למי שלא ידע
2 פיצות 100 שקל, כמה תוספות שתרצו (כן, גם 10+ תוספות, מניסיון).
http://dominos.walla.co.il/
2 פיצות 100 שקל, כמה תוספות שתרצו (כן, גם 10+ תוספות, מניסיון).
http://dominos.walla.co.il/
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
??🚬🤪🚬מי ניסה את סמיראמיס בקריות או בחיפה? (נראית מסעדה טובה ולא יקר כל כך)
וגם מפגש הסטייק בתל אביב נראה מקום טוב
??🚬🤪🚬
יש להם משלוחים בקניון?מי שבקטע של אוכל מהיר איכותי Rollo ברחובות ובחולון (עושים גם משלוחים לערים בסביבה אבל יש מחיר הזמנה מינימלי), יש להם המבורגר 400 גרם ב-35 ש"ח וטורטיות עם מגוון בשרים, תוספות ורטבים באחלה מחירים.
אנחנו מדברים על סמיראמיס?הצלעות כבש שלהם טובות
אנחנו מדברים על סמיראמיס?
אם כן תן עוד קצת פירוט על האוכל חחח
יש להם משלוחים בקניון?
400 גרם ב35? איך הוא? טעים או כמו הפוך על הפוך?
מי שבקטע של אוכל מהיר איכותי Rollo ברחובות ובחולון (עושים גם משלוחים לערים בסביבה אבל יש מחיר הזמנה מינימלי), יש להם המבורגר 400 גרם ב-35 ש"ח וטורטיות עם מגוון בשרים, תוספות ורטבים באחלה מחירים.
משלוח חינם? כמה מינימום הזמנה?כן, כבר הזמנתי משם פעמיים (ואני עוד גר בראשון). מה שכן, לא יצא לי לטעום את ההמבורגר, גם אני לא כזה בררן אז רוב הסיכויים שאם כן היה יוצא לי הייתי אומר שזה טוב. הטורטיות עם הקבבוני טלה ועם האנטריקוט טעימות אבל. ✌️
אני פשוט אוהב מסעדות מסוג מזרחיכה
מבחיחנת אוכל.. סטנדרטי.. כמו כל מסעד בסגנון הזה [אווזי נניח]
אבל הצלעות כבש שלהם מוצלחות מאוד.. חוץ מזה אני לא רואה משהו שונה ביניהם לבין אווזי לכל רשת אחרת בסגנון גם מבחינת מחירים הם אותו דבר
אני פשוט אוהב מסעדות מסוג מזרחי
הכוונה שיש בהם חומוס טוב אבל שיש גם בשר טוב(גם בדרך כלל במסעדות מזרחיות לא מתקמצנים על המנות)
מה אתה אומר שווה ללכת לשם או שיש משהו יותר טווב?
הסינטה בר מסעדה מעולה(אומנם לא הסגנון המזרחי אבל גם טובה)
משלוח חינם? כמה מינימום הזמנה?
יאללה בקרוב נלך לבקר שםבטח ששווה.. אווירה מאוד נחמדה..
אוכל טוב .. לך על הצלעות כבש חחחחחחחח.. + הקינוחים שלםה לא רעים גם כן .. משום מה באיהז פעם שבאנו לשם הם חשבו שיש לי יומולדת והביאו לנו [למשפחה ] 3 קינוחים [ ה 3 סוגים שהיו להם] בחינם חחחחחחחח.. 🤡