עצימות גבוהה

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
מישהו יכול בבקשה לתת הסבר/הגדרה למהו אימון בעצימות גבוהה?

ועוד שאלה על הדרך, יכול להיות מצב שבאימון נגיד גומרים את השריר כלומר אתה מרגיש שנתת כל מה שיכולת, אבל למחרת אתה לא מרגיש את השריר "מת" או כואב??

כלומר יש מצב שאפשר להתאושש מהר?? או שחייבים להרגיש תפוסים מתים גמורים??

(בבקשה תשובה רצינית)

טוב בשביל לסיים תוויכוח מה זה מה בדקתי בחומר לימוד שלי מווינגיר והינה:

עצימות אימון הכוח כתלות במספר החזרות-ואז יש פירוט כמה אחוזים מהrm1 שלנו זה X חזרות

נגיד 5 חזרות זה 87% מה rm1 שלנו וזה מדד לעצימות

עכשיו מה שאמרתם עם המשקלי עבודה זה
עומס הנפח-סטיםXחזרותXהתנגדות

ההגדרה שלך לא הגיונית. אתה רוצה להגיד לי שאם אני מרים 10 טון ע"י 500 חזרות עם 20 קילו, זה אימון יותר עצים מאימון שבו אני מרים 140 קילו 5 פעמים?

מעניין אותי מאיפה לקחת את ההגדרה הזאת?

אז פה מדובר על אנשים שונים לחלוטין וזאת הנקודה.
ההוא עם ה10 טון צריך 100 טון כדי להגיע לעצימות סבירה.
ההוא עם ה 140 מספיק לו 140.

סטים x חזרות x היתנגדות = המשקל הכולל שהרמת.

זה לא הנפח?

בדיוק. אבל smasher טוען שזה העצימות.

איפה טענתי שזאת העצימות? ואיך משקל כולל יכול ליהיות בכפל? אמורים לחבר את המספרים.
וההגדרות שלך ואם רמי חושב כמוך אז גם שלו, לא נכונות.

איפה טענתי שזאת העצימות? ואיך משקל כולל יכול ליהיות בכפל? אמורים לחבר את המספרים.
וההגדרות שלך ואם רמי חושב כמוך אז גם שלו, לא נכונות.

אמרת שעצימות זה סה"כ המשקל שהרמת. אני עדיין מחכה לראות מאיפה הוצאת את ההגדרות.

עצימות אימון הכוח כתלות במספר החזרות-ואז יש פירוט כמה אחוזים מהrm1 שלנו זה X חזרות

נגיד 5 חזרות זה 87% מה rm1 שלנו וזה מדד לעצימות

עצימות אימון הכח כתלות במספר החזרות, זה ברור מאליו שכמה שהאחוז יהיה גבוה יותר באותו סט העצימות תיהיה גבוהה יותר, כך למעשה יורם משקל גבוה יותר סה"כ באותו פרק זמן (להלן- האימון).
עכשיו, אם עשית שתי סטים "עצימים" (לדיבריכם) במשך חצי שעה- מה עצימות האימון תיהיה? נמוכה מאוד יחסית לאימון של רבע שעה עם 3 סטים כאלה, מתחילים לקלוט?

נערך לאחרונה:
עצימות אימון הכח כתלות במספר החזרות, זה ברור מאליו שכמה שהאחוז יהיה גבוה יותר באותו סט העצימות תיהיה גבוהה יותר, כך למעשה יורם משקל גבוה יותר סה"כ באותו פרק זמן (להלן- האימון).
עכשיו, אם עשית שתי סטים "עצימים" (לדיבריכם) במשך חצי שעה- מה עצימות האימון תיהיה? נמוכה מאוד יחסית לאימון של רבע שעה עם 3 סטים כאלה, מתחילים לקלוט?

אחי אני מבין מה אתה אומר
אבל מה שאתה מתכוון זה נפח אימון גבוהה
כמובן שרוב הסיכוים שמתאמן שיודע מה הוא עושה ועובד בעצימות גבוהה אז הנפח אימון שלו גבוהה-במיוחד בהיפרטרופיה ששמה נפח האימון הוא הכי גבוהה

שאנחנו אומרים עצימות אנחנו מתכוונים פר סט-כי הכוונה של עצימות זה כמה כוח אתה נותן בחזרה (לא הגדרה הכי מדויקת אבל יאלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית