הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרניה, מה עכשיו?

הפנטש

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
0
65
0
אני כרגע עושה SS כדי לחזור למשקלים שהיו לי לפני שהפלתי בטפשותי משקולת על הבוהן (אז עשיתי ביל סטאר). אחרי האימון הלפני אחרון התחלתי להרגיש תחושה מוזרה במפשעה. ויתרתי על אימון אחד, ובאימון האחרון דווקא הרגשתי שהסקוואטים העבירו את התחושה.

היום הלכתי לרופא, שמישש, אמר שהוא חושב שזאת הרניה מפשעתית (קלה) והוא שולח אותי לכירורג. כששאלתי אותו על מה לעשות עם האימונים, הבנתי שאין עם מי לדבר - הוא אמר לי שאני ממילא שוקל כבר יותר מדי (אני 95 על 1.78), ושלאף אחד לא מומלצת שום פעילות גופנית פרט לשעה הליכה ביום.

בכל מקרה, עד שיבוא התור לכירורג, ניתוח וכו', מה אפשר לעשות? אפשר לעשות דברים מבוססים משקל גוף? ספרינטים? פאואר קלין?
מישהו פה התמודד עם בעיה כזאת?

עד שיבוא התור אפשר להתאמן בצורה פחות עצימה, למרות שאתה בכל מקרה מסתכן. בכל מקרה, אתה צריך ניתוח, אין אופציה אחרת (בהנחה שהרופא אבחן אותך נכון).

גם לחרבן זה סיכון, אין מה לעשות עם זה. בגלל זה אתה צריך לסגור את העניין מהר.

אתה יכול לעשות אימונים רק על החלק העליון של הגוף.
פארש אבל זה מה יש...
אל תיקרא את עצמך , תרגיש טוב

לא רוצה להשמע חוצפן או לפגוע, אבל אם אתה מתאמן עם הרניה אתה טיפש.
אל תעשה שום דבר שמגביר לחץ תוך בטני (חוץ מלחרבן). ומתי התור שלך?

הייתי ממליץ לך להתחיל ברב המכר "איך להיות מסנן, ועוד על הבוקר" מאת פרופ' אחד מהאקדמיה שאני לא זוכר את שמו.

אם ממש יש לך הרבה זמן - אחרי צפייה בשידורים חוזרים בערוץ 1 - יש את ההתלבטות של הסתכלות על מסך מושלג או לקרוא את הספר על האוגרים....

• פותח/ת השרשור
טוב, אם יש סקרנים - הכירורג אמר שלטעמו אין איזה ממצא מובהק, ושעדיף שנחכה כמה שבועות, במהלכם להמשיך להתאמן רק בעצימות נמוכה יותר, ואז נראה איך מרגישים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית