עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה צריך להיות יום אבל של כל קהילת הבילדינג בישראל- לא מספיק שבילדר סלב לא מבין בבייספס, הוא גם חושב שזה תרגיל משני???!! :(😵אני לא ככ מבין באימון יד קדמית.
זה תרגיל משני בעיניי.
עזוב, נשמע שאתה צריך לפרוש לליפטינג1 ולגדל כרס עגלגלה (אין דבר כזה ליפטר אנורקס!)כן - שריר קטן שכבר מקבל עבודה טובה מתרגילים מורכבים אחרים.
מתח בעיני הרבה יותר מאתגר לעבודה על הידיים.
😆אחי, אתה צריך להבין, אתה לא יודע להטריל, תפסיק עם זה ותפסיק לדחוף 1 לכל מקום.
ליאור, מה עם דיאטת האוגרים?
קצת? אידיוט.
תן יום נוסף של מנוחה לפני האימון הבא, נחזיק אצבעות שזוהי אינה פציעה :(
אתה עדיין משתמש בכורכום סי 3?עשיתי משהו קצת מטומטם - סיימתי חזה ואחר כך ממש בקטנה עשיתי סט ספונטני של פרס עם 50 קילו והרגשתי דקירות בכתפיים שעד עכשיו מורגשות.
הוא אף פעם לא טען שהוא בילדר או ליפטר. אני מצטט אותו- "אני מוטציה של שני הענפים"אני רוצה להבין דבר אחד: למה בדיוק אתה חושב שאתה "בדיבילדר".
אתה לא מתחרה, אתה מתאמן כוח, כל אימון אצלך זה חזה בייספס וגב, טוען שאין צורך לעבוד על בייספס מעבר למורכבים תגיד לי בדיוק..
אתה בטוח שאתה לא "כלום"? כן, אני טוען שאתה חובבן. לא בילדר, לא פאוורליפטר, אף פעם לא התחרת, ואתה אפילו לא יודע לאיזה סוגי אימונים אתה מתאמן. תבחר בדיבילדינג או כוח, מאוד פשוט.
מה גם שמתי לב שאתה נמצא בפורום הזה ומאוד כפוף למנהלים, אנ מציע לך ללכת לפורום השני למרות שיש שם קהילה גם של כוח דיי גדולה זה הבית של הבילדינג הישראלי. פה זה סתם פורום שנשלט בידי מתאמני כוח. ובתכלס? חיקוי מסריח.
הוקם 8 שנים אחרי שהבית של פיתוח הגוף והתזונה בשיראל הוקם, מחכה אותו כמו שירות ה"יעוץ האישי" שהעותק, ובכלל האתר הזה הוקם ע"י מישהו שגלש שם והיה מנהל אם אני זוכר טוב, ופשוט "פרש".
אני רוצה להבין דבר אחד: למה בדיוק אתה חושב שאתה "בדיבילדר".
אתה לא מתחרה, אתה מתאמן כוח, כל אימון אצלך זה חזה בייספס וגב, טוען שאין צורך לעבוד על בייספס מעבר למורכבים תגיד לי בדיוק..
כן, אני טוען שאתה חובבן. לא בילדר, לא פאוורליפטר, אף פעם לא התחרת, ואתה אפילו לא יודע לאיזה סוגי אימונים אתה מתאמן. תבחר בדיבילדינג או כוח, מאוד פשוט.
מה גם שמתי לב שאתה נמצא בפורום הזה ומאוד כפוף למנהלים, אנ מציע לך ללכת לפורום השני למרות שיש שם קהילה גם של כוח דיי גדולה זה הבית של הבילדינג הישראלי. פה זה סתם פורום שנשלט בידי מתאמני כוח. ובתכלס? חיקוי מסריח.
הוקם 8 שנים אחרי שהבית של פיתוח הגוף והתזונה בשיראל הוקם, מחכה אותו כמו שירות ה"יעוץ האישי" שהעותק, ובכלל האתר הזה הוקם ע"י מישהו שגלש שם והיה מנהל אם אני זוכר טוב, ופשוט "פרש".
אני רוצה להבין דבר אחד: למה בדיוק אתה חושב שאתה "בדיבילדר".
כן, אני טוען שאתה חובבן. לא בילדר, לא פאוורליפטר, אף פעם לא התחרת, ואתה אפילו לא יודע לאיזה סוגי אימונים אתה מתאמן. תבחר בדיבילדינג או כוח, מאוד פשוט.