הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטה קלאוס - 2013

אגב גם סחטיין על הסקוואט!
לפני כמה אימונים משקלים נמוכים מזה הרגישו לך יותר כבדים.. סימן טוב

נכון הכל היה קשה - כולל הלחיצות אפילו.

שוב לא יודע מה קרה - אולי היום אקסטרה מנוחה שלקחתי - אבל אני ממש מקווה שהמגמה תימשך.

פששש סחטין על המשקלים!
איך לעזאזל אפשר לחיות על 25 גרם פחמימה?
אין לזה תופעות לוואי?

תודה 😛

אין לי בעיה לחיות תקופה מסוימת על מעט פחמימה. מה שכן התופעת לוואי שכן נתקלתי בה זה העייפות מסוימת אבל דווקא נראה לי שזה מהגירעון ולא מהפחמימה.

תודה אלירן 😃

לא נעים לקלל אבל האימון היום היה בן זונה - אששששש.

סקוואט: 80, 97, 116, 136, 155 - הכל ל5 - הסט האחרון הרגיש לי כבד בייחוד בחזרה האחרונה

חזה: 70, 85, 101, 117 (5), 135 (6) - היה לי קל בטירוף יכולתי לתת 7 או 8 חזרות בסט האחרון - השיטה של דייב טייט פשוט עובדת.

חתירה: 60, 70, 95, 113 - הכל ל5. האחרונה הייתה כבדה והשתמשתי ברצועות מחשש לפציעה.

יד קדמית ואחורית מקלחת והבייתה.

אימון אמצעי בליניארית

סקוואט: 75, 95, 113, 113 - הכל ל5

חזה עליון: 67, 80, 95, 107 - הכל ל5 - קל

דדליפט: 100, 120, 136, 156 - הכל ל5 - קשה כרגיל

למה חזה עליון? [משקל יפה מאוד.. אפילו בבנץ' רגיל אני לא עושה את זה.. בטח גם לא 107.5 ל 1 🤡]

אגב.. אתה חופר! 33 נקודות 😲 חחחחחחחחחחחחחח גם עד החודש הבא אם לא תגיב בכלל אתה תזכה חחחחחחחחחח

חזה עליון זה תרגיל שאני מצליח להתקדם בו לאורך זמן טוב יותר מאשר הלחיצת כתפיים. לא יודע למה אבל אני מסתדר עם הלחיצות טוב יותר. ובעדיפות ללחיצות חזה 😃

עכשיו לגבי החפירות חחחחח, זה מה שקורה שכרגע אני רק לומד ואני כרגע בתהליך של בין עבודות 😛

חזה עליון זה תרגיל שאני מצליח להתקדם בו לאורך זמן טוב יותר מאשר הלחיצת כתפיים. לא יודע למה אבל אני מסתדר עם הלחיצות טוב יותר. ובעדיפות ללחיצות חזה 😃

עכשיו לגבי החפירות חחחחח, זה מה שקורה שכרגע אני רק לומד ואני כרגע בתהליך של בין עבודות 😛

חחחחחחחחחחחחח סתם סחטיין אתה עוזר פה להרבה 👏 [אבל עושה היי באר :bad:]

לגבי הלחיצת.. אני מבין, בכל מקרה אני לא הייתי מוותר על הפרס לפחות פעם בשבוע
תרגיל מאוד.. "בריא" 🤡 מבחינת העבודה של ה rotator-cuff
הרי הבנץ' הוא גם ככה הלחיצה העיקרית והכבדה .. אני לא חושב שיש צורך לעוד אחת

החלטה שלך

יש מצב אני לא שולל אבל קודם אני אמצה את ההתקדמות בלחיצת חזה בשיפוע חיובי.

סביב ה11-10 א.ש.

אתה פשוט שמן 🤡

סתם, למה לך להתקדם [או למצות את ההתקדמות] בלחיצת חזה בשיפוע?
מה זה יביא לך על פני הפרס?

הלחיצה היא בשיפוע 45 מעלות. אני די משוכנע שהתחזקות בלחיצת חזה\לחיצה בשיפוע עליון תשבור לי את המגבלה שלחיצת הכתפיים שזה תרגיל שאני די נתקעתי בו אפילו במאסה.

הלחיצה היא בשיפוע 45 מעלות. אני די משוכנע שהתחזקות בלחיצת חזה\לחיצה בשיפוע עליון תשבור לי את המגבלה שלחיצת הכתפיים שזה תרגיל שאני די נתקעתי בו אפילו במאסה.

אני לא מדבר על עניין ההתקדמות
זה לא משמ מעניין גם ככה כי הלחיצה העיקרית והכבדה שלך היא גם ככה לחיצת החזה [שמתקדמת] ... לא הבנתי מה הסיבה שבחרת בלחיצת חזה עליון במקום בפרס? בגלל שהפרס נתקע?.. זה תרגיל שעובדת בו פחות מסת שריר והקפיצותה כי קטנות שאפשר לקפוץ זה 2.5 זה אצל כולם, אבל אתה מפספס את כל הקטע החשוב בתרגיל הזה

שוב לא שולל את התרגיל - בזמנו די נתקעתי במשקלים - ורק אחרי עבודה מסיבית על הלחיצות מכיוון החזה התקדמתי בלחיצת כתפיים.

זה תרגיל שהגעתי למשקל 75 קילו ל5 ולא זזתי ממה אפילו 100 גרם במשקל. אני ימצה את הההתקדמות בלחיצות בשיפוע עליון ואז ינסה לבצע בדיקה בלחיצת במוט.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית