אשכול לאכול ובזול

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
זה כנראה לא כל כך בזול, אבל זה סוג של אתגר- בחודש יולי יהיה בבלאק המבורגר של 1.1 קילו ב129 ש"ח, אם מישהו הולך לאכול שיצלם!

תודה, נרכשו 2 שוברים 😃 להעמסה.

http://dominos.ynet.co.il

יש להם פיצה עם תוספות ללא הגבלה ב-72, אם יוצא לך ב-SLOT MACHINE הנחה 20% אז יוצא 57~ שזה נחשב זול לדומינוס.
מותר רק 4 נסיונות אז תמחק עוגיות כל פעם ותיכנס מחדש.

יצא לפועל אתמול והיה אדיר!
תודה רבה לך!😃

זה כנראה לא כל כך בזול, אבל זה סוג של אתגר- בחודש יולי יהיה בבלאק המבורגר של 1.1 קילו ב129 ש"ח, אם מישהו הולך לאכול שיצלם!
מה? לא נשמע הגיוני, איך המבורגר 1.1 קילו? לא שאני מתלונן על הכמות, סחטיין אבל זה נשמע מוזר להמבורגר

יש לא מעט מקומות שמוכרים המבורגר של קילו.

יש לא מעט מקומות שמוכרים המבורגר של קילו.
איך אפשר לבשל דבר כזה...נשמע הזוי אבל אני בטוח הולך לשם! זה כל חודש יולי יש את ההמבורגר בתפריט? או מ חודש יולי, או בתאריך ספציפי ביולי?

אין לי מושג. אבל יש מקומות שמוכרים את זה תמיד כמו מיטבול. למרות שאני לא סובל את ההמבורגרים שלהם.

נכון, זה לכבוד יום העצמאות האמריקאי, אבל הם הולכים לעשות את זה במשך כל חודש יולי החל מה1/7.
שוב, מי שהולך שיצלם 🤪

מה? לא נשמע הגיוני, איך המבורגר 1.1 קילו? לא שאני מתלונן על הכמות, סחטיין אבל זה נשמע מוזר להמבורגר

הייתי שנה שעברה במבצע הזה, אחרי שקודם לכן אכלתי בורגר קילו של מיטבול(בערך חודש לפני או משהו כזה)

הבורגר של בלאק היה פשוט דוחה, הם רצחו לו את הצורה, הבשר היה יבש ודחוס ברמה מטורפת, אי אפשר היה לסיים אותו, ולא בגלל הכמות, אלא בגלל הטעם.

לעומת זאת הבורגר של מיטבול היה מטורף, לקחתי קילו כבש + כוס של בושמילס + צ'יפס סיימתי הכל והיה בנזונה.

בלאק פשוט מעפן.

מעבר לזה אני חייב להגיד שזה פשוט לא נחשב "לאכול בזול"
אתה משלם 129 שקל לבורגר מסריח שבפועל יש בו פחות מקילו בשר (יש בצל ופלפלים וכל מיני כאלה).
אתה יכול ללכת לסופר לקנות קילו בשר טרי ולבקש מהקצב לטחון אותו ב70 שקל (בשר ברמה טובה), תכין אותו על מחבת רגילה, תחפש ביוטיוב איך לעשות בורגר טוב וייצא לך הרבה יותר משתלם. בנוסף כמובן אתה יכול לקנות לחמניות לבד. זה לאכול בזול.

איך בדיוק אמורים להכין המבורגר של קילו ושיכנס ללחמנייה?

כןן.. שהייתי בבלאק המלצר אמר לי שיש תמבצע הזה .. ואני מת ללכת .. קרמבו באמת לא שווה ללכת ?

איך בדיוק אמורים להכין המבורגר של קילו ושיכנס ללחמנייה?

במבצע של הבלאק הם הכינו לחמניות גדולות יותר במיוחד.

כןן.. שהייתי בבלאק המלצר אמר לי שיש תמבצע הזה .. ואני מת ללכת .. קרמבו באמת לא שווה ללכת ?

אני בכלל לא אוהב את הבורגרים של בלאק, ולפי דעתי גם אין פה שום מבצע הרי להגדיל לקילו במיטבול בלי מבצע זה אותו כסף פחות או יותר, אבל אם בא לך ללכת אז תגיד להם שלא ישרפו תאימאימא של הבורגר.

צריך לפתוח חרם צרכנים על מקומות שלא עושים קופונים.

יש פה מישהו שצליח להוריד את מנת בלאגן של שוקולד במקס ברנר? אני מדבר על המנה בגודל מסיבה ל5 איש (לא הזוגית שהיא די בדיחה)

יש לכם השהו שובר או משו באזור כפר סבא רעננה(שקשור לאוכל כמובן) משו טוב?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית