סנטה קלאוס - 2013

אני לא ככ מבין באימון יד קדמית.

זה תרגיל משני בעיניי.

אני לא ככ מבין באימון יד קדמית.

זה תרגיל משני בעיניי.
זה צריך להיות יום אבל של כל קהילת הבילדינג בישראל- לא מספיק שבילדר סלב לא מבין בבייספס, הוא גם חושב שזה תרגיל משני???!! :(😵

כן - שריר קטן שכבר מקבל עבודה טובה מתרגילים מורכבים אחרים.

מתח בעיני הרבה יותר מאתגר לעבודה על הידיים.

כן - שריר קטן שכבר מקבל עבודה טובה מתרגילים מורכבים אחרים.

מתח בעיני הרבה יותר מאתגר לעבודה על הידיים.
עזוב, נשמע שאתה צריך לפרוש לליפטינג1 ולגדל כרס עגלגלה (אין דבר כזה ליפטר אנורקס!)

אחי, אתה צריך להבין, אתה לא יודע להטריל, תפסיק עם זה ותפסיק לדחוף 1 לכל מקום.

ליאור, מה עם דיאטת האוגרים?

הדיאטה היא לא של אוגרים - אלה קטוג'נית. AD היא של אוגרים.

בכל אופן, אני על גרעון קטן מאוד.

האימון היום:

בנצ' - 20 40 60 80 100 130 (5) 140 (3)

מתח (משקל עליי) - 20 40 50 - הכל ל5

חתירה - 60 80 100 - הכל ל5

סלאמת

עשיתי משהו קצת מטומטם - סיימתי חזה ואחר כך ממש בקטנה עשיתי סט ספונטני של פרס עם 50 קילו והרגשתי דקירות בכתפיים שעד עכשיו מורגשות.

קצת? אידיוט.
תן יום נוסף של מנוחה לפני האימון הבא, נחזיק אצבעות שזוהי אינה פציעה :(

קצת? אידיוט.
תן יום נוסף של מנוחה לפני האימון הבא, נחזיק אצבעות שזוהי אינה פציעה :(

+1

יאללה באמת שמשקלים מכובדים מאוד, סוף סוף מישהוא שגם מבין בכוח וגם לא מגדל כרס.
צריך למסגר אותך 🙌

לא השתמשתי בזה אף פעם.

אני רוצה להבין דבר אחד: למה בדיוק אתה חושב שאתה "בדיבילדר".
אתה לא מתחרה, אתה מתאמן כוח, כל אימון אצלך זה חזה בייספס וגב, טוען שאין צורך לעבוד על בייספס מעבר למורכבים תגיד לי בדיוק..
כן, אני טוען שאתה חובבן. לא בילדר, לא פאוורליפטר, אף פעם לא התחרת, ואתה אפילו לא יודע לאיזה סוגי אימונים אתה מתאמן. תבחר בדיבילדינג או כוח, מאוד פשוט.
מה גם שמתי לב שאתה נמצא בפורום הזה ומאוד כפוף למנהלים, אנ מציע לך ללכת לפורום השני למרות שיש שם קהילה גם של כוח דיי גדולה זה הבית של הבילדינג הישראלי. פה זה סתם פורום שנשלט בידי מתאמני כוח. ובתכלס? חיקוי מסריח.
הוקם 8 שנים אחרי שהבית של פיתוח הגוף והתזונה בשיראל הוקם, מחכה אותו כמו שירות ה"יעוץ האישי" שהעותק, ובכלל האתר הזה הוקם ע"י מישהו שגלש שם והיה מנהל אם אני זוכר טוב, ופשוט "פרש".

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מתחרה, אתה מתאמן כוח, כל אימון אצלך זה חזה בייספס וגב, טוען שאין צורך לעבוד על בייספס מעבר למורכבים תגיד לי בדיוק..
אתה בטוח שאתה לא "כלום"? כן, אני טוען שאתה חובבן. לא בילדר, לא פאוורליפטר, אף פעם לא התחרת, ואתה אפילו לא יודע לאיזה סוגי אימונים אתה מתאמן. תבחר בדיבילדינג או כוח, מאוד פשוט.
מה גם שמתי לב שאתה נמצא בפורום הזה ומאוד כפוף למנהלים, אנ מציע לך ללכת לפורום השני למרות שיש שם קהילה גם של כוח דיי גדולה זה הבית של הבילדינג הישראלי. פה זה סתם פורום שנשלט בידי מתאמני כוח. ובתכלס? חיקוי מסריח.
הוקם 8 שנים אחרי שהבית של פיתוח הגוף והתזונה בשיראל הוקם, מחכה אותו כמו שירות ה"יעוץ האישי" שהעותק, ובכלל האתר הזה הוקם ע"י מישהו שגלש שם והיה מנהל אם אני זוכר טוב, ופשוט "פרש".
הוא אף פעם לא טען שהוא בילדר או ליפטר. אני מצטט אותו- "אני מוטציה של שני הענפים"
הוא בחיטוב והוא עושה מה שבא לו- אין לו תוכנית מסודרת, הוא עושה מה בא לו וזה מספיק- הוא צריך לשמור שריר וכל עוד העצימות מספיק גבוהה אין עם זה שום בעיה.
חוץ מזה- בינתיים יש לו משקלים מאד גבוהים והיפוטרופיה רצינית, אז נראה שזה מצליח לו.
תהיה מודע שלמרות שהפורום הזה יותר נוטה לכוח, רוב המנהלים לא ממליצים בטירוף על כוח.
קח לדוגמה את משה, היועץ שלי ומנהל האתר- אחרי בירור איתו במהלך היעוץ לרוב ממליץ על התקדמות של 2 אימונים בשבוע במקום 3, לא ממליץ ביעוץ על SS ובכלליות לא ממליץ על כוח למעט אנשים שרוצים את זה. הוא מתאים את עצמו לבילדרים וליפטרים בהתאם למטרות שלהם, עם תוכניות שמתאימות לכל ענף.
חיים (מר לטיסימוס) בכלל לא מקשיב לריפטו וחושב שכל הדברים שהוא אומר הם שטויות (הרבה אנשים חושבים שזה פורום של מארק ריפטו וכולם פה סוגדים לו).
גם שאר המנהלים לא ימליצו על SS לכל אחד ולמי שזה מתאים ימליצו על תוכניות פיצולים עם נפח גבוה, כנהוג אצל בילדרים.
הפורום יותר נוטה לכוח, אבל ההנהלה וכך גם רוב המשתמשים לא הולכים על כוח בצורה עיוורת ומכבדים בילדרים ותוכניות בילדינג רציניים.
ליצנים שבאים למכון לבייספס, חזה ובטן לא מתאימים לכאן, אנשים שמפחדים מסקוואט ודדליפט לא כאן, אנשים רציניים, בילדרים או ליפטרים, יתקבלו בברכה.
טוב עחי, חיכוי מסריח עם נודים של בואש. צודק עחי.
בגלל שרוב הפורום השני הוא ליצני עם פחדנים שצריכים לגדל 2 בשביל לעשות דדליפט, או לפחות לראות סרטון שלו ברשת, הוקם פורום רציני שמתחרה בו.
ומה הקשר ליעוץ האישי?
חנות א' מוכרת אבקות חלבון. חנות ב' נפתחה מאוחר יותר ומוכרת גם היא אבקות חלבון. איזה גועל! חנות ב' מעתיקנית!
וזה תקף גם למספרות, סופרים, או כל שירות אחר. 90% מהעולם מעתיקנים, איכס, פויה!
תתרום עחי.
אגב, מחקה ולא מחכה. מחכה = מצפה, מחקה = מעתיקה/מוחקת בזמן שהכוונה היא למעתיקה.

כן, אני טוען שאתה חובבן. לא בילדר, לא פאוורליפטר, אף פעם לא התחרת, ואתה אפילו לא יודע לאיזה סוגי אימונים אתה מתאמן. תבחר בדיבילדינג או כוח, מאוד פשוט.

בדיחה, אני אזריק לעצמי אסטרוגן לפני שאעבור לבדיחה שנקראת הפורום השני. חובבן שכמותי.🤡

מי אתה שתגיד לו או לאנשים אחרים מה לעשות?
לא טוב לך? אז סע לנו מהפורום.
שטן1.

מה נסגר עם ההתקפות על הפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית