הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול לאכול ובזול

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מי שבקטע של אוכל מהיר איכותי Rollo ברחובות ובחולון (עושים גם משלוחים לערים בסביבה אבל יש מחיר הזמנה מינימלי), יש להם המבורגר 400 גרם ב-35 ש"ח וטורטיות עם מגוון בשרים, תוספות ורטבים באחלה מחירים.
יש להם משלוחים בקניון?
400 גרם ב35? איך הוא? טעים או כמו הפוך על הפוך?

אנחנו מדברים על סמיראמיס?
אם כן תן עוד קצת פירוט על האוכל חחח

כה

מבחיחנת אוכל.. סטנדרטי.. כמו כל מסעד בסגנון הזה [אווזי נניח]
אבל הצלעות כבש שלהם מוצלחות מאוד.. חוץ מזה אני לא רואה משהו שונה ביניהם לבין אווזי לכל רשת אחרת בסגנון גם מבחינת מחירים הם אותו דבר

יש להם משלוחים בקניון?
400 גרם ב35? איך הוא? טעים או כמו הפוך על הפוך?

כן, כבר הזמנתי משם פעמיים (ואני עוד גר בראשון). מה שכן, לא יצא לי לטעום את ההמבורגר, גם אני לא כזה בררן אז רוב הסיכויים שאם כן היה יוצא לי הייתי אומר שזה טוב. הטורטיות עם הקבבוני טלה ועם האנטריקוט טעימות אבל. ✌️

• פותח/ת השרשור
מי שבקטע של אוכל מהיר איכותי Rollo ברחובות ובחולון (עושים גם משלוחים לערים בסביבה אבל יש מחיר הזמנה מינימלי), יש להם המבורגר 400 גרם ב-35 ש"ח וטורטיות עם מגוון בשרים, תוספות ורטבים באחלה מחירים.

כן, כבר הזמנתי משם פעמיים (ואני עוד גר בראשון). מה שכן, לא יצא לי לטעום את ההמבורגר, גם אני לא כזה בררן אז רוב הסיכויים שאם כן היה יוצא לי הייתי אומר שזה טוב. הטורטיות עם הקבבוני טלה ועם האנטריקוט טעימות אבל. ✌️
משלוח חינם? כמה מינימום הזמנה?

כה

מבחיחנת אוכל.. סטנדרטי.. כמו כל מסעד בסגנון הזה [אווזי נניח]
אבל הצלעות כבש שלהם מוצלחות מאוד.. חוץ מזה אני לא רואה משהו שונה ביניהם לבין אווזי לכל רשת אחרת בסגנון גם מבחינת מחירים הם אותו דבר
אני פשוט אוהב מסעדות מסוג מזרחי
הכוונה שיש בהם חומוס טוב אבל שיש גם בשר טוב(גם בדרך כלל במסעדות מזרחיות לא מתקמצנים על המנות)
מה אתה אומר שווה ללכת לשם או שיש משהו יותר טווב?
הסינטה בר מסעדה מעולה(אומנם לא הסגנון המזרחי אבל גם טובה)

מחלבה צ'רקסית שמוכרים בה גבינות צ'רקסיות שמנות במחירים ממש זולים (אני אברר)

http://www.elbruskk.co.il

יש אצלנו בכפר גם מסעדה צ'רקסית, מסעדה מזרחית

יש גם שווארמיה מעולה שמפורסמת בכל האיזור, פלאפליה טובה ו-2 סטקיות. כולם במחירים נמוכים כי הם משרתים בעיקר את תושבי הכפר ואנחנו לא פראיירים 😛

בנוסף יש 4 פיצריות שגם הן ממש זולות במיוחד כשמוסיפים תוספות.

אני פשוט אוהב מסעדות מסוג מזרחי
הכוונה שיש בהם חומוס טוב אבל שיש גם בשר טוב(גם בדרך כלל במסעדות מזרחיות לא מתקמצנים על המנות)
מה אתה אומר שווה ללכת לשם או שיש משהו יותר טווב?
הסינטה בר מסעדה מעולה(אומנם לא הסגנון המזרחי אבל גם טובה)

בטח ששווה.. אווירה מאוד נחמדה..
אוכל טוב .. לך על הצלעות כבש חחחחחחחח.. + הקינוחים שלםה לא רעים גם כן .. משום מה באיהז פעם שבאנו לשם הם חשבו שיש לי יומולדת והביאו לנו [למשפחה ] 3 קינוחים [ ה 3 סוגים שהיו להם] בחינם חחחחחחחח.. 🤡

משלוח חינם? כמה מינימום הזמנה?

מינימום הזמנה 50 ש"ח (קצת מוזר לטעמי בהתחשב שכל העסקיות שלהם לא עוברות אפילו את ה- 40), יותר אם זה מחוץ לרחובות (לראשון נגיד המינימום זה 100). דמי משלוח 6 שקלים.

בטח ששווה.. אווירה מאוד נחמדה..
אוכל טוב .. לך על הצלעות כבש חחחחחחחח.. + הקינוחים שלםה לא רעים גם כן .. משום מה באיהז פעם שבאנו לשם הם חשבו שיש לי יומולדת והביאו לנו [למשפחה ] 3 קינוחים [ ה 3 סוגים שהיו להם] בחינם חחחחחחחח.. 🤡
יאללה בקרוב נלך לבקר שם
דרך אגב הכמויות בסדר?
ואיך החומוס? חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית