הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 140 ק"ג

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
סקוואט 140 קילו, 6 חזרות, סט שלישי, SS.

ברכיים גולשות בתחתית. עמידה צרה מדי. באטווינק וגב לא ישר מספיק. אני מאשים את הנעליים!!!!1111

ד"א מצטער על נקודת הצילום אני יודע שזה די מסתיר את העומק ואת התנועה בכלל. זה היה די ספונטני כי נזכרתי לצלם בסט האחרון. אני אצלם שוב מנקודה נמוכה יותר שיהיה אפשר לראות עומק ותנועה באופן יותר טוב.

זה היה די קל, אני מתכוון לנסות 145 בשבת הבאה. את החזרה השישית עשיתי בטעות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אשתדל. חבל שלא אמרת אז שהייתי במאסה.

כרגע אתה עדיין חזק....תנצל את זה, נראה את תעבור את ביקורת הסקוואט (HB) שלי...LOL

---------- התגובה התווספה ב 01:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:27 ----------

אוי יוסי לא נרגעת עדיין? זה באמת לא נעים.. אולי תצלצל למישהו שיתן לך משהו יותר חזק, שמעתי שהחברים שלך עושים משלוחים.

נשמ1ת, תודה על המוניטין!
יאללה כוכב אדום.

דרך אגב1 - תרשה לי להתנצל אם נעלבת, זה היה לא בוגר מצידי לתת לך מוניטין שלילי ( גם די טיפשי בהתחשב בזה שיש לך יכולות ADMIN פה 😃).
דרך אגב2 - שמעת את השמועה ( לא זאת שאני מוזרק \ סוחר סמים \מכין מצות מילדים קטנים ...) - השמועה שקצ'וק מתחיל תואר שני , תנחש איפה?

נחשת נכון - באוניברסיטת ת"א!
אז יצא לנו להיות באותו מכון. סופסוף נוכל להכיר באמת ומי יודע אולי אפילו תחבב אותי 😃.

1. כמה עולה שם מנוי לשנה לסטודנט ?
2. הם לא מתבכיינים שצועקים או שמים מגנזיום בכל מקום - נכון?

אני אעריך את תשובותך, כמוכן אני מקווה שזה עדיין המכון שלך.

עלקס - אם חיימון מתעקש לא לענות, אנא ענה במקומו.

תודה וללט.

כרגע אתה עדיין חזק....תנצל את זה, נראה את תעבור את ביקורת הסקוואט (HB) שלי...LOL

---------- התגובה התווספה ב 01:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:27 ----------

נשמ1ת, תודה על המוניטין!
יאללה כוכב אדום.

דרך אגב1 - תרשה לי להתנצל אם נעלבת, זה היה לא בוגר מצידי לתת לך מוניטין שלילי ( גם די טיפשי בהתחשב בזה שיש לך יכולות ADMIN פה 😃).
דרך אגב2 - שמעת את השמועה ( לא זאת שאני מוזרק \ סוחר סמים \מכין מצות מילדים קטנים ...) - השמועה שקצ'וק מתחיל תואר שני , תנחש איפה?

אז יצא לנו להיות באותו מכון. סופסוף נוכל להכיר באמת ומי יודע אולי אפילו תחבב אותי 😃.

תודה וללט.

מנוי לשנה עולה משהו כמו 1650 ש"ח. יש שם מגנזיום בחדר של המשקולנים. לגבי צעקות, אין הרבה ניסיון.

אתה לא תזכה לראות את מר לטיסימוס כי הוא לא מנוי שם יותר. מתי אתה מתחיל?

תודה וללט.

אתה מזריק??? 😲:O
סתאאם, סתאאם. לצערי אכן לא המכון שלי יותר. מה שכן, אולי כדאי לך לדבר עם סאבזירו00, הוא מתאמן שם ותקוע על פרס 65 לחמישיה כבר שנתיים וחצי (זה בגלל שהוא משחק כדורגל מקצועי בהפועל שקר-כלשהו), תוכל לעזור לו לשבור את המחסום.🤪

עכשיו ברצינות - בנוגע לצעקות, הזקנים מתעצבנים מזה (וגם אם מפילים מוטות על הרצפה שלא בחדר המשקולנים, כמו בחתירה או דדליפט) ולפעמים גם עושים קצת בלאגן. אבל אם אתה מגיע מאוחר יחסית (ונדמה לי שאתה מאלה שמתאמנים מאוחר בערב) זו לא בעיה, יש שם כמה שואגים (במובן החיובי).
מה שעצבן אותי בפעם האחרונה שהתאמנתי שם זה שאיכשהו נעלמו משם המון פלטות. בחדר של המשקולנים יש המון ציוד טוב אבל הכלוב נמצא בחדר השני ואסור להוציא את הפלטות. לא יודע מה קרה אבל פתאום להעמיס יותר מ-150 קילו על המוט הפך לבעיה, בייחוד בשעות הערב כשיש הרבה אנשים.

LOL למה ערכתם פה תגובות ...ואיפה התגובה של הגמד?

בכל מקרה -
אלכס - בשנת הלימודים הבאה, ולמה זה כ"כ יקר ( לשם השוואה בטכניון זה בסביבות ה 450 שקל לשנה).
חיים - תודה על המידע[רציני], אבל על מי אתה עובד....להעמיס 150 ק"ג על המוט ( חובות לראק???)
סתאם,סתאם.
גמד - מקווה שאותך אראה!

בכל מקרה -
אלכס - בשנת הלימודים הבאה, ולמה זה כ"כ יקר ( לשם השוואה בטכניון זה בסביבות ה 450 שקל לשנה).

450? גנבים. בזמנו זה היה 135... אני מניח שההבדל זה כי שם (לפחות באופן רישמי וככה זה היה פעם לפחות) התשלום הוא רק על ביטוח ובת"א קוראים לזה מנוי עם הנחה לסטודנטים.

450? גנבים. בזמנו זה היה 135... אני מניח שההבדל זה כי שם (לפחות באופן רישמי וככה זה היה פעם לפחות) התשלום הוא רק על ביטוח ובת"א קוראים לזה מנוי עם הנחה לסטודנטים.

לתואר ראשון זה בערך 190 היום....

LOL למה ערכתם פה תגובות ...ואיפה התגובה של הגמד?

בכל מקרה -
חיים - תודה על המידע[רציני], אבל על מי אתה עובד....להעמיס 150 ק"ג על המוט ( חובות לראק???)
סתאם,סתאם.
גמד - מקווה שאותך אראה!

אנשים לא מעריכים הומור טוב כמוך יוסי, זאת בושה לפורום.
ולצערי אנחנו נצטרך להישאר חברים טובים רק באינטרנט, אני כבר לא מתאמן באוניברסיטה.

אנשים לא מעריכים הומור טוב כמוך יוסי, זאת בושה לפורום.
ולצערי אנחנו נצטרך להישאר חברים טובים רק באינטרנט, אני כבר לא מתאמן באוניברסיטה.

אתה תמיד מוזמן לשלוח לי בפרטי!
כ"כ חבל, דמעות הציפו את עיני, לא אראך לעולם!!!! אוי אלוקים למה אתה עושה את זה לטובים? לממממממממההההההההההההההההההה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית