הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 140 ק"ג

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
סקוואט 140 קילו, 6 חזרות, סט שלישי, SS.

ברכיים גולשות בתחתית. עמידה צרה מדי. באטווינק וגב לא ישר מספיק. אני מאשים את הנעליים!!!!1111

ד"א מצטער על נקודת הצילום אני יודע שזה די מסתיר את העומק ואת התנועה בכלל. זה היה די ספונטני כי נזכרתי לצלם בסט האחרון. אני אצלם שוב מנקודה נמוכה יותר שיהיה אפשר לראות עומק ותנועה באופן יותר טוב.

זה היה די קל, אני מתכוון לנסות 145 בשבת הבאה. את החזרה השישית עשיתי בטעות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה, באמת צריך לשים לב לכל הדגשים שאמרת אבל איכשהו יש לי הרגשה שאתה לא רגיל לסביבה ובגלל זה זה קרה. אתה מתאמן שם באופן סדיר?

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה 😃

יפה, באמת צריך לשים לב לכל הדגשים שאמרת אבל איכשהו יש לי הרגשה שאתה לא רגיל לסביבה ובגלל זה זה קרה. אתה מתאמן שם באופן סדיר?

אני מתאמן שם פעם או פעמיים בשבוע ופעם או פעמיים במכללה. זה אכן קצת מפריע ועוד במכללה אני עובד עם הסמית' כי זה מה שיש שם. ואני מתאמן בצורה הזו מאז שהשגתי את הנעליים אז עדיין לא יצא לי לעבוד אפילו שבוע אחד על הטכניקה עם הנעליים בסקוואט חופשי. עד שאני משפר משהו אני חוזר לסמית' והכל מתחרבן.

אני יודע שזה מצב דפוק אבל אין מה לעשות.

סהכל סקוואט יפה ועמוק.
תארגן לך ספסלים בצדדים למקרה של כשל.
תמשיך ככה.

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:56 ----------

כן, אתה לא רגיל לסביבה!!!!
חזק...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודה חבר'ה 😃

אני מתאמן שם פעם או פעמיים בשבוע ופעם או פעמיים במכללה. זה אכן קצת מפריע ועוד במכללה אני עובד עם הסמית' כי זה מה שיש שם. ואני מתאמן בצורה הזו מאז שהשגתי את הנעליים אז עדיין לא יצא לי לעבוד אפילו שבוע אחד על הטכניקה עם הנעליים בסקוואט חופשי. עד שאני משפר משהו אני חוזר לסמית' והכל מתחרבן.

אני יודע שזה מצב דפוק אבל אין מה לעשות.

כן רואים שזה לא המקום הרגיל שלך, אני הייתי גם מרגיש חשוף לגמרי ככה באמצע החדר עם ילדים קטנים שמתרוצצים ליד.

סהכל סקוואט יפה ועמוק.
תארגן לך ספסלים בצדדים למקרה של כשל.
תמשיך ככה.

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:56 ----------

כן, אתה לא רגיל לסביבה!!!!
חזק...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי יוסי לא נרגעת עדיין? זה באמת לא נעים.. אולי תצלצל למישהו שיתן לך משהו יותר חזק, שמעתי שהחברים שלך עושים משלוחים.

• פותח/ת השרשור
כן רואים שזה לא המקום הרגיל שלך, אני הייתי גם מרגיש חשוף לגמרי ככה באמצע החדר עם ילדים קטנים שמתרוצצים ליד.

זה דווקא החד"כ אצלי בכפר וכולם שם חברים קרובים או קרובי משפחה. זה כמו הבית שלי 😃 הבעיה היא שלא יוצא לי לעבוד על סקוואט חופשי באופן עקבי ככה שאני אוכל להתרגל לנעליים ולהצליח לשפר את הטכניקה באופן כללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית