמונה???
ליום!
כל יום 400 כניסות....אתה התחלת להטריל אחרי 5 ימים ( וכבר היו 2000 כניסות).