הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים אחרי SS

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
טוב אז כככה סיימתי SS במשקל 77 סקוואט ישלי 115 דדליפט 135 מילטרי 58 בנץ 80 והתחלתי ללמוד היום פאוורקלין . בנתיים אני בלינארית וההתקדמות לא משהו לי אני לא מתלהב ממנה . וב SS הייתי יותר מידי זמן בערך4 חודש כי עד החודשיים לא שברתי מקביל . בקיצור אני מחפש לגוון תוכנית כוח אולי שתעלה את הסקוואט והדדליפט רק או משהו במשך תקופה. יש הצעות חוץ מלינארית ? כי גם בלינארית אני מגיע לסט ה 4 בדדליפט מותש ובסקוואט אותו דבר ץ ו ב SS לא הצלחתי כבר ומיציתי לפחות 3-4 ריסטים סקוואט ו 2 דדליפט . תוכניות בבקשה :\

יתר התוכניות המתקדמות הן תובעניות לא פחות. ומשקלי העבודה שלך לא מספיק גבוהים לטעמי מספיק עבור הטקסס או הגלן.

יש לך עוד למצות את הליניארית ולא להפסיק בגלל שאתה מרגיש מותש. להיפך עוד סיבה להמשיך... זו דעתי מהיכרות שטחית איתך אצלנו בחדר כושר.

אם התשובה שלי עדיין לא מספקת יש לך מגוון תוכניות אימון בפורטל

נערך לאחרונה:
אתה לא הצלחת ב-SS כי אתה לא אוכל ועובד כמו שצריך. אתה גם לא תצליח בתכניות מתקדמות אחרות כל עוד אתה לא תשנה את זה. אז חבל על הזמן שלך.

• פותח/ת השרשור
cygnus תודה אחי אתה גדול לא ידעתי את זה פשוט ! הצלת אותי.

עכשיו ברצינות ? ראיתי את הסמולוב הזה,מישהו ניסה , מישהו ממליץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית