הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי מכרעיים

יעלי :)

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
7
153
0
אני עושה אימון מכרעים עם משקולות בידיים בצידי הגוף
עושה צעד גדול, ויורדת עם הירך האחורית (לא נוגעת בריצפה) ועולה בחזרה..
אני לא עושה שוב פעם צעד, אלה במקום..

ובכל זאת, אני מרגישה את פיקת הברך בפעולה בירידה של הירך האחורית וזה טיפה כואב ולא נוח
כאילו אני לא עושה את התרגיל טוב..
לאחר שאני מסיימת אני מרגישה מרגישה בקטנה את הישבן
אבל משהו בתרגיל לא מסתדר לי..ראיתי סירטונים ביוטוב ואני לא מצליחה להבין מה אני לא עושה טוב..
יש לציין שאני לא עוברת עם הברך הקידמית את אצבעות הרגליים.

יכל להיות שהצעד שאני עושה עקום ולא ישר? או שאני לא נוגעת בריצפה עם פיקת הברך?
או כשאני עולה בחזרה אני לא עולה מספיק?

לא מצליחה להבין מה אני לא עושה טוב 😳
תוכלו להגיד לי מה לא בסדר? 😣

תגדיר צעדים באלכסון 😃
תרגיל?

עזבי אותך צעדים באלכסון, תעשי כפי שהסברתי. אם אכן הצעד שלך גדול אז עשית את זה פשוט לא נכון והמדריכה שלך לא יודעת על מה היא מדברת.
אפשר להעמיס יותר על שרירי הישבן על ידי הגבהה של הרגל עם מדרגה, ככה נוצר יותר אורך מתח וניתן להוסיף משקל. לדעתי מיותר, זה תרגיל תובעני במילא.
כפי שאמרתי, תקפידי שמרכז הכובד יהיה ממש במרכז הגוף, שהרגליים שלך כשאת יורדת יהיו בזוית 90 מעלות גם הקדמית וגם אחורית. מבטיח לך שאם את עושה מכרעיים וסקוואטים כמו שצריך אז יהיה לך תחת מוצק ויפה, ויותר חשוב מזה, את לא תפגעי בעצמך. =]

• פותח/ת השרשור
לצערי אני לא עושה סקווטים, אבל אני עושה לחיצת רגליים שזה בסיגנון סקווט חח 😃
עשיתי גם האק סקווט לא מזמן, אבל לצערי בגלל שאני נמוכה המכשיר לא מתאים לי..
אני עושה ליישבן, מקרבים לישבן,מכרעים ולחיצת רגליים ואני מקווה שזה יעצב לי את הישבן כמו שצריך!

אני יקח את ההמלצות ואיישם אותם 😃 תודה!

מכרעיים כשלעצמו זה תרגיל מעולה. למה את לא עושה סקוואט? את יכולה לעשות סקוואט עם משקולות יד אפילו בשביל התחלה כדי לתרגל את התנועה.

מכרעיים כשלעצמו זה תרגיל מעולה. למה את לא עושה סקוואט? את יכולה לעשות סקוואט עם משקולות יד אפילו בשביל התחלה כדי לתרגל את התנועה.

סקוואט עם משקולות בידיים יותר דומה לדדליפט מלסקוואט. אני בספק שזה יגרום לה לתרגל את התנועה הנכונה.

אז סקוואט עם המוט עצמו (יש מוטות גם של 8 ו-15 קילו)... בהנחה שהיא מספיק חזקה, אפשר גם סקוואט עם משקל הגוף אבל פה נראלי היא תפקשש בטכניקה.

סקוואט עם משקולות בידיים יותר דומה לדדליפט מלסקוואט. אני בספק שזה יגרום לה לתרגל את התנועה הנכונה.

בתור אחד שעשה די הרבה סקוואט עם משקולות (עבדתי בבית :-P) אני לא מסכים איתך.

לא סביר שאתה יכול לרדת לסקוואט מלא עם משקולות.

ועדין זה יכול לעזור לתרגל את התנועה (שתבוא מהירך) ולשמור על גב במנח נכון. גם ראיתי קומבינציה נחמדה (ואפילו לא רעה) של סקוואט שהדאמבלים במנח של לחיצת כתפיים ובסוף התנועה יש לחיצה (כמו פוש-פרס אני מניח).

ועדין זה יכול לעזור לתרגל את התנועה (שתבוא מהירך) ולשמור על גב במנח נכון. גם ראיתי קומבינציה נחמדה (ואפילו לא רעה) של סקוואט שהדאמבלים במנח של לחיצת כתפיים ובסוף התנועה יש לחיצה (כמו פוש-פרס אני מניח).

האופציה השנייה דווקא יכולה לעזור, אבל נראה לי שיותר פשוט להשתמש במוט 😃

• פותח/ת השרשור
חח שמעתי על הסקווט הזה כ"כ הרבה..מה גם שאין לי ממש חוזק כדי להרים משקולות במוט ובטח ובטח לקלוט תנועה בתנועה בסקווט ולבצע אותה, כל סט אני יצטרך איתי מדריך שישגיח עליי?
לא תודה 😃
ניסיתי לבצע אותה כמה פעמים לבד, אני בטוחה שלא עשיתי את זה 100 אחוז.
אני לא מבינה למה כל אחד חייב שיהיה לו בתכנית סקווט, זה עד כדי כך תרגיל משפר? 😡

חח שמעתי על הסקווט הזה כ"כ הרבה..מה גם שאין לי ממש חוזק כדי להרים משקולות במוט ובטח ובטח לקלוט תנועה בתנועה בסקווט ולבצע אותה, כל סט אני יצטרך איתי מדריך שישגיח עליי?
לא תודה 😃
ניסיתי לבצע אותה כמה פעמים לבד, אני בטוחה שלא עשיתי את זה 100 אחוז.
אני לא מבינה למה כל אחד חייב שיהיה לו בתכנית סקווט, זה עד כדי כך תרגיל משפר? 😡

סקוואט זו התנועה הכי טבעית שיש. רק שאנשים מבוגרים שיושבים על כסא כל החיים מאבדים את התנועה הזו. להגיד שאין לך מספיק כוח כדי לעשות סקוואט זה תירוץ גרוע.

וכן, כל אחד חייב שיהיה לו סקוואט בתוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית