הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הסקוואט

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
כל פעם אחרי סט בסקוואט יש לי כאבים חזקים באיזור התחת שגורמים לי לא ללכת לאיזה חצי דקה בערך אחרי זה זה עובר כאילו לא היה,וגם בריצות שהתחלתי לעשות בבצפר כל פעם שעצרתי קיבלתי כאבים שם מה זה אומר?אגב עכשיו בגלל שאני פצוע אני לא יכול לרוץ ולא כואב לי בכלל שם אז??...

אי אפשר להבין מהתיאור שלך מה זה. זה יכול להיות אלף דברים, החל מדומס, דרך מתיחה בשריר ואפילו איזה סוג של פציעה. אם הכאבים לא עוברים צריך לבדוק מה בדיוק קורה שם, לשם התחלה הייתי ממליץ להעלות סרטון של הסקוואט.

אי אפשר להבין מהתיאור שלך מה זה. זה יכול להיות אלף דברים, החל מדומס, דרך מתיחה בשריר ואפילו איזה סוג של פציעה. אם הכאבים לא עוברים צריך לבדוק מה בדיוק קורה שם, לשם התחלה הייתי ממליץ להעלות סרטון של הסקוואט.
מחזק

• פותח/ת השרשור
תקשיב הכאבים האלה לא מופיעים במהלך היום רק במהלך מאמץ מסויים של השריר שם גם בדדליפט שאני מסיים סט זה כואב אמרו לי שיכול להיות שזה בגלל המשקל לא הבנתי למה בכל זאת המשקלים שלי לא כאלה גבוהים לדעתי אני שוקל 64 וסקוואט 80 ודדליפט 85,ואין אפשרות כרגע לעלות סרטון למה אני פצוע בקרסול.

---------- התגובה התווספה ב 19:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:59 ----------

מישהו?

• פותח/ת השרשור
תקשיב יש לי מאמן בחדר כושר שעבר את הקורס השני בווינגיט (הקורס הראשון הוא הבסיס מה שכל המאמנים עושים והשני זה כל הפאוורליפטינג) והוא אמר שאני עושה נכון אז מה הבעיה?הוא גם המליץ לי לקחת חגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית