הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול לאכול ובזול

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
תיזהר לא לאכול את החברה שלך בטעות שם.

את שלי ניסיתי אבל היא דלת שומן. אז זה לא מסתדר לי עם הדיאטה. וגם בשר יש בקושי.

יוווווווווו הייתי בשמיים עד שראיתי
"בסניף רחובות מימוש השובר תקף לקנייה בחנות האטליז בלבד"
אמא שלהם זונה :(
בכל זאת מוניטין ובכל זאת אני הולך לקנות בשר.

יש להם את הבשר הכי טוב בארץ.

אחלה. 🤪

---------- התגובה התווספה ב 19:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:58 ----------

איזה בשר כדאי לקנות בשביל קציצות/המבורגרים? יש לי 0 ידע בזה, אני תמיד קונה רק בשר טחון פשוט מאטליז ליד הבית השלי או בשר לגולש (נראה לי כתף).

אחלה. 🤪

---------- התגובה התווספה ב 19:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:58 ----------

איזה בשר כדאי לקנות בשביל קציצות/המבורגרים? יש לי 0 ידע בזה, אני תמיד קונה רק בשר טחון פשוט מאטליז ליד הבית השלי או בשר לגולש (נראה לי כתף).
האידיאל זה לערבב בשר שמן ובשר רזה, אבל אני אישית אוהב לעשות המבורגרים עם סינטה:RockOn:
בשביל המבורגר מערבבים את זה עם תבלון(אני אוהב עם פטרוזיליה כוסברה ובצל וביצה ומלח פלפל) ועושים על האש.

אחלה. 🤪

מערבבים בשר שמן עם רזה. בערך 70 אחוז שמן ו30 רזה.
שייטל וסינטה זה דוגמא טובה.
אבל עזוב, במו ומו מוכרים תערובת מוכנה של ההמבורגר שלהם. תקנה את זה וזהו. כנל לגבי קבבים ונקניקיות.

כן זה פורסם - קניתי 8 תלושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית